prwtoselida


       

kozan.gr: Γεμάτη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σερβίων, το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού “Γέφυρα στο μέλλον” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ελευθερίου(Φωτογραφίες)

30 Σεπτεμβρίου 2023
21:29

Γεμάτη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σερβίων, το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού “Γέφυρα στο μέλλον” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ελευθερίου

 

14 σχόλια

  • Μπράβο δήμαρχε. Είχες περισσότερο κόσμο από τον απερχόμενο περιφερειάρχη που είχε κεντρική εκδήλωση από όλη τη Δυτική Μακεδονια σήμερα! Συγχαρητήρια!

  • Σπυριδου -Αμανατιδης.Αυτα τα ονόματα παίζουν αυτή την περίοδο.Θελουμε ανανέωση, πάρτε το χαμπάρι.Θελουμε αλλαγή.Μας κούρασαν οι παλιοί.

  • Ο κύριος Καμμένη γη μαζί και τα παιδιά που πήγαν το Δήμο πολύ ψηλά (στα χρέη), μετράνε μέρες. Ορκωτούς να βάλει η νέα δημοτική αρχή για να δείτε πόσα απίδια χώρεσε ο σάκος τους. Στα τσακίδια επιτέλους!

  • Πω πω οργή και μένος κατά του Ελευθερίου…Γιατί??? Δεν έκανε έργο? Το παραδέχονται κι οι πέτρες. Έφαγε ο ίδιος? Με τίποτα. Επειδή έκανε μια θητεία με τον Κωνσταντόπουλο κι έφριξε με αυτά που έβλεπε έπρεπε να μείνει παρατρεχαμενος του μια ζωη? Δε νομιζω. Μήπως δεν τάισε κάτι κοπρόσκυλα δίποδα? Μάλλον.

  • kozan o κασαπίδης είχε τα μισά άτομα του Ελευθερίου στην Πτολεμαίδα.Το πολιτιστικό δεν ήταν απλά γεμάτο ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι