Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Αφοί Πιτένη ΑΒΕΕ

3 Οκτωβρίου 2023
21:26
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τους Στολτίδη Νόντα υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και την Κουζιάκη Τίνα υποψήφια Δήμαρχο Κοζάνης πραγματοποίησε περιοδεία στις εγκαταστάσεις  Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ.

Στην περιοδεία οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ομιλία στους εργαζόμενους και να συζητήσουν για τις επικείμενες εκλογές αλλά και γενικότερα για τις συνθήκες  που επικρατούν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε από την πλευρά της αντιπροσωπείας  ότι με μαχητικότητα και απαιτητικότητα οι υποψήφιοι της  Λαϊκής Συσπείρωσης προσπαθούν να φτάσουν καθημερινά σε όλους τους εργαζομένους. Σε κάθε χώρο, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα εργοτάξια για να τους καλέσει σε συμπόρευση, σε μικρούς και μεγάλους αγώνες αλλά και για να ακούσει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ίδιων των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα αναδείχτηκε ότι η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές της Κυριακής στον Δήμο Κοζάνης και στην Περιφέρεια  , αλλά και στους αγώνες, αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση, ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών περισσότεροι εκλεγμένοι αγωνιστές να βρίσκονται στο πλευρό των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Τέλος , κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία της Κοζάνης στις 19 :00.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.