kozan.gr: Oι αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Πρωθυπουργό κι όλο το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, μετά την ολοκλήρωση της πολιτικής εκδήλωσης – Η αποχώρηση τού Πρωθυπουργού από την αίθουσα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Οκτωβρίου 2023
11:31

Oι αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Πρωθυπουργό κι όλο το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, μετά την ολοκλήρωση της πολιτικής εκδήλωσης. Η αποχώρηση τού Πρωθυπουργού από την αίθουσα.

57 σχόλια

  • χαχαχαχα δεν σας σώζει τίποτα…Ωραία η παράσταση, μακριά όμως από την πραγματικότητα της Κυριακής…Η συντριβή σας έρχεται…

  • Είσαι ξανά περιφεριαχης
    Την Κυριακή θα μιλήσει λαός
    Δυτική Μακεδονία θα είναι ξανά περιφεριαχης ο Γιώργος Κασαπιδης

  • Είδε κόσμο κι ο Κασαπίδης μια φορά.Περιμένω το δελτίο τύπου του υπερσυνσυνδυασμού.Από τώρα σας το λέω…

    ¨Στην κατάμεστη αίθουσα(Παναγία μου ευτυχώς ήρθε ο Πρωθυπουργός και είδαμε λίγο κόσμο, γιατί στις υπόλοιπες συγκεντρώσεις μιλούσαμε στις αράχνες από τις αίθουσες) κτλ κτλ κτλ.

    • Δεν φοβάται να κάνει συγκεντρώσεις.
      Ο Αμανατίδης από τον φόβο της κενής αίθουσας θα κανει μόνο μία στην Κοζάνη!!

  • Ο Μητσοτάκης έχει λάβει το μήνυμα από τις δημοσκοπήσεις που έκανε το Μαξίμου.
    Γι αυτό άλλωστε και ο Βορίδης είπε χθες ότι θα χάσουμε κάποιες περιφέρειες από “αντάρτες”
    Ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήταν κατώτερος των προσδοκιών

  • Αυτή η παράσταση δεν θύμιζε πρωινή ξεπέτα στα γρήγορα γιατί έχουμε και σοβαρές δουλιές, αυτή είναι χαμένη έτσι κι αλλοιώς?

  • Αστείοι όλοι τους..δεν θα μας πούνε ποιον θα ψηφίσουμε. Γιωρίκα έχεις άλλες δύο μέρες..ποιον άλλο θα φέρεις να σε σώσει ?

    • Στηρίζουμε το κόμμα, εμπιστευόμαστε το κόμμα, έγιναν έργα στην περιοχή με το κόμμα, είμαστε ακόμα στελέχη του κόμματος, ακολουθούμε όλες τις γραμμές του κόμματος γιατί ο Κυριάκος είναι ο πιο επιτυχημένος της εικοσαετίας…
      Αλλά θα ψηφίσουμε κόντρα στην κρίση του κόμματος γιατί η Αθήνα δεν ξέρει, το κόμμα δεν βλέπει, έργα δεν έγιναν, η περιοχή έχει καταδικαστεί από τις πολιτικές των τελευταίων ετών!
      Και μετά μιλάς για αστείους??

      • Δηλαδή πρέπει να κάνουμε και κολοτουμπες γιατί το είπε το κομμα;
        Αν αυτόν που προτείνει το κόμμα δεν τον θεωρείς ικανό, προσωπική μου άποψη δημοκρατία έχουμε και επιλέγουμε, για τη διαχείριση της περιφέρειας τι πρέπει να κάνεις.

  • Ολοι εσεις που εχετε σιγουρη την νικη αμανατιδη μου θυμιζετε τους συριζαιους που παραμονη των εκλογων 25/5/23 ελεγαν οτι ειναι ντερμπι και μαλιστα θα κερδισει ο συριζα,τα αποτελεσματα τα ειδαμε,21 μοναδες διαφορα και μετα ηρθε το αμερικαν μποι κασελακης!!! Κατι αναλογο θα γινει και για την περιφερεια οπου θα κερδισει ο κασαπιδης!!!

    • Ελα κουραστικο τρολ….αι σαπερα
      και κανε υπομονη ερχεται η πολιτικη φαπα σε λιγα 24ωρα δεν δεν πιστευατε ουτε εσεις οι ιδιοι οτι κερδισατε με τετοιο ποσοστο και ερχεσαι εδω μεσα και γραφεις τις αρλουμπες σου τωρα. Αντε να παρεις κανενα τελευταιο 40αρι απ τον αλλο τον ονειροπαρμενο που ηθελε να φυτευουμε κηπους και να ταιζουμε κοτες.

      • Εσυ ρε τιτατονετεραστιε δεν εγραφες επι τουλαχιστον 2 χρονια οτι ο τσιπροκιο θα κερδισει τις εκλογες και οτι ο μητσοτακης τελειωνει? Τι εγινε ηρθε η φαπα των εκλογων με 22 μοναδες διαφορα και τωρα κοιτας να παρηγορηθεις με τον αμανατιδη και αρχισες παλι τις ” ευστοχες” προβλεψεις σου? Μιλαμε εισαι φοβερη περιπτωση!!!!!!!!

        • Και ποιος σου ειπε ρε δεξιουλη της καταστροφης οτι υποστηριζω τον ανταρτη απ τα lidl που μεχρι εχθες τον ειχατε στα ουρανια και τωρα τον βριζετε
          λες και δεν ξερουμε οτι μετα τις εκλογες θα τον ξαναπαρετε πισω παλι. Υπαρχουν κι αλλοι 2 υποψηφιοι ξερεις…

          Ωρα ειναι να μας πεις οτι ξανα εκλεγηκατε απ τα πολλα καλα που κανατε στη χωρα και οχι επειδη δεν υπηρχε σωστη αντιπολιτευση χαχαχαχαχαχα…
          ασε μας ρε φωστηρα…κοιταξτε εκει τα χαλια σας με τον αλλο τον κλοουν που παριστανει τον πρωθυπουργο κι ασε τον Συριζα κατα μερος , θα την βρουμε εμεις την ακρη μας εχουνε γνωση οι φυλακες

  • Οχι Κασα δεν ψηφιζω αλλα ουτε Κουλη ξανα τοσο πολυ που κουναει το δαχτυλο και υποδιεκνύει τι θα ψηφισουμε στην αυτοδιοικηση

    ΑΛΛΟΥΡΑ ΚΟΥΛΗ

  • Ήρθε ο κουλης εκδρομή να μαζέψει όσα ζωντανά μπορεί πίσω στο μαντρί και στο μεταξύ η οικονομία έχει στην πραγματικότητα αφανιστει, η Θεσσαλία είναι ακόμη βουτηγμένη στις λάσπες, οι Τούρκοι έβγαλαν στην φόρα τι συμφώνησε για τα νησιά, οι φίλοι του από το αμερικα έδωσαν στην ψυχρά τον Άδωνις.

  • Συμπέρασμα, αν χάσει ο Κασαπίδης μετά από τέτοια στήριξη από τον Μητσοτάκη και τόσους υπουργούς θα σημαίνει ότι η θητεία του ήταν πλήρως αποτυχημένη.

  • Μα που ζούμε ή μάλλον τι ζούμε!
    Εκλογές βουλευτικές έχουμε κ τρέχει ο πρωθυπουργός???
    Σε δημοτικες κ περιφερειακές εκλογές ας ψηφίσουμε τον/την πιο αξιο/α!Ας ψηφίσουμε όποιον συνδυασμό πιστεύουμε ότι θα κάνει κάτι στον τόπο μας
    Αν έχει δοκιμαστεί κάποιος κ θεωρούμε ότι δεν τον θέλουμε άλλο δικαίωμα του κάθε καθενός να αλλάξει πλευρό ή να παραμείνει για μια δεύτερη ευκαιρία

    Ντροπή μας..

    Κ επίσης φτάνει πια τα κλισέ
    “”Νοιάζομαι για τον τόπο μου από τους συμβούλους αρκετά””

    Ξέρουμε πόσο πάει ένας μισθός δημοτικού κ περιφερειακού συμβούλου!

