prwtoselida


       

Λάζαρος Μαλούτας: «Έχουμε ένα φιλόδοξο και ρεαλιστικό σχέδιο με μετρήσιμους στόχους»

30 Σεπτεμβρίου 2023
15:15

«Έχουμε ένα φιλόδοξο και ρεαλιστικό σχέδιο με μετρήσιμους στόχους»», ανέφερε με έμφαση ο Λάζαρος Μαλούτας στο πλαίσιο των συναντήσεών του με πολίτες σε Βατερό, Άργιλο και Κλείτος,  την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» υπογράμμισε πως «Το όραμα μας για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2029, με ορίζοντα το 2030, αφορά σε μία Κοζάνη δυναμική, δημιουργική, εξωστρεφή και δίκαιη, που θα πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και θα αποτελεί πρότυπο δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης και ισχυρής και διατηρήσιμης τοπικής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης».

Σημειώνεται, ότι στους σταθμούς των προεκλογικών επισκέψεων του επικεφαλής της «Ενότητας» την ίδια ημέρα, συμπεριλαμβανόταν τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης και τα ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης, ενώ ο κ. Μαλούτας συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

10 σχόλια

  • Ρε λαζο εσύ δεν είσαι δημαρχος Ο Καλατραβα είσαι!!!τελευταία μας έχεις ζαλίσει στο σχέδιο!!!ζαλίστηκε το μυαλό με τόσα σχέδια!!!!ολοι οι αρχιτέκτονες και οι τοπογραφικόι μαζί είσαι!!!σαν το βλέπω σε πέντε χρόνια να λέμε μη φύγεις κάτσε μέχρι τα 90 ν

  • Σχέδιο υπάρχει, αλλά είναι σχέδιο εξόντωσης. 4 χρόνια ανύπαρκτος. Για να μη μιλήσουμε για τα χωριά που εκεί τα έβαλε ταφόπλακα

  • Εχεις σχέδιο; Και τέσσερα χρόνια που είσαι ήδη δήμαρχος γιατί η πόλη έχει βιώσει το απόλυτο τίποτα; Πριν τέσσερα χρόνια δεν είχες σχέδιο; Α ξέχασα, είχες….να φύγει ου αούτος…….

  • Λάζο μην ακούς κανέναν.

    Όλοι εμείς ΔΕΝ θα σε ψηφίσουμε και θα δώσουμε την ευκαιρία στον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Χάρη Κουζιάκη και στην ομάδα του να διοικήσουν τον Δήμο Κοζάνης.

  • Ο εμπορικός κόσμος θα σε μαυρίσει οπός τους μαυρίσες με της επιλογές σου να καταργηθούν χιλιάδες θέσεις για παρκάρισμα με αποτέλεσμα ο κόσμο να πηγαίνει εκτός κοζάνης για ψώνια.

  • Βρε συ Μαλούτα, 30 χρόνια στο Δήμο είσαι, λες να μην μάθαμε πια πόσο ανίκανος είσαι; Πες μας μόνο άμα για κάποιο λόγο κλείσει η Γκέρτσου, πού θα πάει η κυκλοφορία; Πουθενά! Αυτός είσαι!

  • 8 χρόνια δήμαρχος με σχέδιο και δεν έχουμε δει την παραμικρή ανάπτυξη σε κανέναν τομέα. Η πόλη έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν βλέπω να σώζεται η κατάσταση αν ξαναβγεί ο Μαλούτας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι