Η Γ. Ζεμπιλιάδου, μέσω του kozan.gr, στέλνει το μήνυμα σε όλους του νέους που σκέφτονται να φύγουν από την περιοχή: “Πρέπει να μείνετε εδώ. Αν είμαστε η επόμενη Περιφερειακή Αρχή θα “ξεκλειδώσουμε” άμεσα ένα πρόγραμμα για επιχειρηματική δραστηριότητα των νέων ανθρώπων που να μπορούν με 100% χρηματοδότηση να κάνουν τη δική τους επιχείρηση. Δεν πειράζει αν αποτύχετε. Σε αυτά τα προγράμματα της νεανικής επιχειρηματικότητας ο στόχος είναι να ενεργοποιηθούν οι νέοι άνθρωποι – Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε τα προγράμματα ανεργίας σε προγράμματα εργασίας – Η Δίκαιη Μετάβαση είναι δική σας υπόθεση. Σας πέταξαν εκτός από τη διαβούλευση που έγινε για τη μετάβαση. Οι ηλικίες 18-24 δε ρωτήθηκαν καν. Εμείς θα ανοίξουμε μια πλατφόρμα όπου θα καταθέτετε τις προτάσεις σας” – Γιατί κάποιος, κατά τη γνώμη της, ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσει Κασαπίδη & Αμανατίδη αλλά και για την αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη (Βίντεο)

3 Οκτωβρίου 2023
11:57

 

Στο kozan.gr μίλησε η Υποψήφια Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

 

Το μήνυμα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου σε όλους τους νέους που σκέπτονται να φύγουν από την περιοχή αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον κάπου αλλού (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

 

Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

 

Είπαν πάρα πολλά”ναι”  (περισσότερα απ’ ότι θα έπρεπε) οι Κασαπίδης & Αμανατίδης ενώ δε διεκδίκησαν περισσότερα για την περιοχή;;;; Τι λέει η Γεωργία Ζεμπιλιάδου (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

 

Aν είναι η επόμενη Περιφερειάρχης θα μπορέσει με κυβέρνηση ΝΔ να διεκδικήσει πολύ περισσότερα πράγματα που ξεφεύγουν από την κυβερνητική “γραμμή” και πως θα αντιδράσει αν θα βρίσκει κλειστές πόρτες (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

Ποιες θεωρεί τις σημαντικότερες αποτυχίες της Περιφερειακής Αρχής του Γιώργου Κασαπίδη (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

 

Γιατί δεν πρέπει, κατά τη γνώμη της, να ψηφίσει κάποιος τον Γιώργο Αμανατίδη (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

 

Παρακολουθήστε, από την ΑΡΧΗ, τη συνέντευξη της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

6 σχόλια

  • Με τέτοια φορολογία, για πιο λόγο? Η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής έχουν φορολογία 4% και θέλουν να την μειώσουν στο 2% για αύξηση των επενδύσεων. Άλλωστε ο Έλληνας πλέον έχει συνηθίσει τη πολιτική των επιδομάτων. Εκεί τον θέλατε τον Έλληνα οι πολιτικοί αυτής της Χώρας.Πολίτη επιδομάτων για να ζήση.Μια περιφανια είχε η μεσαία τάξη και την αποδεκατήσατε.

  • λίγο καιρό πριν τους λέγατε πως θα εισηγηθείτε να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και τάζατε εργασιακή αποκατάσταση.
    τώρα τους λέτε να γίνουν επιχειρηματίες.
    εσείς θα πιστεύατε αυτό το αφήγημα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.