  • κουβαλησατε ολοκληρο πολιτικο στρατο απο εκει κατω ρε δεξιουληδες και αυλικα τρολ του κασαπιδακου μπας και κανετε πλυση εγκεφαλου τον κοσμο για να τον ξαναψηφισει φερατε σημερα και τον κλοουν να ολοκληρωθει το σκηνικο.

  • Ο Κασαπιδης θα είναι πάλι πρώτος την Κυριακή,και παλιότερα λέγατε πως δεν θα τα καταφέρει, αλλά έβγαινε από τις μάχες πάντα πρώτος, συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό που είναι ακούραστος παντού, χωρίς να φοβάται ούτε τις επόμενες εκλογές φίλε μου, αλλά ούτε και τις μεθεπόμενες!!!

    • Ο Κασαπιδης έκανε τεράστια λάθη που δεν ξεχνιούνται, που ούτε μαθητης του δημοτικού δεν θα τα έκανε.Τωρα ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.Δεν θα τον αφήσουμε να συνεχίσει άλλο αυτή την πορεία.

  • Εδώ στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, εμείς στηρίζουμε τον κ.Κασαπιδη, Γιώργο προχωρά είμαστε δίπλα σου.

    • Τι στηριζουμε στην καστορια;κασαπιδη;χα,χα,χα,ποιον ρε την κοζατσανη;την κανδυλη;τον ταμηλια;τον σηφη; ε ρε σφαλιαρα που ερχετε,παμε γερα με ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ απο την πρωτη κυριακη,φτανει να γραφετε ανακριβειες ολοι οι βολεμενοι με μισθο αυλικοι-γραφικοι,ο ανυπαρκτος και υπεροπτης κασαπιδης ευτυχως τελειωνει,χα,χα με κατανες που ελεγε στα τεσερα,με κοσματοπουλους δωδεκαθειστες του σωρρα θελετε να σας ψηφισουμε;ουστ.

  • Έκείνες οι εμβληματικές επενδύσεις που υπόσχονται τα τελευταία χρόνια ,τί απέγιναν? Για μια ακόμη φορά υποσχέσεις και μόνον υποσχέσεις. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας να μας έχουν μόνο σαν χειροκροτητές.

  • Για άλλες 3 μέρες θα γελάτε…Φέρατε όλη την κυβέρνηση να σας στηρίξει αλλά επειδή έχετε ανύπαρκτο έργο θα χάσετε…Δεν σας σώζει ούτε ο Μπάιντεν με τον Πούτιν μαζί..Τα λέμε την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

  • Και τον Πάπα να φέρει , δεν τον σώζει τίποτα,,Κασαπίδης Μαλούτας γρήγορα στο χρονοντούλαπο…Οι πιο άχρηστοι που πέρασαν ποτέ απο αυτό τον τόπο !

  • Μητσοτάκης, Κασελάκης, Ζαγοράκης όλοι οι κρητικοί για το καλο της Κοζάνης. Ανδρουλάκη εσύ δεν θα ρθεις;

  • Αίσχος. Ντροπή στον κ.Σανίδη και στο Δ.Σ. του Ποντιακού Συλλόγου που πολιτικοποίησαν το όλο θέμα. Να παραιτηθούν εδώ και τώρα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος τους ως φορείς του πολιτισμού.
    κ.Σανίδη, πόσα χρόνια ακόμη θα σας έχουμε στην πλάτη μας; Ποια είναι η προσφορά σας στον Ποντιακό Ελληνισμό; Πολιτικοποίηση και ανοιχτή θέση για τον ποιον υποστηρίζετε με το κόμμα σας ενώπιον του Πρωθυπουργού;
    Ντροπή και στον κ.Μητσοτάκη. Δεν έπρεπε να πάρει θέση υπέρ του ενός. Γιατί, ο άλλος δεν υπήρξε βουλευτής του; Αίσχος και ντροπή στην όλη εκδήλωση που προσβάλλει και θίγει τον πολιτισμό μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.