Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου,η κεντρική ομιλία του Γιώργου Κασαπίδη στην Πτολεμαΐδα

28 Σεπτεμβρίου 2023
20:25
Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η κεντρική ομιλία του Γιώργου Κασαπίδη στην Πτολεμαΐδα .

32 σχόλια

  • Ο βοριδης;Αυτός που είπε” θα κάνουμε αντιπλημμυρικα εργα για θεομηνιες που γίνονται
    Κάθε 300 χρονια;”
    Και σε 10 ημέρες γίνανε δύο θεομηνιες!
    Ο άνθρωπος που ειπε” ο Βολος είναι ατυχος”
    Αφού έχει δήμαρχο τον Μπεο,περιφερειαρχη τον
    Αγοραστο και πρωθυπουργό τον μητσοτακη,άτυχος είναι.

  • Θα φερει και το τσεκουρι του μαζι να δωσει συμβουλες στον ανυπαρκτο πως να σκαβουμε τους κηπους ταιζοντας τις κοτες!
    αχαχαχαχαχαχαχαχ

  • Και τον Αβραάμ πάπα να φέρει ο Κασαπίδης τα κηπάκια και τις κοτούλες δεν τα γλυτώνει.
    Ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε περιφερειάρχης ο Γιώργος Αμανατιδης!!!

  • γιατί τους ταλαιπωρούν τους υπουργούς και δεν αποφασίζουν να εγκατασταθεί μόνιμα το υπουργικό συμβούλιο και το μαξιμου στην Κοζάνη μέχρι 8/10, γιατί απο 9/10 δεν θα έχουν λόγο παρουσίας !

  • Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει. Ο Αμανατίδης έχει τουλάχιστον 10 μονάδες διαφορά από τον 2ο Κασαπιδη ο οποίος χάνει όχι απλά τις εκλογές αλλά τα αυγά με τα πασχαλιά. Διότι είπε ψέματα και τους τους συμβούλους του.
    Οι μισοί δεν ασχολούνται διότι το πήραν χαμπάρι.
    Δεν ξέρει να χάνει απλα

  • Δεν υπάρχουν πλέον πρόβατα δεν το έχουν καταλάβει μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν και τίποτα άλλο ότι και να κάνετε κύριοι της κυβέρνησης Ο Αμανατιδης θα είναι Ο επόμενος περιφερειάρχης.

  • Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία και με εκνευρίζει πιο πολύ αυτό που κάνει ο Κασάπιδης να φέρνει συνεχώς κάποιον να μου κάνει να ψηφίσω όπου θέλει αυτός όχι θα ψηφίσω τελικά τον Γιώργο Αμανατίδη

    • Συμφωνώ μαζί σου. Νομίζουν με απειλές ότι θα καταφέρουν κάτι. Έρχεται ο μπαμπακας να μας μαλώσει…Τελικά κάποιοι πρέπει να μια δυνατή απαντηση για να καταλάβουν.

      • σε όλη την Ελλάδα η ΝΔ στηρίζει τις επιλογές της. Δεν γίνεται μόνο εδώ. Τα τρολς του κυρίου Αμανατίδη ας πιουνε και κανένα καφέ.

        • Ενώ τα τρολακια του Κασαπιδακου ας πιουν το γαλατακι τους και ας πάνε για “νανι” μια εβδομάδα πιο νωρίς…γιατί έτσι κ αλλιώς στις 8 Οκτωβρίου για νάνι θα πάτε!

  • Όλοι την Βουλή να φέρεις τελείωσες σε έπιασε πανικός. και φόβος. και τρόμος. εσύ βλέπεις την σκιά σου και νομίζεις ψηλώσες κασαπιδακο μετά τον Βορίδη φέρε και τον κασελακι με αυτόν εισως Πάρεις κανένα μπόνους παραπάνω γιατί ψήφο δεν έχει

  • Κασάπιδη μετά την ήτα σου σε κόβω να πας με τον κασελακι στο ίδιο κόμμα να σε κάνει ξανά βουλευτή γιατί η νέα δημοκρατία δεν σε ξανά θέλει βουλευτή μάλλον θα σε δούμε στον ΣΥΡΙΖΑ με τον κασελακι

  • Ο τύπος είναι ανεκδιηγητος τι δεν καταλαβαίνεις, όσο πιο πολύ επιμένεις, θεωρώντας τους πολίτες πρόβατα που θες να τα μαντρώσει, τόσο περισσότερο μαύρο θα φας. Αϊ μάστο.

  • και εμενα φιλε με εκνευριζει ολο αυτο που γινεται ,που επιμενετε να μιλατε απαξιωτικα για τον κασαπιδη,ειναι ο καλυτερος θα νικησει με ανεση ,βαρεθηκαμε τους σωτηρες

  • Διακρίνω έναν εκνευρισμό και φόβο,τι σας ενοχλεί η παρουσία Βορίδη ?Η νίκη του Κασαπιδη θα είναι άνετη και μεγάλη, άλλωστε τα ίδια λέγατε και για το Μητσοτάκη, αλλά η κάλπη πρίν δύο μήνες αλλά έδειξε

  • ο κ.Κασαπιδης, βουλευτης της Ν.Δ. διαγραφεται καποια στιγμη απο το κομμα, γινεται ανεξαρτητος, εκλεγεται περιφερειαρχης και επανερχεται ως κομματικος. ο κ. Αμανατιδης, βουλετης της Ν.Δ. διαγραφεται απο την Ν.Δ. και γινεται ανεξαρτητος και αφου (πιθανοτατα) εκλεγει θα επανερθει στο κομμα της Ν.Δ. ολο αυτο το θεατρο του παραλογου αφορα κυριως τους ψηφοφορους της Ν.Δ. αλλα και ολους τους πολιτες της δυτικης μακεδονιας.κατα τα αλλα το συγχρονο ανεκδοτο που λεει πως ”πλεον ο κοσμος ξυπνησε και δεν ειναι οπως παλια” μονο ανεκδοτο παραμενει. λιγος προβληματισμος βρε αδερφια….λιγος που να παρει η ευχη….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι