prwtoselida


       

Η Αλίκη Ανδρεάδου Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΕΛΠΙΔΑ” και τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου 

29 Σεπτεμβρίου 2023
22:55
Κανένα σχόλιο

 

Γεννήθηκα στην Πτολεμαιδα με πατέρα τον Ανέστη Ανδρεάδη από την Αναρράχη Εορδαίας  και μητέρα την Αγγελική Ιωακειμίδου και είμαι συνταξιούχος πλέον υπάλληλος ΕΛ-ΤΑ. Η συμμετοχή μου στα κοινά εδώ και χρόνια και η συνδικαλιστική  μου δράση στον εργασιακό μου χώρο ήταν και είναι απόρροια στάση ζωής καθώς αποτελεί πεποίθηση μου ότι μόνο με αγώνα μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή μας και να ανατρέψουμε τις δυσμενείς συνθήκες που προξενεί η βίαιη απολιγνιτοποίηση στην περιοχή μας. Είναι ώρα λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να προτάξουμε ότι μας ενώνει να αναλάβουμε ενεργό ρόλο για την εναλλακτική ανάπτυξη της Π.Ε Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της υποψηφίας Περιφερειάρχη Γεωργίας  Ζεμπιλιαδου, συμπορεύομαι μαζί της και με τα υπόλοιπα  αξία στελέχη  του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, για να κάνουμε την Ελπίδα πράξη και να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι