kozan.gr: Κ. Μητσοτάκης: “Aγαπητέ Γιώργο Κασαπίδη νυν κι επόμενε Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Στην υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη και του συνδυασμού του συντονίζονται και οι δικές μας κυβερνητικές πρωτοβουλίες και γι’ αυτό και θα επιμείνω πάρα πολύ και θα ζητήσω από τα στελέχη της ΝΔ να δώσουν μαζί αυτό τον αγώνα συντονισμένα και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και διαφωνίες αναπόφευκτα προκύπτουν όταν κάποιος έχει να διαχειριστεί τη λογική φθορά στην εξουσία. Η εξουσία σημαίνει ευθύνη!” (Βίντεο)

4 Οκτωβρίου 2023
11:14

Στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού μίλησε το πρωί της Τετάρτης 4/10 ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή στο πλαίσιο στήριξης της εκ νέου υποψηφιότητας του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε: “Aγαπητέ Γιώργο Κασαπίδη νυν κι επόμενε Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Στην υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη και του συνδυασμού του συντονίζονται και οι δικές μας κυβερνητικές πρωτοβουλίες και γι’ αυτό και θα επιμείνω πάρα πολύ και θα ζητήσω από τα στελέχη της ΝΔ να δώσουν μαζί αυτό τον αγώνα συντονισμένα και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και διαφωνίες αναπόφευκτα προκύπτουν όταν κάποιος έχει να διαχειριστεί τη λογική φθορά στην εξουσία. Η εξουσία σημαίνει ευθύνη!” 

45 σχόλια

  • Δύο ευρώ η βενζίνη, δέκα το περσινό λάδι, δεκατέσσερα η φέτα. Ποιος λογικός άνθρωπος στηρίζει τη δεξιά πολιτική και επιλογή; Άδειες τσέπες και ανεργία κύριοι της ΝΔ. Μόνη ελπίδα η κα Ζεμπιλιαδου. Ξυπνήσαμε έστω και αργά. Μαύρο στο Μαυρογιαλουρο του 2023.

    • Στον δήμο Κοζάνης δεν σκέφτεσαι όλα αυτά,και δεν σ’ ενοχλούν,πού οι πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ στηρίζει Μαλουτα. Την δεύτερη Κυριακή θά χάσετε στο δήμο Κοζάνης από τόν ΚΑΝΈΝΑ και στην Περιφέρεια από τόν Γιώργο Κασαπιδη..

    • Στον δήμο Κοζάνης δεν σκέφτεσαι όλα αυτά,και δεν σ’ ενοχλούν,πού οι πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ στηρίζει Μαλουτα. Την δεύτερη Κυριακή θά χάσετε στο δήμο Κοζάνης από τόν ΚΑΝΈΝΑ και στην Περιφέρεια από τόν Γιώργο Κασαπιδη..

  • Αγαπητέ Γιώργο, χάσαμε. Μας απόμειναν οι χοροί. Κρίμα τα 40αρια που σου έστειλα και τα μοιρασες όπως να ναι.

    • Τα μοίρασε όπου ήθελε. Στους δικούς του. Καλό μαγείρεμα έγινε. Ήρθε η ώρα και εμείς οι από έξω να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Όπως μας έγραψε και εμείς θα τον γράψουμε. Αμανατίδη με κεφαλαία. Αμανατιδη και ξερό ψωμί. Αμανατιδη της δουλειάς και της προκοπής.

  • “Η εξουσία σημαίνει ευθύνη!”

    Και την ζητάς από πιο ανεύθυνο πολιτικό που γνώρισε ο τόπος?

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • ¨θα ζητήσω από τα στελέχη της ΝΔ να δώσουν μαζί αυτό τον αγώνα”
    Τον Κοσματόπουλο εννοείς ή τον Κάτανα?Γιατί τα στελέχη είναι με τον Αμανατίδη.Ξύπνα Κούλη!!!!

