kozan.gr: Ώρα 10:40: Έφτασε στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια επίσκεψη στήριξης της εκ νέου υποψηφιότητας του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Toν υποδέχτηκαν με ποντιακή λύρα στην είσοδο του κτηρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Οκτωβρίου 2023
10:55

Έφτασε στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 4/10 o Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια επίσκεψη στήριξης της εκ νέου υποψηφιότητας του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί ενώ τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στην είσοδο, με ποντιακή λύρα, εκτός των υποστηρικτών της ΝΔ, η διοίκηση της Ευξείνου Λέσχη Κοζάνης στην οποία ανήκει το κτήριο.

16 σχόλια

  • Πόσο θα γελοιοποιηθεί ακόμη η πολιτική ζωή για έναν εγωισμό της κεντρικής πολιτικής σκηνής…

    Η απάντηση έρχεται σύντομα

  • Η μεγά αποτυχημένη παρουσίαση Κασάπιδη και το λάθος τού Μητσοτάκη που ξεφτελισε τον Κασάπιδη με παρεμβάσεις βοήθειας λες και είναι κουλός ο Κασάπιδης και θέλει βοήθεια φρουρά βοήθεια φρουρά φρουρά βοήθεια βοήθεια Μητσοτάκη

  • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .

  • Το να αποφασίζουμε και να επιλέγουμε ελεύθερα θεωρώ ότι είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα μας. Οι μόνιμοι κάτοικοι μιας περιοχής γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες του τόπου και με βάση αυτές επιλέγει αυτούς που θεωρεί κατάλληλους. Αυτούς που δοκιμάστηκαν μπορεί να τους κρίνει ποιο εύκολα…
    Στο πρόσωπο του Αμανατιδη προσδοκούμε στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Γιαυτό και παρα πολλα στελέχη του κόμματος, στηρίζουμε τον Αμανατιδη.
    Ας κερδίσει αυτός που η πλειοψηφία θεωρεί τον κατάλληλο.
    Θεωρώ ότι η παρουσία κατά καιρούς πολλών στελεχών της κυβέρνησης μονο κακό έκανε στην υποψηφιότητα του Κασαπιδη.

  • Δυστυχώς γι’ αυτούς οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας έχουν γνώση το τι έκανε ( ή μάλλον δεν έκανε) ο Κασαπιδης.
    Εδώ και 15 μέρες έρχονται υπουργοί και βουλευτές να στηρίξουν τον απερχόμενο περιφερειάρχη.
    Τα ψέματα τελείωσαν

  • Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο μουσαφιρης.Εχουμε μια ευκαιρία για να αλλάξει ο τόπος μας.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.