«ΤΡΙΓΩΝΗΣ Δαγκωτό!» – ΝΙΚΗΤΕΣ τα “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” σε κάθε χωριό του Δήμου μας (Δελτίο τύπου)

1 Οκτωβρίου 2023
10:13
Κανένα σχόλιο

Η μεγάλη ΝΙΚΗ των ΓΡΕΒΕΝΩΝ της 8ης Οκτωβρίου, αποτυπώνεται πλέον καθαρά και ξάστερα σε κάθε επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, ο οποίος γίνεται δεκτός από τον κόσμο μέσα σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού, όπου και αν πηγαίνει.

Ειδικότερα, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, ο κ. Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού ΝΙΚΗΣ «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», βρέθηκε σε Ελευθεροχώρι, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Αγίους Θεοδώρους, Φελλί, Σύδενδρο, Ροδιά και Αμυγδαλιές, ακούγοντας με προσοχή και αίσθημα ευθύνης όλα τα ζητήματα των κατοίκων, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις θέσεις και προτάσεις του παράταξής του για το αύριο των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και τη σχέση εμπιστοσύνης, η οποία κάθε μέρα γίνεται και πιο δυνατή.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.