Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη: “Τέλος στην απάθεια και την απραξία. Ο Δήμος Κοζάνης θα είναι πρωταγωνιστής”

2 Οκτωβρίου 2023
16:28

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης και μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη.
Με βασικό μήνυμα ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην απάθεια και την απραξία, ο Χάρης Κουζιάκης τόνισε ότι ο Δήμος Κοζάνης θα γίνει Δήμος πρωταγωνιστής παίρνοντας την τύχη στα χέρια του. Ανέφερε επίσης ότι διαχρονικά η Δημοτική Κίνηση δεν είναι μια παράταξη που υπηρετεί τους λίγους, δεν είναι μια παράταξη που χωρίζει τους πολίτες σε δικούς μας και ξένους, δεν είναι μια παράταξη με παιδιά και αποπαίδια. Είναι μια παράταξη που είτε από την θέση της αντιπολίτευσης είτε από την θέση της Δημοτικής Αρχής υπηρετεί όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.
Ο κ. Κουζιάκης κάλεσε τους δημότες να αποφασίσουν για το αν θέλουν μια δημοτική Αρχή που απλά συντάσσεται με τις κεντρικές αποφάσεις που παίρνονται μακριά από τους πολίτες, χωρίς αυτούς. Έθεσε το ερώτημα εάν όλοι εμείς ως δημότες θέλουμε μια δημοτική Αρχή, η οποία είναι ενδοτική ή για το εάν θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που μπορεί και ξέρει να συνεργάζεται ξέρει όμως και να εναντιώνεται όταν χρειάζεται και να διεκδικεί. Επίσης, αναφέρθηκε στην πορεία της Δημοτικής Κίνησης τα δεκατρία χρόνια παρουσίας της στην κοινωνική και πολιτική ζωή του Δήμου και πρόσθεσε ότι η Δημοτική Κίνηση είναι ένας ανεξάρτητος υγιής αυτοδιοικητικός οργανισμός που γεννήθηκε από τις άφθαρτες κοινωνικές δυνάμεις του τόπου και έτσι θα παραμείνει. Με αρχές και δημοκρατικές διαδικασίες και η οποία μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο Κοζάνης στο δίκαιο αύριο. Ως δίκαιο αύριο ο κ. Κουζιάκης μεταξύ άλλων, όρισε την ανάπτυξη με σχέδιο και πράξη , την υγιή επιχειρηματικότητα, την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου, την στήριξη της αγοράς, την προσβασιμότητα για όλους αλλά και την εντιμότητα και διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου χωρίς ψεγάδια και οικονομικές ατασθαλίες, χωρίς ανεξήγητα ελλείματα, χωρίς σκιές και υποψίες.
Ο κ. Κουζιάκης έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» έχει ένα βιώσιμο σχέδιο που βασίζεται στα συμφέροντα των δημοτών, και ζήτησε τη στήριξη όλων για την εφαρμογή του.
Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link : https://fb.watch/nquwqKLb3G/

10 σχόλια

  • Η Κοζάνη μίλησε.

    Ο συνδυασμός του Κοζάνη τόπος να ζεις με επικεφαλής το Χάρη Κουζιακη είναι έτοιμος να αναλάβει την τύχη του δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

    Στελεχωμένος από ικανούς υποψηφίους με μόρφωση γνώση εμπειρία και πάνω από όλα δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος.

    Πρέπει ο Δήμος Κοζάνης να γίνει πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος.

    • Εσύ προφανώς γράφεις παντού για τις τύχες μας και η κίνηση μοναδική επιλογή στο χάος και μπλα μπλα μπλα (σαν τα τρόλ των αντιπάλων). Αντικειμενικά μιλώντας η χθεσινή συγκέντρωση ήταν μεγάλη (είχε όρθιους όχι λόγο σκηνικής παρουσίας). Επίσης έγινε σαφές ότι η συσπείρωση χτύπησε κόκκινο. Ο Κουζιάκης και η ομάδα του θα παίξει τουλάχιστον στην Κοζάνη στα ίσια τον Μαλούτα… να το θυμάστε αυτό… κυρίως επειδή είδα διάφορους που έχουν ειδικό βάρος και εκτόπισμα τοπικά. Εάν όλα εξελιχθούν με μία λογική σειρά στον δεύτερο γύρο θα παίξουν Μαλούτας – Κουζιάκης..

      • Αν ακουστούν περισσότερο οι θέσεις του Κουζιακη νομίζω μπορεί να βγει και πρώτος την πρώτη Κυριακή.

        Έχει το καλύτερο πρόγραμμα

    • Έτσι λειτουργείτε εσείς βλέπετε πάντα το ποτήρι μισοάδειο.

      Για αυτό θα πάρετε δρόμο τη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης.

      Ο διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Χάρης Κουζιακης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.