prwtoselida


       

Πρόσκληση σε συζήτηση – συνάντηση από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ματίνα Αμανατίδου την Κυριακή 1/10 στις 19:00 στο City Sports Camp στα Κοίλα Κοζάνης

30 Σεπτεμβρίου 2023
22:21
Κανένα σχόλιο
Αγαπημένες φίλες/ αγαπημένοι φίλοι,
Η εκλογική προετοιμασία δεν μου έχει αφήσει πολλά περιθώρια χρόνου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εκ των συνθηκών, μπαίνουν σε χρονική προτεραιότητα άνθρωποι με τους οποίους δεν γνωριζόμαστε καλά ή και καθόλου, διότι είναι εκείνοι που χρειάζεται να με μάθουν, για να ξέρουν τι να περιμένουν από εμένα εφόσον με επιλέξουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Εσάς, όμως, σας έχω πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Εσείς είστε που μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου. Εσείς, που είστε πάντα δίπλα μου, με εκτιμάτε και με στηρίζετε με αμέριστη αγάπη και κατανόηση. Γι’ αυτό και στα λιγοστά περιθώρια που έχω αυτήν την περίοδο, προσπάθησα να δημιουργήσω την κατάλληλη ευκαιρία, ώστε στο πλαίσιο της εκλογικής μου προετοιμασίας, να βρεθούμε από κοντά, να τα πούμε και να περάσουμε μια χαλαρή και όμορφη βραδιά. Ελπίζω να τα καταφέρω και να μου κάνετε την τιμή να παρευρεθείτε αύριο στις 7μ.μ. στο City Sports Camp.
Σας περιμένω
Με αγάπη,
Ματίνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι