Στο kozan.gr μίλησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης

 

Τι είπε για τις σοβαρές κατηγορίες – χαρακτηρισμούς που δέχτηκε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου π.χ. (μεσίτης, ότι εξυπηρετεί συμφέροντα επιχειρηματιών, ότι λειτούργησε ιδιοτελώς, ότι έψαχνε θεση Γ.Γ. και  όταν δεν του την έδωσαν τότε αποφάσισε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης – Δείτε το βίντεο)

 

 

 

Τι απάντησε σε σχέση με την άποψη που έχουν κάποιοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Γ Αμανατίδης δεν εχει καμιά διαφορά από τον Γ. Κασαπίδη από τη στιγμή που δηλώνει θαυμαστής του πρωθυπουργού και ότι θα ακολουθήσει πιστά την πολιτική της ΝΔ αν εκλεγεί Περιφερειάρχης – Δείτε το βίντεο)

(Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη. Πως την κρίνει και πως τη συσχετίζει με την υποψηφιότητα Κασαπίδη -Δείτε το βίντεο)

 

 

  • Που κατά τη γνώμη του απέτυχε ο Γιώργος Κασαπίδης και γιατί, κατά την άποψή του οι πολίτες δεν πρέπει να τον ψηφίσουν (Δείτε το βίντεο)

Πώς κρίνει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (Δείτε το βίντεο)

 

 

Ο Γιώργος Αμανατίδης αν εκλεγεί Περιφερειάρχης τι θα κάνει άμεσα για να μπορέσει να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον τους και σκέφτονται να φύγουν από την περιοχή (Δείτε το βίντεο)

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