Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Σειρά συναντήσεων-συσκέψεων στην Καστοριά. 

28 Σεπτεμβρίου 2023
09:10

 

  Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

 Η εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο Καστοριάς και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το έργο και τις δραστηριότητες της Ι.Μ. Καστοριάς καθώς και η ουσιαστική ανάδειξη και αξιοποίηση του Βυζαντινού-Εκκλησιαστικού πλούτου της περιοχής.

 Το έργο και οι πολύτιμες υπηρεσίες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας συζητήθηκε στην συνάντηση του κ. Αμανατίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς κ. Νικόλαο Έξαρχο στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς.

 Ζητήματα του κλάδου της γούνας αναπτύχθηκαν σε συνάντηση του υπ. Περιφερειάρχη με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και του Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων σε συνέχεια αντίστοιχων επαφών με φορείς του κλάδου σε μία δύσκολη περίοδο.

 Ιδιαίτερα συμβολικό όσο και ουσιαστικό-ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη του κ. Αμανατίδη και των μελών της “Συμμαχίας για την Ανάπτυξη” στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Καστοριάς.

 

Ένα σχόλιο

  • Παμε γερα απο την πρωτη κυριακη,ο κασαπιδης κρυβεται πισω απο το χρισμα αλλιως τριτος θα ηταν,εδω μιλαμε για τις ζωες μας οχι για το ποιον θα προτεινει η αθήνα,ειμαστε μαζι σου γιωργο Αμανατιδη γιατι εισαι γνώστης των θεματων της περιοχης και επειδη ΜΠΟΡΕΙΣ να δωσεις προοπτικη,αρκετα με τον υπεροπτη,ανυπαρκτο μονιμα ξερολα κασαπιδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.