kozan,gr: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος: “Το αφήγημα ότι ο Γ. Αμανατίδης, αν εκλεγεί, θα βρίσκει κλειστές πόρτες στο “κέντρο” είναι αβάσιμο και έχει σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης – Αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία εκταμίευσης πόρων από το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης …κι έχουν περάσει τόσα χρόνια – Από το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα κανείς δε γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης – Αν εκλεγούμε Περιφερειακή Αρχή θα προσπαθήσουμε μια άμεση αποκέντρωση της διαχείρισης και της παρακολούθησης του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης – Η μεγάλη εμπειρία, η τεχνοκρατική αντίληψη και το πνεύμα συνεργασίας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για να ψηφίσει κάποιος το συνδυασμό του Γ. Αμανατίδη – Δεν έχουμε περιθώριο να “χάσουμε” κι άλλους νέους από την περιοχή μας” (Βίντεο)

28 Σεπτεμβρίου 2023
18:05

Στο kozan.gr μίλησε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Αμανατίδη & Διευθυντής Προγραμμάτων και μετέπειτα Αναπτυξιακής Μετάβασης της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

8 σχόλια

  • Ένα από τα καλύτερα τεχνοκρατικά μυαλά. Οι πιο αξιόλογοι τεχνοκράτες είναι με τον Αμανατίδη.
    Εμπιστοσύνη για την επόμενη μέρα.
    Μη μασάτε από λάσπη και από κομματικές πιέσεις. Ο κόσμος ξέρει.

    • Μυαλό είναι η Ζεμπιλιάδου. Εδώ μιλάμε για αντιγραφή προγράμματος. Αυτά που λέει η Γεωργία εσεις τα αναπαράγεται για δικά σας. Ντροπή. Το κακό είναι ότι η Ζεμπιλιάδου γνωρίζει ακριβώς πως θα υλοποιηθούν όλα αυτά, ενώ εσεις θα ψαχνεστε μια πενταετία.

  • Ένας ικανός άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και χωρίς λαϊκίστικες κορώνες. Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι να εκλεγούν για να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι