prwtoselida


       

kozan.gr: Στιγμιότυπα από τη σημερινή (30/9) κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη στην Πτολεμαΐδα παρουσία του Υπουργού Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

30 Σεπτεμβρίου 2023
19:56

 

Στιγμιότυπα από τη σημερινή (30/9) κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη, στο Hotel Ioannou Resort. στην Πτολεμαΐδα, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη.

 

 

57 σχόλια

  • Δεξιούληδες, από το αυτί και στον δάσκαλο. Ήρθε να σας μαλώσει αυτός που την είχε κάνει με τον Καρατζαφέρη.. Χαχαχα

    • Παίδες τα ψέματα έχουν κοντά ποδαρια. Κασαπιδης τρίτος. Αμανατίδης από 1η Κυριακή.

      Σήμερα σφραγίστηκε η επιτυχία Αμανατιδη

    • Να τον στηριξετε ναι να του ανεβασετε το ηθικο
      γιατι εμεις δεν στηριζουμε τοξικους ανυπαρκτους που καταντησαν την περιοχη κρανιου τοπο!

        • Δεν συνηθιζω να στηριζω κωλοτουμπες δεξιους που κουβαλανε εναν ολοκληρο στρατο απο κατω για να παρουν ψηφους
          αλλα ουτε και δηθεν ανταρτες που το παιζουν ασυμβιβαστοι και μετα τις εκλογες θα ξαναπεσουν με τα μουτρα στην μεγαλη μπλε αγκαλιτσα. Αυτα ειναι για σας τα χαπατα.

    • Μην αγχωνεσαι 20 χρόνια βολευτης ηταν επί 12 επί 8.000… οποτε αυτός ειναι τακτοποιημενος.
      Για αυτό μην αγχωνεσαι δεν εχει προβλημα που δε θα βγει.

      • Όλα αυτά που λες τα οφείλει στον κόσμο που τόσα χρόνια τον ψήφιζε και τελικά αυτός τον απαξίωσε.Καλομαθημενος όπως είναι τώρα θα ξεστρωσει.Μακαρι να μην τον νοιάζει αν και δεν το νομίζω.

    • Έχω μια απορία την Τετάρτη που θα έρθει ο Μητσοτάκης στην δυτική Μακεδονία.
      Να δω που θα πάει ο κόσμος στον Μητσοτάκη η στον Αμανατίδη
      Εγώ πιστεύω θα πάνε όλοι εκδήλωση του Μητσοτάκη
      Για την στήριξη του κασαπιδη
      Ο Γιώργος Κασαπιδης θα είναι ξανά περιφεριαχης από την πρώτη Κυριακή κιόλας με 43,5 %

    • Μια ψυχραιμη εκτίμηση από ένα του ΣΥΡΙΖΑ:
      1ον Ο Κασαπίδης πολώνει την κατάσταση γιατί χάνει. Φαίνετια από το στοίχημα από τα ΜΜΕ της Αθήνας που λενε οτι όπου υπάρχει πρόβλημα θα παει ο Πρωθυπουργός και όλη η κυβέρνηση.
      2ον Ρίχνουν λάσπη μιλούν για ακεραιότητες για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς λες και ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Επιβεβαιωση επερχόμενης ήττας δηλαδή.
      3ον Αυτός που σχεδιάζει την προεκλογική εκστρατεία του Κασαπίδη κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Μας έχουν κάνει σε εμάς του αριστερούς να φαίνεται ο Αμανατίδης η καλύτερη επιλογή αφού τον κυνηγάει το σύστημα. Ειδικά σε όσους είμαστε ΣΥΡΙΖΑ.
      4ον Τη 2η Κυριακή θα ψηφίσω Αμανατίδη αν υπάρξει διότι δυστυχώς δεν μπορώ από την 1η λόγω ξαδερφου που κατεβαίνει με Πράσσο.

      ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ …. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

      • Εσυ αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ εγώ είμαι εξωγήινος! Αιντε ρε Μήτσο δούλεψε λίγο που κάνεις και αναλύσεις της δεκάρας. Μόνο Ζεμπιλιάδου είπαμε!

  • Κασαπίδης και πάλι Περιφερειάρχης…Ντροπή στούς δήθεν Νεοδημοκράτες, έχουν τεράστια ευθύνη για την διχόνοια που έχει εισέλθει στην Παράταξη της ΝΔ στην περιοχή της ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    • Δεν καταλάβατε ένα πράγμα και ο Αμανατιδης να μην ήταν υποψήφιος οι νεοδημοκρατες δεν θα ψήφιζαν κασαπιδη. Ο Αμανατιδης τον έσωσε από μια συντριπτική ήττα. Τώρα η ήττα του Κασαπιδη θα χαρακτηριστεί ως εσωκομματική διαμάχη.

  • Για να έρχονται τόσοι υπουργοί αλλά και ο πρωθυπουργός τις επόμενες μέρες για να στηρίξουν τον κ. Κασαπίδη μάλλον τα γκάλοπ δεν πάνε καλά.
    Παπαθανάσης, Βορίδης, Κωνσταντινίδης αλλά και ο ίδιος ο Μητσοτάκης…

  • H εκδήλωση με κορυφαίο υπουργό είναι αποτυχημένη. 88 υποψήφιοι από 3 άτομα=260 άτομα+ επίσημοι παρατρεχαμενοι….
    Η μέγιστη αποτυχία.
    Πέραν όμως από αυτό η αποτυχία έχει να κάνει με τη 4ετη παραμονή του ανθρώπου αυτού στην Περιφέρεια.
    Ένα καλό και ένα έργο που δημοπρατήσει ή που έχει ωριμάσει μελετητικά δεν έχει να μας πει. Το μόνο που επικαλείται είναι ότι ΘΑ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΘΑ .. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ, ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ.
    Από 09/10εισαι ελεύθερος να βάλεις κήπο και να πάρεις κοτούλες..
    Όσο για τα στελέχη που έρχονται από τη ΝΔ τόσο πιο πολύ φανερώνεται η αποτυχία και η γύμνια σου.

  • Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

  • Αυτή ήταν η υποβοηθούμενη απο δεξιά συγκέντρωση του απερχόμενου; Αντε ποιον άλλο θα φέρετε μετά τον κούλη; περίγελος!

  • άπλα..όπου θες κάθεσαι..στον πάνω όροφο μακελειό..κασαπιδη στις κότες και τον κηπάκο σου. Αμανατίδης από την 1η Κυριακή..χωνέψτε το από τώρα μην σας έρθει βαρύ τη Δευτέρα στις 9!

  • Τέτοια συγκεντρωση σε κεντρική ομιλία είχα χρόνια να δω.Παταγώδης αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.Κι εδώ αόρατε απέτυχες.Φέρε και τον Πάπα.Η συντριβή σου είναι προ των πυλών.

  • ο Κασαπίδης αφιέρωσε όλη την προεκλογική περίοδο να παρακαλάει την ΝΔ ναρθεί να μας πεί ότι είναι ΝΔ (που μέχρι τώρα δεν πολυήταν εδώ που τα λέμε).
    κανένα πρόγραμμα, καμία συζήτηση για το μέλλον της περιοχής,καμία δέσμευση στους πολίτες που αγωνιούν….Η απόλυτη ξεφτίλα.

    • Είσαι παντελώς άσχετος. Δεν πολύ ειναι ο Κασαπίδης και ειναι ο Αμανατιδης. Ότι να ναι πραγματικά. Που την ανακάλυψε το 2019.

  • Η Πτολεμαιδα απόψε μίλησε με την πιο δυνατή φωνή.Κασαπιδοκατανες,Ροδονερε και Λεβαντόφσκι επιστρέφετε στις δουλειές σας(όσοι έχετε….)

  • Ο περιπλανώμενος θίασος του Κασαπίδη που δίνει τις τελευταίες του παραστάσεις σήμερα είχε προσκαλεσμένο τον πρεσβευτη της ηθικολογίας Ακρο(α)δεξιό Βορίδη. Κομπαρσοι βο(υ)λευτές που αναγκάζονται να ακολουθήσουν σε όλη τη Δυτική Μακεδονία το θίασο.
    Κατάφερε να ΜΗ γεμίσει μια αίθουσα 300 ατόμων με κενά στους εξώστες.
    Από αυτούς το 1/3 δεν το ψηφίζει αλλά εμφανίστηκε εκβιαζόμενο από τα νέα δημοκρατικά ήθη που εισήγαγε ο θίασος.
    Αμανατίδη καθε μέρα σε κάνουνε και πιο δυνατό. Το ποτάμι έγινε χείμαρρος. Επιτέλους λίγες μερες ακόμη για τους τίτλους τέλους!

  • Φέρε και τον ίδιο τον Κύριακο τη Τετάρτη σε ομιλία. Αίθουσα δε γεμίζεις. Μην κάνεις άλλο κακό στη ΝΔ Γ. Κασαπίδη. Χάσε με αξιοπρέπεια … όχι έτσι. Προσωπικές επιθέσεις , απειλες και κομματικό ντά. Από το ντα στο άντε γειά.

  • Ζοριζονται βλέπω κάποιοι που ο κασαπιδης είναι ήδη πρώτος! Ξεραστε χολή όπως ξέρετε να κάνετε!!! Ο Αμανατίδης μόνο μια συγκέντρωση τολμάει να κάνει κι αυτή με όλους τους συμβούλους αλλιώς στις λαϊκές βρίσκει κόσμο χαχαχα

    • Ανηδεος, ο κασαπιδης τιποτα δεν εκανε… και οτι αλλο με την βοηθεια της νδ… με τετοια απηχηση ουτε γι δημοτικος συμβουλος δεν κανει ο κασαπιδης

      • Εισαι υπερβολικός. Ο Κάτανας θα τον αξιοποιήσει και θα βγει περιφερειακός συμβουλος την επόμενη φορα.
        Τωρα το παιχνιδι είναι εσωτερικό. Στην Κοζανη θα εκλέξει 3 ο Κασαπιδης εκτος αν τον περασει η Ζεμπιλιαδου. Ο ένας θα ειναι αυτος και αλλοι 2 θα ειναι ίσως ο γνωστός νεαρός υβριστής και η Αντιπεριφερειάρχης που δίνει γραμμή το γραφειο.
        Να δουμε τι θα κανει ο Κατανας που τον εχουν εκτος γραμμη ανα και ειναι συννιδιοκτητης του συνδυασμου, ο Κιανας και η Ντιο.
        Εχει πολυ ενδιαφερον η διαχειριση της επομενης μερας στο στρατοπεδο Κασαπιδη

  • Συγκέντρωση για λύπηση με παρουσία του Βορίδη και των εκλεγμένων βουλευτών.
    Ούτε 200 άτομα στην Πτολεμαϊδα για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου όλης της Περιφέρειας.
    Μιλάμε για παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ
    Ο κόσμος δεν είναι χαζός, όσο και αν προσπαθούν να στηρίξουν τον ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Περιφερειάρχη το μόνο που καταφέρνουν είναι να τα κάνουν χειρότερα

  • Μόνο από τις εκφράσεις καταλαβαίνει κανείς την απόγνωση και την απελπισία γιατί γνωρίζουν τι έρχεται.
    Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε, για την αλαζονική και απαξιωτική συμπεριφορά του Κασαπίδη.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ για μια καλύτερη μέρα στην Δ. Μακεδονια

  • Φεραν τον τσεκουρατο μαζεψαν και ολα τα αυλικα τρολ
    μολις και με τα βιας 300 ατομα και ονειρευονται επανεκλογη του ονειροπαρμενου που ηθελε να φυτευουμε κηπους και να ταιζουμε κοτες. Αχαχαχαχαχαχ ζηστε τον μυθο σας κασαπιδακια 1 εβδομαδα ακομη τα ονειρα ειναι δωρεαν αλλωστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι