Πέτρος Ταταρίδης (Υπ. Δήμαρχος Εορδαίας): Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο

29 Σεπτεμβρίου 2023
11:28

 

 

Παρότι απομένουν λιγότερες από 10 μέρες για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, απουσιάζουν εκκωφαντικά οι οργανωμένες δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Εορδαίας, όχι με ευθύνη της Λαϊκής Συσπείρωσης και του επικεφαλής της, Πέτρου Ταταρίδη. Εκτιμάμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Πλακεντάς αποφεύγει συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση και συνειδητή επιλογή, με στόχο οι τοπικές εκλογές να πραγματοποιηθούν «στα βουβά».

Επιλογή που σκοπό έχει να μην αποκαλυφθούν οι συγκλίσεις της «Ενωμένης Εορδαίας» με την πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων.

Με αυτό τον τρόπο κρύβονται όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής μας τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και στις δημοτικές κοινότητες από τις πολιτικές επιλογές που έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή και επιπλέον μια σειρά υποψηφίων συμβούλων σε δημοτικό συμβούλιο και κοινότητες που αποστασιοποιούνται προσπαθώντας έτσι να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν και για αυτό αρνούνται και την αντιπαράθεση.

Κατά την γνώμη μας είναι κρίσιμο οι θέσεις των συνδυασμών και των υποψηφίων δημάρχων να γίνουν γνωστές και μέσα από τα ΜΜΕ πριν τις εκλογές με ανοιχτό διάλογο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν κρύφτηκε σε καμία μάχη και δεν θα το κάνει ούτε τώρα όπως κάποιοι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κρύβονται πιστεύοντας ίσως ότι έτσι θα κρύψουν και τις ευθύνες τους για τα όσα βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Καλούμε τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πλακεντά να συνδιοργανώσουμε μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση για την πόλη μας με συντονιστές δημοσιογράφους της περιοχής μας.

 

Αναμένουμε απάντηση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977873808

Πτολεμαΐδα 29/9/2023

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι