Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε εθελοντική συγκέντρωση ειδών

2 Οκτωβρίου 2023
12:25

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε εθελοντική συγκέντρωση ειδών, τα οποία θα προσφερθούν στο πλαίσιο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Θεσσαλία. 

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν στους  πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν προτροπής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στηρίζει τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, προσφέροντας πλήθος τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα αστυνομικοί των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών ελλείψεων παιδιών και ενηλίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, τα οποία θα τους προσφερθούν το αμέσως χρονικό διάστημα, ως ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Μέσα από τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδείξει για άλλη μια φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο, προσφέροντας διάφορα είδη, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.