«Πορεία Δημιουργίας» – Ο Πρωτογενής Τομέας μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία της Δ. Μακεδονίας

2 Οκτωβρίου 2023
18:07

Στη λαϊκή αγορά των Σερβίων περιόδευσε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κοζάνης του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Ο κ. Κασαπίδης  παρουσίασε στους επαγγελματίες το πρόγραμμα του συνδυασμού για τους τομείς της Υγείας, του Πρωτογενούς Τομέα, των Υποδομών, του Πολιτισμού και της Βιώσιμης Ανάπτυξης και στη συνέχεια συνομίλησε με τους πολίτες για τοπικά ζητήματα ανάπτυξης, εργασίας και καθημερινότητας.

Εν συνεχεία ο κ. Κασαπίδης επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και  συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, στις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Ο κ. Κασαπίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πανεπιστήμιο σημείωσε πως: «Η ανάπτυξη της Περιφέρειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ύπαρξη ενός δυναμικού Πανεπιστημίου, στο οποίο θα διαχέονται και θα αξιοποιούνται γνώσεις και ιδέες. Μέσα από τη συνεργασία των δύο φορέων προγραμματίζουμε τις επενδύσεις στην έρευνα, στην καινοτομία και στην τεχνολογία, με στόχο τη μεταστροφή του παραγωγικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας».

Ταυτόχρονα ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», συνομίλησε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

4 σχόλια

  • Τι έγινε? Μόνο του τον αφήσανε σήμερα?Ούτε ένας Υπουργός από δίπλα που θα μας θυμίσει πόσο καλός Περιφερειάρχης ήτανε ο Κασαπιδης?

  • Με το ζόρι κ. Κασαπίδη να γίνουμε όλοι αγρότες? Δηλ τα πτυχία μας να τα πετάξουμε? Άλλες ιδέες δεν έχεται για την ανεργία και το εισόδημα? Μετά το μάζεμα ελιάς στην Κρήτη, μπορείται να μας στείλετε να μαζεύουμε πατάτες στην Αφρική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.