Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την εκ περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: “Ο κ. Πλακεντάς που κατά τα άλλα δεν έχει χρόνο για ένα ζωντανό διάλογο-debate, ωστόσο  έχει χρόνο για φαστ -τρακ συνεδριάσεις”

3 Οκτωβρίου 2023
11:54

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν συμμετέχει σε έκτακτες συνεδριάσεις που δια περιφοράς αποφασίζουν για σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας. Αυτού του είδους οι συνεδριάσεις μπορούν να γίνονται σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις και καθιερώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Δεν δικαιολογείται πλέον αυτή η πρακτική και μάλιστα για τέτοιας σοβαρότητας θέματα.

Ο κ. Πλακεντάς που κατά τα άλλα δεν έχει χρόνο για ένα ζωντανό διάλογο-debate, ωστόσο  έχει χρόνο για φαστ -τρακ συνεδριάσεις για να προωθηθούν τα σχέδια των επενδύσεων για το υδρογόνο στα πλαίσια της δήθεν δίκαιης μετάβασης.

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται το βασικό δίλλημα: «ή με τα κέρδη των λίγων ή με τις ανάγκες των πολλών», που αποτελεί και κριτήριο για την ψήφο του λαού της περιοχής την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

8 σχόλια

  • Την Κυριακή που θα πάρετε 5% θα δείτε με fast track διαδικασίες πως δεν σας θέλει ο κόσμος. Ανήκετε στο παρελθόν πολιτικά τουλάχιστον

    • ενώ ο δικός σου αχταρμάς συνδυασμός έχει ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα. με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Σύριζα, ”ξεχειλίζει” από πολιτική. Όσο για την έπαρση που σε διακατέχει δεν έχει να κάνει με πολιτική και εκλογές. Είναι καθαρά δικό σου ζήτημα.

    • Η έπαρση δεν είναι καλό πράγμα. Και η κάλπη ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει.
      Τόσο το άγχος σας πια; Θα σας κόψει ο Ταταρίδης 5-6 δημοτικούς συμβούλους. Και θα κοιτάμε πως θα τρώγεστε μεταξύ σας οι του Πλακεντα και θα γελάμε!!!!!!!!

  • Σωστός ή αν θέλουν όταν δια περιφορας γίνεται η συνεδρίαση να καθιερωθεί και μείωση μισθού στο μισό τουλάχιστον.
    Μπράβο στον Ταταριδη.

  • Οι δια περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και οι απευθείας αναθέσεις πρέπει να σταματήσουν. Είτε για κάθε απευθείας ανάθεση να ενημερώνεται αναλυτικά το δημοτικό συμβούλιο.
    Δόθηκαν με απευθείας ανάθεση 14000 Ευρώ για τα ηλεκτρολογικά της εμποροπανήγυρης. Πόσες λάμπες και πρίζες τοποθετήθηκαν;
    Επίσης δόθηκαν 4000 για να ενοικιάσει ο δήμος χημικές τουαλέτες.

    Ερώτηση: Είχε ο δήμος έσοδα 20000 ευρώ ή ζημιώθηκε ο δήμος και κατά συνέπεια οι κάτοικοι που πληρώνουν δημοτικά τέλη και φόρους.

    Οι συμβάσεις για τις παραπάνω απευθείας αναθέσεις είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα:

    https://cerpp.eprocurement.gov.gr/upgkimdis/unprotected/home.xhtml

    Αν επιλέξουμε το σύνδεσμο Συμβάσεις και στον φορέα βάλουμε δήμος εορδαίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.