Γ. Αμανατίδης στη συνέντευξη του στο kozan.gr για τις κατηγορίες – χαρακτηρισμούς που δέχτηκε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου: “Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει και το λέω κατηγορηματικά. Θα μπορούσα γίνω έξαλλος και σκληρός όταν τα πρωτοάκουσα. Εγώ προτίμησα να είμαι ο πραγματικός ο Γ. Αμανατίδης, ένας άνθρωπος που μπορεί να δικαιολογήσει ακόμη και λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Απολογιστικά, κρίνοντάς τα, ίσως θα μπορούσα σε κάποιες στιγμές να είμαι πιο έντονος στις αντιδράσεις μου όμως αυτό έχει καταγραφεί και τώρα με την ευκαιρία αυτή δηλώνω ξεκάθαρα ότι οποιοσδήποτε αντίστοιχος χαρακτηρισμός στο πρόσωπό μου δεν θα με αφήσει “χαλαρό” αλλά θα είναι και μια αιτία να προβώ και στις αναγκαίες νομικές ενέργειες” – Τι λέει για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, για τον Γ. Κασαπίδη & την Γ. Ζεμπιλιάδου, για το αν είναι ένας άνθρωπος που υποκύπτει σε πιέσεις αλλά κι αν θα ακολουθήσει ή θα παρεκκλίνει της πολιτικής της ΝΔ αν εκλεγεί Περιφερειάρχης (Βίντεο)

3 Οκτωβρίου 2023
17:34

Στο kozan.gr μίλησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης

 

Τι είπε για τις σοβαρές κατηγορίες – χαρακτηρισμούς που δέχτηκε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου π.χ. (μεσίτης, ότι εξυπηρετεί συμφέροντα επιχειρηματιών, ότι λειτούργησε ιδιοτελώς, ότι έψαχνε θεση Γ.Γ. και  όταν δεν του την έδωσαν τότε αποφάσισε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης – Δείτε το βίντεο)

 

 

 

Τι απάντησε σε σχέση με την άποψη που έχουν κάποιοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Γ Αμανατίδης δεν εχει καμιά διαφορά από τον Γ. Κασαπίδη από τη στιγμή που δηλώνει θαυμαστής του πρωθυπουργού και ότι θα ακολουθήσει πιστά την πολιτική της ΝΔ αν εκλεγεί Περιφερειάρχης – Δείτε το βίντεο)

(Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη. Πως την κρίνει και πως τη συσχετίζει με την υποψηφιότητα Κασαπίδη -Δείτε το βίντεο)

 

 

  • Που κατά τη γνώμη του απέτυχε ο Γιώργος Κασαπίδης και γιατί, κατά την άποψή του οι πολίτες δεν πρέπει να τον ψηφίσουν (Δείτε το βίντεο)

Πώς κρίνει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (Δείτε το βίντεο)

 

 

Ο Γιώργος Αμανατίδης αν εκλεγεί Περιφερειάρχης τι θα κάνει άμεσα για να μπορέσει να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον τους και σκέφτονται να φύγουν από την περιοχή (Δείτε το βίντεο)

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

43 σχόλια

  • Ο πραγματικός Γιώργος Αμανατίδης όπως τον ξέρουμε…αυτοί που τον ξέρουμε καλά!!
    Καλή επιτυχία από καρδιάς.

  • Για τον λευκό δράκο πες μας εσύ που ήσουν βουλευτής τότε και κυκλοφορούσες στα υπουργεία. Εξήγησέ μας λοιπόν έλα.

    • Για τον λευκό δράκο σου φταίει ο Αμανατίδης? Ο δικός σου έταζε 29.500 θέσεις εργασίας τα ξέχασες? Την δικια σας ανικανότητα θα τη χρεωσετε στον Αμανατίδη?Πόσο θράσος πια…

      8/10 είστε παρελθόν…

      Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή…

      • Όχι δε φταίει ο Αμανατιδης προς θεού αλλα σιγουρα κατι παραπάνω θα ξέρει για το τι έγινε με τον λευκό δράκο. Επίσης σιγουρα θα ξέρει οτι ο περιφερειάρχης το πάλεψε παρα παρα πολυ.

        • Ναι ήταν αντίστοιχο του να θες να φέρεις τον Πηνειό στην Κοζάνη. Το πάλεψε και φυσικά δεν μπορούσε να γίνει.

  • Είσαι ο επόμενος Περιφερειάρχης . Τα ποσοστά μιλάνε από μόνα τους .
    Δεν έχουν χαμπάρι πόσο πίσω είναι ο κασαπίδας.

  • Αμανατίδη έχεις βγει και δεν το ξέρουν . Θα το μάθουν την Κυριακή . Την επόμενη εβδομάδα η Περιφέρει Δυτικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα.
    Τέρμα οι ιστορίες και οι κοτούλες…!!!

    • Ωραια σεβαστη η αποψη κυριε, ωστοσο αφου εισαι τοσο σιγουρος πανε να πονταρεις αβερτα χρημα στον Αμανατιδη…και ανεβασε να δουμε ποσα κερδισες!Οχι μονο σχολια για να κερδιζουμε εντυπωσεις!

      • Βάλε πρώτα τα δικά σου στον Κασαπίδη κυρία, γιατί καταλάβαμε ποια είσαι, δημοσιοποίησέ τα και ακολουθούμε…

  • Άποψή μού
    Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί από της 9/10/23 που είσαι νικητής είναι να παράγεται πραγματικό έργο για τους ανθρώπους του νομού και ιδιαίτερα, τον πρωτογενή τομέα, κ για τους νέους να μείνουν στο Νομό. Σας εύχομαι καλή δύναμη!

    • Εσεις με τα διασπαρτα σχολια τα ΥΠΕΡθετικα στον Αμανατιδη, απο ποια εταιρεια εισαστε???Και ποσο κοστισε ολο αυτο?

      • Σε ενοχλεί η πραγματικότητα?Κοίτα να τη συνηθίσεις.Την Κυριακή γράφονται τίτλοι τέλους για τον υπερσυνδυασμό του τίποτα.

  • Πόσο κρίμα να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν ισχύει ότι σας προσάπτουν. Ισχύει όμως και είναι αλήθεια.
    Δεν είστε Νέο δημοκράτης και ντρέπομαι που σας στήριξα κ. Αμανατιδη. Και όπως είπε και γνωστός συνεργάτης σας οιψηφοι που πήρατε ως υποψήφιος βουλευτης σύμφωνα με τα στατιστικά θα βγείτε, ναι αλλά δεν σας ψηφίζουν όσοι σας ψηφίσαμε αλλά αυτοί που τους πλευεισατς με δέλεαρ τα φωτοβολταϊκά. Ξέρεις εσύ… Α και αργησατς να απαντήσετε και διακρίνω και μια αγωνία αν πείθεται όχι δεν πείθεται.

    • Ειπε και αλλα όμως …πχ οτι η Βρυζιδου παρότι δεν βγήκε δεν κατέβηκε για περιφερειάρχης και τίμησε την παράταξη που την ανέδειξε. Δηλαδή ειπε οτι κάποιοι τιμούν κάποια πραγματα. Οκ κατανοητό ;

      • Κράτα εσύ αυτά που είπε για τη Βρυζίδου και κρατάμε εμείς αυτά που παραδέχτηκε λίγες μερες πριν τις εκλογές και 2 μέρες μετά τη αποτυχημένη σας εκδήλωση στην Πτολεμαϊδα.

        bye bye…

      • Όταν έρθει να ζήσει μόνιμα στη Δυτ. Μακεδονία με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη μπορεί να πει ότι θέλει.
        Όσο για το ποιος τίμησε την παράταξη σε πληροφορώ ότι ο Αμανατίδης είναι γεμάτος με αγωνιστές της ΝΔ που την τιμούν εδώ και 30 χρόνια.
        Μην ανοίγεις αυτό το θέμα γιατί θα εκπλαγείς και δεν μιλώ για υποψηφιους, αλλά για στελέχη.
        Καλό σας βράδυ.

      • Ο βοριδης δεν περιφεροταν από κόμμα σε κόμμα ανάλογα τι τον συνέφερε κάθε φορά; Βγάλε τη σκουφιά σου και βάρα που λένε.

  • Ζω για την ημέρα που ο Αμανατίδης θα δείξει σε όλους, αρχής γενομένης της Περιφέρειας και Διαχειριστικής αρχής τι σημαίνει στοχοθεσια-δουλεια-αποτελεσμα.Τερμα τα βιλαέτια και τα γλυψίματα προς πάσα κατεύθυνση.

  • Ο Βορίδης ήδη σε συνέντευξη του το έχει συνηδητοποιησει ότι θα εκλεγεί ο <> Αμανατίδης . Ακούστε την συνέντευξη και θα καταλάβετε .έτσι προετοιμάζει το έδαφος το βράδυ της Κυριακής να πει ότι ουσιαστικά δεν έχασε η ΝΔ την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , γιατί ο νέος περιφερειάρχης είναι του δικού μας χώρου και μάλιστα πρώην βουλευτής και ο κόσμος της δυτικής Μακεδονίας επέλεξε από δύο νέοδημοκρατες υποψηφίους τον καλύτερο για την δυτική Μακεδονία

    • Η ΝΔ πρέπει το βράδυ της Κυριακής να βγει και να πει ευχαριστώ στον Αμανατιδη γιατί γλίτωσε τον κασαπιδης από μια συντριπτική ήττα. Αν δεν ήταν αυτός να κρατήσει τους νεοδημοκρατες ,όλοι θα πήγαιναν ζεμπελιαδου.

  • ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΑ ΛΟΓΟΑ. ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟ. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ…. Ε ΓΙΩΡΓΟ;;

  • Από τους δύο σαφώς και ο Αμανατιδης ο καλύτερος ….συνέχισε δυναμικά Γιώργο είσαι ο επόμενος Περιφερειαρχη ς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.