Ας μιλήσουμε επιτέλους σοβαρά… (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

2 Οκτωβρίου 2023
12:15

Για να σταθείς στην Δυτική Μακεδονία και στην χώρα γενικότερα πρέπει να ξέρεις την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, την Καστοριά, τα Γρεβενά και την Φλώρινα. Διαφορετικά δεν είσαι χρήσιμος ούτε στην Δυτική Μακεδονία αλλά και στην χώρα. Είσαι ένας καιροσκόπος του συστήματος μη Δυτική Μακεδονία.

Η συζήτηση για την Νέα Ταυτότητα της Περιφέρειας μας έπρεπε να είχε ανοίξει χρόνια πριν.

Δυστυχώς τα κομματικά φερέφωνα και οι κομματικοί παπαγάλοι, οι κομματικοί στρατοί, για να κυριολεκτούμε επέλεξαν, τους επεβλήθη να λειτουργούν με βάση το εντέλλεσαι (Αθηνοκεντρικό κατεστημένο) και όχι το συμφέρον των πόλεων της Περιφέρειας μας. Την Δυτική Μακεδονία.

Αποτελεί βέβαια κοινή συνείδηση ότι αυτό που βλέπουμε και ζούμε αυτές τις ημέρες δεν έχει σχέση με Συνδυασμούς που έχουν Θέσεις – Απόψεις και Προγράμματα για το μέλλον και την Προοπτική του τόπου μας. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τις κομματικές γιάφκες τότε πολύ εύκολα διαπιστώνει ο καθένας μας ότι όλο αυτό το Κιτς δεν μπορεί να ανοίξει αυτήν την Παραγωγική και Δημιουργική συζήτηση. Κοινώς δεν το έχουν.

Το κενό δεν κρύβεται πλέον και αυτό είναι θετικό.

Επομένως πρέπει να επιμορφώσουν τους υποψηφίους τους και τα λεγόμενα στελέχη τους.

Είμαστε σε άλλη Εποχή.

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δρέπανο, Οκτώβρης 23

5 σχόλια

  • Για τους ψηφοφόρους (πλειονότητα) στους οποίους απευθύνονται, μια χαρά μιλάνε. Οτιδήποτε νέο δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν πρόοδο.
    Δυστυχώς η άλλη εποχή στην οποία αναφέρεστε, θα αργήσει να έρθει εδώ και αυτό γιατί ψηφίζουμε όπως και πριν 50χρόνια.

  • Ο γράφων τούτο έχει αλλάξει; ξέρει να ψηφίζει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου του ή απλά συμπλέει χρόνια τώρα με το συστημικό απλά που και που πετάει γραφικές κορώνες; Αυτοκριτική κύριε Παπαδόπουλε και μετά κριτική κατά πάντων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.