Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Σε Κοινότητες της Καστοριάς και επιχειρήσεις

28 Σεπτεμβρίου 2023
12:47

 

  Κατοίκους Τοπικών Κοινοτήτων στην Π.Ε. Καστοριάς συνάντησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

 Δενδροχώρι, Κορομηλιά, Λεύκη Πεντάβρυσος, Τσακωνη, Χιλιόδενδρο, Κολοκυνθού, Ιεροπηγή αποτέλεσαν σταθμούς της περιοδείας ενώ επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν και σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. «Είναι σημαντικό και δεδομένο ότι ως νέα Περιφερειακή Αρχή ο σχεδιασμός μας θα είναι ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος, θα αξιοποιεί διαθέσιμους και μελλοντικούς πόρους αποτελεσματικά και άμεσα. Είτε αφορά επιχειρηματική δραστηριότητα είτε άλλους τομείς όπως είναι ο πρωτογενής τομέας, οι υποδομές, τα δίκτυα» τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

–           Συμμαχία για την Ανάπτυξη

–           Γραφείο Τύπου 28/9

 

2 σχόλια

  • Γιώργο εσένα θέλουμε. Κοίταξε να βγεις. Μην κάνεις βήμα πίσω. Κάναμε πολλά βήματα πίσω. Όχι άλλα. Εσύ μόνο μπροστά θα μας πας. Τρέξε να βγεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.