Λάζαρος Μαλούτας: «Η φιλοσοφία του σχεδίου μας δίνει νέα προοπτική στο Δήμο Κοζάνης»  

3 Οκτωβρίου 2023
14:47

Στη νέα επιχειρηματικότητα και την καινοτομία αναφέρθηκε ο Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, στη ΔΕΥΑ Κοζάνης και τη ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.,  τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

«Η φιλοσοφία του σχεδίου μας δίνει νέα προοπτική στο Δήμο Κοζάνης. Στοχεύει στην αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας και την τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας μέσω της αξιοποίησης προγραμμάτων υποστήριξης της βιωσιμότητας επιχειρήσεων και ενίσχυσης νέων για συμμετοχή σε καινοτόμες start up επιχειρηματικές δραστηριότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Ενότητας».

Ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε επίσης στη «Δημιουργία μηχανισμού υποστήριξης και ανάδειξης κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων για την προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας,  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και άλλους φορείς», καθώς και στη «Διασύνδεση τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών και διασύνδεση της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση και την έρευνα.

Στο κλείσιμο της ημέρας ο Λάζαρος Μαλούτας συναντήθηκε με πολίτες της Γιτιάς σε γνωστό καφέ της γειτονιάς.

 

10 σχόλια

  • Γλώσσα λανθάνουσα ταληθή λέγει;
    Δηλαδή η ενότητα και ο απερχόμενος δήμαρχος ομολογούν ότι τόσα χρόνια μας πήγαιναν πίσω στο παρελθόν, ότι βαδίζαμε σε έναν δρόμο χωρίς προοπτική και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να απονεκρώσουν την περιοχή;
    Εμείς που δεν θέλουμε να συνεχίσει η επιστροφή στο παρελθόν, το οποίο ομολογεί πλέον ξεκάθαρα η ίδια η ενότητα, θα φροντίσουμε να μην σας ψηφίσουμε.

  • Πλήγμα για την προβολή της διάδυμα αποτελεί η θέση στο προγραμμα 55-67 που κανόνισε ο τρανός για το κατερινιώ…

    Μαλουτα με ποιους θα διοικήσει στο Δήμο Κοζάνης…με τον Φλώρο τον Κυτιδη, τον Μαγγιριδη ή τον Αλεξανδρίδη;

    Αυτός ο τόπος έχει μέλλον μόνο αν ψηφίσουμε σωστά την Κυριακή.

  • Ήμασταν όλοι εκεί.

    Ο κύριος με το μουστάκι που κάθε τέσσερα χρόνια θυμάται ότι είναι δήμαρχος.

    Είπε διάφορα γενικολογα και χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους.

    Δεν πείθει ο Μαλουτας γιατί απλά δεν μπορεί.

    Δεν πείθει ο Μαλουτας γιατί δεν έχει ικανή ομάδα.

    Δεν πείθει ο Μαλουτας γιατί η Κοζάνη αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε νέους με μόρφωση, γνώση και όρεξη για δουλειά.

    Την Κυριακή ψηφίζουμε Χάρη Κουζιακη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.