Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Ευχαριστήριο μήνυμα μετά τη σύσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανάση»

3 Οκτωβρίου 2023
08:04

 

Στην σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 29-09-2023 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ακούσαμε με χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Παπαθανάση για το πρόγραμμα των 30 εκ. ευρώ (21 εκ. για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και 9 εκ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου) το οποίο θα αφορά επενδύσεις στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις υφιστάμενες και νέες με επιδότηση 70%.

Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη μιας και φαίνεται ότι ένα αίτημά μας, που από την πρώτη μας συνάντηση  με τον κ. Παπαθανάση ήταν η στήριξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια την μεγαλύτερη πτώση τζίρου και όχι μόνο η ίδρυση νέων, γίνεται πραγματικότητα με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος. Από ότι φαίνεται το νέο αυτό πρόγραμμα θα καλύπτει πληθώρα ΚΑΔ ώστε να μπορέσουν να βοηθηθούν πολλές επιχειρήσεις της περιοχής.

Με εκτίμηση για το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Ένα σχόλιο

  • Πάτε καλά όλοι σας. Εξ αιτίας όλων αυτών των πολιτικών ερήμωσε ο τόπος και τους γλύφετε ακόμα. Λίγο ντροπή δεν βλάπτει. Όταν θα κλείσετε καοι υπόλοιποι τότε να δούμε που θα πάνε οι ευχαριστίες. Ξανά ντροπή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.