kozan.gr: Κοζάνη: Πλήθος πιστών στη σημερινή (1/10) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης & προσκύνηση της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

1 Οκτωβρίου 2023
11:01

Πλήθος πιστών στη σημερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Kοζάνης & προσκύνηση της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο, το οποίο σώζεται από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, θα τεθεί σε προσκύνηση στην πόλη της Κοζάνης και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης  έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.

15 σχόλια

  • Η Ελλάς του 21ου αιώνα, με τον Κασαπιδη πρώτη θέση κιόλας. Πλήθος κόσμου γράφετε, αλλά ηλικιών 60 plus ετών μέσο όρο.

    • Η γλώσσα σου (Ραδιοχρον……..φεύγετε;) προτρέχει της διανοίας (Δηλαδή χωρίς να σκέφτεσαι τι λες). Για συμμορφώσου !!!

    • «Τυφλός τα τ’ ώτα τον τε νουν τα τ’ όμματα ει», «Είσαι τυφλός και στα αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια» απαντά ο Οιδίποδας στον μάντη ..
      Ο επιθετικός αντιχριστιανισμός, που συνήθως καλύπτεται από τον μανδύα της πολιτικής ορθότητας, έχει θριαμβεύσει μολονότι «το φως ελήλυθεν εις τον κόσμον , ηγάπησαν το σκότος μάλλον, ή το φως» ( Ιωάν. 3,19). Γιατί; «Ην γαρ πονηρά αυτών τα έργα»

      • Σ έκοψε κρύος ιδρώτας ,βλέπω, κι αμολας τσιχλοφουσκες πασπαλισμενες με δυσθεώρητες σαχλαμάρες.

  • Σε σένα φίλε που τα βλέπεις όλα στραβά στην εκκλησία, πρέπει να γνωρίζεις πως ο Κασαπιδης δεν πάει πρώτη φορά εκεί, έχει ήθος, καθαρότητα, ταπεινοφροσύνη, άλλου ψάξτε για υποκρισία και αλαζονεία .

  • Η Ελλάδα του 21ου αιώνα,έχει καταφέρει να έχει ανεξιθρησκεία! Αυτό είναι κατάκτηση Έτσι έχετε εσείς το δικαίωμα να εκφράζεσθε ελεύθερα!Αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να απαγορεύεται σε πολίτες να εκκλησιάζονται! Εκτός αν με αυτόν τον τρόπο επιδιώκετε πολιτικά οφέλη ή να βρίσκεστε σε ατέρμονες συζητήσεις!!

    • Ποιος σου πε να μην εκκλησιάζονται; Πανιά που αποφεύγουν οι ρασοφοροι σαν το διάβολο να δεχτούν να γίνει ραδιοχρονολόγηση,αυτό προσβάλλει τη νοημοσύνη μου. Όπως και το ότι δεν εννοείς εσύ να καταλάβεις απλά πράματα,και πρέπει να ξανασχολιαζουμε για τα αυτονόητα, κι έχουμε και δουλειές.

      • Εξακολουθείς να λες πανί την Αγία Ζώνη ;
        Το μίσος σου και η ανορθόδοξη σκέψη σου φαίνεται από του ότι ενώ ζητάς να γίνει (πως την είπες 😉 “Ραδιοχρονολόγιση” αποφαίνεσαι ότι είναι ‘πανί’. Ουαί υποκρητά, που δέχεσαι και τον εκκλησιασμό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.