  • Ο πρωθυπουργός έχει λάβει το μήνυμα όσο και αν προσπαθεί την ύστατη στιγμή να σώσει ότι σώζεται από τον απερχόμενο και κατώτερο των περιστάσεων περιφερειάρχη.
    Οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας δεν είναι πρόβατα να ψηφίζουν ότι τους λένε από την Αθήνα.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

  • Ο πρωθυπουργός έχει λάβει το μήνυμα και προσπαθεί την ύστατη στιγμή να σώσει ότι σώζεται από τον απερχόμενο και κατώτερο των περιστάσεων περιφερειάρχη.
    Οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας δεν είναι άβουλα όντα που θα τους επιβάλλει η Αθήνα τι να ψηφίσουν.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

  • Είναι κρίμα να αναγκαζεται μια ολόκληρη κυβέρνηση να χρειάζεται να κάνει παρέλαση σε μια περιφέρεια για την υποστήριξη μιας υποψηφιοτητας.
    Ο ίδιος ο υποψήφιος έπρεπε από τις πράξεις του να πείσει τους ψηφοφόρους του, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν τότε δεν κάνει. Μάλιστα αυτός ο υποψήφιος πήρε την ψήφο μας στις προηγούμενες εκλογές συγκεντρωνοντας ποσοστό κοντά στο 50%.

  • Ο Κασαπιδης ενώνει,ο Αμανατίδης και η παρέα του μας χωρίζουν, ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν μια καρέκλα για ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων και συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό μας που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε σημείο της χώρας!!!

    • Αυτή η καραμέλα δεν τελείωσε ακομη;Ο Αμανατιδης θα είναι ο επόμενος.Και πρέπει να βγει για το καλό του τόπου.

  • για αυτό λοιπόν αναζητείται η ευθύνη για:
    ΤΕΜΠΗ
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ
    ΔΑΔΙΑ
    ΕΥΒΟΙΑ
    ΟΑΚΑ
    Β Ι Α Ι Η Α Π Ο Λ Ι Γ Ν Ι Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η

  • Τελευταια προειδοποιηση προς ανταρτες ηταν αυτη. Ή συσπειρωνεστε πισω απο το κομμα ή θα τρωτε πετρες τα επομενα 5 χρονια.

    • σοβαρά μιλάς;μετά τις εκλογές έχει κολοτουμπα από την πλευρά του κομματος. Διαφορετικά τα ποσοστά της ΝΔ στης περιφέρεια θα είναι όσο του σύριζα.
      Μόνο μην απειλείτε χάσετε και άλλους ψηφοφορους

    • Μετα τις εκλογες μικρε τους ανταρτες θα παρετε ξανα πισω γι αυτο κοψε τις μπαρουφες και τις δηθεν απειλες γιατι ακομα κι αυτοι οι ανταρτες που λες αν δεν το χεις καταλαβει ακομη….ειναι δικα σας παιδια.

  • Ο πρωθυπουργός έχει αναλογιστεί πόσο κακό κάνει στην παράταξη αυτή η υποστήριξη; ή θεωρούν ότι μπορούν μετά από μήνες να πείσουν τον κόσμο να γυρίσει πίσω.

  • Το ότι η μεριά Αμανατίδη είναι υπεράνω κομμάτων, και μερικά στελέχη ήταν στην εκδήλωση του πρωθυπουργού, άλλοι στέλνουν μηνύματα με λίστες του κόμματος, να το ψάξουν λίγο !!!! Τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος!

  • Να τον ρωτήσει κάποιος πώς γίνεται τα 2/3 των τμημάτων ενός πανεπιστημίου να είναι κάτω από την βάση,αν θα έστελνε τα δικά του παιδιά να σπουδάσουν σε τέτοια τμήματα και πότε επιτέλους θα καταργήσει τις συγχωνεύσεις αει-τει που είχε υποσχεθεί προεκλογικά το 2019

  • Δυτική Μακεδονία:

    -Πρώτη σε ποσοστιαία μείωση του πληθυσμού
    -Τελευταία σε κατα κεφαλή εισόδημα
    -Τελευταία σε απορροφήσεις προγραμμάτων
    -Βίαιη απολιγνιτοίηση εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε ακόμα στο “θα” σε πράγματα αόριστα και απροσδιόριστα. Ο ασθενής έχει ήδη πεθάνει, και εσείς ακόμη “θα” χορηγήσετε το φάρμακο

    Συνεχίστε, καλά το πάτε.

  • Πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε να ταΐσεις κοκκορια και να σκάψεις τον κήπο. Ρίξε και λίγα σπανακια…

    Τράβα ρε από εδω

  • Η εξουσια σημαινει ευθυνη…..
    αχαχαχαχαχαχαχ ο ανυπαρκτος ζηταει ευθυνη απο εναν αλλο ανυπαρκτο
    μα ποσο γελιο εχετε τελικα ρε δεξιουληδες καινουργιο συκωτι απ τα γελια εχουμε κανει μαζι σας

  • Άς κοιτάξουμε την κατάντια της περιοχής μας αυτή την φορά χωρίς κομματικά γαλιά. Μια περιοχή που εχει την μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού ,μια περιοχή που ερημώνει, μια περιοχή με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας,μια περιοχή που εγινε η πρίζα των ΑΠΕ και τα κέρδη στην Αθήνα ,μια περιοχή που υπόσχονται επενδύσεις και δεν έχει γίνει τίποτα. Ας ξεπεράσουμε την κομματική ταυτότητα και ας ψηφίσουμε για την ελπίδα του αύριο

  • Κάσαπίδης και Κάτανας λυπάμαι αλλά δεν με πείθουν. Άλλα έλεγε ο Κάτανας δηλαδή ο Κασαπιδης δεν κάνει. Τότε τον πίστεψα τώρα τι έγινε, όλα για την καρέκλα οι κολο τουμπες.

  • Ο μοναδικός κερδισμένος από την επίσκεψη Μητσοτάκη είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης και η ΝΔ. Δείχνει ότι στηρίζει τις επιλογές του και ταυτόχρονα δεν επιτίθεται στο αντίπαλο φίλιο στρατόπεδο.

  • Αναρωτηθείτε γιατί κοτζάμ πρωθυπουργός ήρθε στην Κοζάνη να στηρίξει τον Κασαπίδη και τι δυσοίωνα προετοιμάζουν για τον τόπο μας που αργοπεθαίνει…

  • Πραγματικά μερικοί έχουν απίστευτους συλλογισμούς,θεωρούν πως ο πρωθυπουργός και ο Κασαπιδης είναι έτοιμοι να καταστρέψουν συνωμοτικά την περιοχή και έρχονται αυτοί μαζί με την παρέα του κ.Αμανατιδη να μας σώσουν, ευχαριστούμε βαρεθηκαμε τους σωτηρες

    • Μπα δεν ειμαστε ολοι ετσι
      ειμαστε και εμεις που ξερουμε πολυ καλα οτι και ο Αμανατιδης ηταν και παραμενει μεσα σε αυτην την μηχανη που καταστρεφει την περιοχη
      τωρα αν επειδη και καλα τον ονομασανε εκει κατω ανταρτη γιατι ταχα πηγε κοντρα στην γραμμη του κομματος και τον εδιωξε ο κλοουν που παριστανει τον πρωθυπουργο αυτο το χαβουν μονο οι αφελεις
      ολοι οι σκεπτομενοι τουλαχιστον και μη βολεμενοι (ειτε με τα 40αρια ειτε κι αλλοι αρκετοι..) ξερουμε οτι αργα η γρηγορα ο Αμανατιδης θα γυρισει στην μεγαλη μπλε αγκαλια ξανα.

      Οσο για τον Κασαπιδη ειναι δεδομενη η ηττα του την Κυριακη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.