kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, ο 14ος πανελλήνιος δρόμος Μνήμες Λιγνίτη που διοργάνωσε ο “Σπάρτακος” (Βίντεο & Φωτογραφίες

1 Οκτωβρίου 2023
12:37
Κανένα σχόλιο

Div align=justify> Για 14η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, στην Πτολεμαΐδα, ο 14ος κατά σειρά αγώνας με την επωνυμία «Μνήμες Λιγνίτη» που διοργάνωσαν από κοινού το Συνδικάτο «Σπάρτακος» και η ΔΕΗ.

«Γεννήθηκε» σε μία προσπάθεια να αποδοθεί, στο μέγιστο βαθμό, τιμή και σεβασμός στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος.
Στους ανθρώπους του μόχθου που εργάστηκαν στη ΔΕΗ από το ξεκίνημα της λειτουργίας της και που δυστυχώς βρέθηκαν στην «μαύρη λίστα» με τα ονόματα των ανθρώπων που ξεκίνησαν μία μέρα για τη δουλειά τους, αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ στα σπίτια τους.


 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.