Είναι άκρως προσβλητικό για την νοημοσύνη των ανθρώπων της Δυτικής Μακεδονίας να δεχόμαστε υποδείξεις (του Χρήστου Νιόπλια – Yπ. περιφερειακός σύμβουλος με το Γ. Αμανατίδη)

1 Οκτωβρίου 2023
06:20

 

Όταν ο τόπος που ζούμε, που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και έχουμε επενδύσει όλη μας τη ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο, οι ιδεολογικές αντιλήψεις και οι κομματικές πεποιθήσεις θα πρέπει να παραμερίζονται!!!

Είναι άκρως προσβλητικό για την νοημοσύνη των ανθρώπων της Δυτικής Μακεδονίας να δεχόμαστε υποδείξεις κουνώντας μας μάλιστα το δάχτυλο επιδεικτικά η Αθήνα!!!

Ο κόσμος πλέον εχει ξυπνήσει και δεν δέχεται υποδείξεις ως άβουλο ον!!!

Στο μέλλον των παιδιών μας ΔΕΝ χωράνε ιδεολογικές αντιλήψεις και πολιτικές πεποιθήσεις!!!!

#ΔυτικήΜακεδονία #Συμμαχία_για_την_Ανάπτυξη #Πάνω_από_όλα_ο_τόπος_μας #Προφανώς_με_τον_Αμανατίδη

35 σχόλια

  • Προσβλητικό ειναι που ο κύριος Αμανατιδης μας αντιμετωπίζει σαν καβάτζα επειδή δεν βγήκε βουλευτής
    Ακόμα χειρότερα που τον πιέσανε κιόλας για να κανει αυτο το «κίνημα»

    • Οφειλουν να ζητησουν συγνωμη όσοι εβαλαν τα συμφεροντα της περιοχης μας πανω απο τα κομματικα σας συμφεροντα;;;
      Σας “ποτισαν” και εσας με τοξινες.
      Κοιτάξτε να τις αποβαλλετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε διοτι ολοι ειναι χρησιμοι με την ομαδα Αμανατίδη.

    • Αυλικε τού κασαπιδη σε λίγο θα ξεκουμπισθειτε από τα γραφεία σας, αρκετά με τον ανύπαρκτο, όλος ο αγνός κόσμος θέλαμε την κίνηση του Αμανατίδη,σε λίγο θα πάρετε την απάντηση από τίς κάλπες, Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή για την ανάπτυξη τής περιοχής μας.

  • Σε λιγο θα μας παιρνουν απο το χερι για να μας πανε στην καλπη και θα μας δινουν το ψηφοδελτιο. Ειναι ντροπη το οτι θελουν καθοδηγησουν την ψηφο μας.

  • Ο Βορίδης τον τίμησε όταν τον κάλεσε πριν τις εκλογές για την πάρτι του….Ο κύριος τι έκανε ;;;;;; Ουδείς αχαριστότερος του ευεργεθέντος Νεαρέ!!!!Θα πάρετε το μάθημα….

  • Η Αθήνα ολα αυτά τα χρόνια μόνο υποδείξεις είναι προς τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας , καμία υποχρέωση !! Από όλα τα κόμματα!! Καιρός να βγουν άνθρωποι που θα διεκδικήσουν πράγματα για τον τόπο μας!!
    Καλη συνέχεια στον αγώνα σου κύριε Νιόπλια, μακάρι να εκλεγείς γιατί έχεις σωστές τοποθετήσεις και είσαι άνθρωπος που ζεις τα προβλήματα της αγοράς από πρώτο χέρι.

  • Αν τον ήθελε ο κόσμος της δυτικής Μακεδονίας θα τον έβγαζε βουλευτή σωστα? Μετά από πιέσεις τον κολλητών που θα έμεναν εκτος τον βάλανε μπροστά γισ να βολευτούν!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

    • Για να δούμε αν τον θέλει ο κόσμος στις 8/10!Πάντως ένα είναι βέβαιο,Τον Κασαπιδοκάτανα θα τον στείλει σπίτι του..!!

  • Όταν μας απαντήσει ο κος. Αμανατίδης γιατί δεν έβγαλε κουβέντα όλα τα χρόνια που ήταν βουλευτής, να έρθεις να μας πεις για ποιος προσβάλλει τη νοημοσύνη ποιού

    • Ο κύριος Αμανατίδης όχι απλά έβγαλε κουβέντα ήταν ο πιο παραγωγικός μακραν όλων. Ας προσέχουμε τι λέμε και ας μην μπερδεύουμε τους ρόλους που έχει ο καθένας. Εγώ δεν είχα την τύχη να τον ψηφίσω γιατί ψηφισα άλλο κομμα αλλά τώρα θα τον ψηφίσω και κάνω αγώνα για για αυτό το συνδυασμό.

      • Δεν αναφέρομαι στο κοινοβουλευτικό έργο, αλλά στις θέσεις που έχει πάρει για το έργο της Περιφέρειας. Συμφωνούσε και επικροτούσε ότι γινόταν. Και γω σε άλλο κόμμα ανήκω αλλά δεν δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω κάποιον που “ξαφνικά” είδε το φως…

  • Για να τελειώνουμε με τις πιέσεις της κυβέρνησης για τον εκλεκτό κασαπίδη. Προτείνω να τον ορίσουν γενικό γραμματέα της αοκεντρωμένης η οποία είναι θέση που διορίζεται και δεν εκλέγεται. Για να σταματήσουν να μολύνουν άλλο με τις παρεμβάσεις τους τα θέλω των πολιτών. Τελεία και παύλα

  • Οσοι ειναι με τον αμανατιδη προφανως να σκεφτούνε…. θα εκανε συτη την κινηση να μας σωσει αν ητανε βουλευτης… προφανως οχι… την αλλη κυριακη θα μπει και αυτος στο χρονοντουλαπο. Σταθερα κασαπιδη που ειναι παντα διπλα μας

  • Κύριε Νόμπλια δεν κατανοω αυτό που γράφετε.
    Η ΝΔ ανακοίνωσε οτι στην Δυτική Μακεδονία στηρίζει την υποψηφιότητα του κ Κασαπίδη.Που είναι το μεμπτό που έρχονται στην περιφέρεια στελέχη για την στήριξη του. Γιατί προσβάλουν την νοημοσύνη μας επειδή στηρίζουν την επιλογή τους. Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να κάνουν όποια επιλογή θέλουν όπως γίνεται στις δημοκρατίες.

  • Τι κρυβεται πισω απο την υποψηφιοτητα Αμανατιδη;οι χαμενοι;δε νομιζω.Γιατι δεν εβαλε για δημαρχος Κοζανης να βγει απο την πρωτη Κυριακη;Εσεις που θελετε να τον ψηφισετε δεν προβληματιζεστε;γιατι τα εβαλε με το κομμα;

  • Για εκλογές μιλάμε μεγάλε. Προφανώς και είναι πολιτική! Μόνο στον λαιτ συνδυασμός σας που τον λέτε πολυσυλλεκτικό και με την πρώτη ευκαιρία θα σφαχτούν όλοι με όλους δεν μιλάτε για πολιτική επειδή δεν σας συμφέρει

    • Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέει !!
      Αλλά δεν πειράζει,ευτυχώς είδα που έγραψες και θυμήθηκα να αγοράσω ουρδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι