Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ανέφερε πως θα επισκεφτεί την ερχόμενη Τετάρτη 4/10 την Δ. Μακεδονία, χωρίς να αναφέρει ποια/ες πόλη/εις συγκεκριμένα και την ίδια μέρα, το βράδυ θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη

28 Σεπτεμβρίου 2023
15:58

Ο Κ. Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ανέφερε πως θα επισκεφτεί την ερχόμενη Τετάρτη 4/10 την Δ. Μακεδονία, χωρίς να αναφέρει ποια/ες πόλη/εις συγκεκριμένα και την ίδια μέρα, το βράδυ θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

 

 

37 σχόλια

  • Όπου και να πάει δύσκολα και το κλίμα δεν είναι καλό.. ας το αποφύγει διότι η περιοχή πάει να αλλάξει το τοπίο των αυτοδιοικητικών συσχετισμών και πιέσεων. Χειρότερα θα τα κάνει.. και θα πεισμώσει τον κόσμο περισσότερο.

  • Την Τετάρτη 4/10/2023 είναι και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Αμανατίδη στην Κοζάνη.
    Τόσο απελπισμένοι είναι και ζητάνε βοήθεια;

  • Μιλάμε για μεγάλη απελπισία
    Την ίδια μέρα είναι και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ.
    Κινήσεις πανικού και απελπισίας προκειμένου να στηριχτεί όσο περισσότερο γίνεται ο απερχόμενος Περιφερειάρχης

  • Πάλι καλά που είπε ο Μητσοτάκης πως θα έρθει την Δευτέρα και θυμήθηκα τι μ’ είπε η μάνα μου να πάρω για την Δευτέρα.

  • Κάτσε στην Αθήνα μια χαρά είναι ο καιρός εδώ δεν θέλουμε πλημμυρες και βροχές. Γκαντεμοσαυρα. Πρέπει να το καταλάβεις ότι την περιφέρεια την έχασες.

  • Ας πάει και Πτολεμαΐδα να συγχαρεί τον Πλακεντά που ήταν από τους πρώτους που τον κοντράρισε για την απολιγνιτοποίηση, χωρίς να μπορούν να τον μεταπείσουν και ο κόσμος θα τον ξαναβγάλει δήμαρχο !!!
    Αλλη επιτυχια του Κουλη

  • Ο Μητσοτάκης , έρχεται γιατί ;
    Για να στηρίξει τον Μαλουτα;
    Για να στηρίξει τον Κασαπίδη ;
    Θέλει να καταστρέψει την περιοχή μας ;
    Η μήπως πληγήκαμε από πλημμύρες και έρχεται;
    Πρέπει να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση ;
    Την εμπιστευτήκανε τόσες ψυχές και χάθηκαν στο δυστύχημα στα τέμπη.
    Την εμπιστεύτηκε και ο Αντώνης και πνίγηκε ; Χωρίς να υπάρχει ούτε ένα σώμα ασφαλείας .
    Οποίος θέλει μπορεί να ακολουθήσει αυτήν την γραμμή και να υποστηρίξει τους κυβερνώντες .

    • Τα πιστεύεις αυτά που λες ή λες ό,τι σε κατεβάσει η κούτρα σου, αφού δεν έχεις γνώση του γίγνεσθαι.
      Ο πρωθυπουργός έρχεται για να στηρίξει ό,τι άρχισε και προγραμματίζει για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, και να μην πάει χαμένο το διακύβευμα !

  • Καλως το διχαστικο ψεκι τον εκπροσωπο του 41%
    καιρο ειχαμε να ακουσουμε τις νεοφιλελευθερες μπαρουφες του κλοουν
    που θελει να δηλωνει Ευρωπη και δεν ειναι ουτε για το Νευροκοπι
    ο νεκροθαφτης που μας πηγε 100 χρονια πισω!

  • Με δύο ευρώ βενζίνη, καλύτερα να κινείται λιγότερο. Έτσι κι αλλιώς Αμανατίδης, Κασαπιδης το ίδιο είναι, μέλη της δεξιάς των επιδομάτων, της ακρίβειας και της εξαφάνισης της αξιοπρέπειας του πολίτη της περιφέρειας.

  • Μπορεί να μην ανέφερε που θα πάει ακριβώς αλλά καλό είναι να πάρουμε τα μέτρα μας μήπως έρθει στην Κοζάνη. Φακό, σφυριχτρα, ξηρά τροφή, νερό, φαρμακείο έτοιμο και το σταυρό σας!

  • Δεν σε θέλουμε Μητσοτάκη. Πήγαινε να δεις τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που στεγάζονται και μετά πες μας για το υδρογόνο και τις μετεγκαταστασεις του ειρηνοδικειου.ο τοπικός πόρος περίπατο έκανε, έγινε χαρταετός. Ίσα με τον Στέφανο δεν έγινες. Εμείς δεν θέλουμε σπάταλους και μετά να μας φορολογείς για να καλύψεις πάλι δύο φορές με τα δικά μας λεφτά τις ζημιές σας.

  • ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  • Πολύ τοξικότητα! Αυτό ευαγγελίζεται ο συνδυασμός “Συμμαχία για την ανάπτυξη”? Κρίμα γιατί άλλο πρόσωπο δείχνετε στον κόσμο! Υ.Γ.:Το2023 δεν είναι 2014.

    • Πραγματι το 2023 ειναι χειροτερο απο οτι το 2014 τοτε δεν ειχατε αφησει φραγκο στα ταμεια και το μονο κοινο με σημερα ειναι οτι και τοτε παιζατε παλι τους Μωυσηδες που ολα τα κανουν τελεια και φταινε μονιμως οι αλλοι.
      Κομβικη χρονολογια το 14 που αναφερεις ηταν η δευτερη φορα που χρεωκοπησατε την χωρα.

  • Για να δούμε οι υποψήφιοι νεοδημοκράτες του Αμανατίδη, που ακόμα δεν έχουν διαγραφεί, θα παραστούν να υποδεχθούν τον Αρχηγό ;

  • Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο σωστός πκαι υπεύθυνος πρωθυπουργός , σταματήστε τα έξυπνα λογακια,όσο για τον κ.Κασαπιδη πιστεύω πως στο τέλος θα είναι πάλι νικητής, γιατί ο λαός εκτιμά την απλότητα του και την τιμιότητα του

  • Εγώ θα έλεγα πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει Ο πρωθυπουργός στην Δυτική Μακεδονία ασ το σκεφτεί καλύτερα.

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ,Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ(ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΧΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ),ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΝΤΡΟΠΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ(ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ),ΟΥΤΕ Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΠΟΤΑΜΟΣ.ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ,ΣΤΙΣ ΛΕΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ.

  • Μητσοτάκη έλα να συναντήσεις τον Κάτανα και τον Κοσματόπουλο. Επίσης να έρθεις και λίγο πριν τις Βουλευτικές να δεις τα χάλια σου με τον ΠΑΣΟΚ να βγαζει 3 έδρες…έλα σε περιμένουμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι