prwtoselida


       

Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Σήμερα η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού στην Κοζάνη – Οι συναντήσεις χθες στις Τ.Κ. της Κοζάνης

4 Οκτωβρίου 2023
12:21

 Σήμερα το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη (7:30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη και την παρουσίαση των 88 υποψηφίων. Χθες το απόγευμα ο κ. Αμανατίδης και υποψήφιοι της Π.Ε. Κοζάνης επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Δρεπάνου, Κοιλάδας, Κίσσας, Καπνοχωρίου, Πολυμύλου, Τετραλόφου, Ρυακιού, Αγ. Δημητρίου και Ακρινής.

–           Συμμαχία για την Ανάπτυξη

–           Γραφείο Τύπου 4/10

23 σχόλια

  • Αυτο λεω και γω ,ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.Για να μην μας κατηγορειτε αλλο και για να μην σας κουραζομαι και αλλο.Εχετε παθει υπερκοπωση αλλα Αμανατιδη θελει ο κοσμος.

      • Άλλοι είναι οι αποτυχημένοι και το έχουν καταλάβει.Απλα επιμένουν γιατί έχουν εμμονές.Κριμα που η πολύχρονη θητεία δεν τους δίδαξε τίποτα.Πρεπει να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις.

  • Γύρισε παλι και το στοιχημα 1,40
    Σιγουριά νίκης !

    Πέρασε τζιάμπα κι ο Κυριάκος ,
    τζιάμπα βενζίνες μας χρέωσαν πάλι !!!

  • Γκάλοπ Κοζανίτη. Πρώτος με διαφορά Αμανάτιδης. Δήμαρχοςο Κοκαλιάρης. Σερβια Σπυρίδου. Πτολεμαΐδα Πλακεντίας που θα τρελάνει το κοντέρ, το ίδιο και ο Ζευκλης..

  • Ο χρόνος μετράει αντίστροφα.Λιγες μέρες έμειναν και η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας γυρίζει σελίδα.Ευτυχως που κατέβηκες Αμανατιδη.Η πιο σωστή απόφαση που πήρες.

  • Λοιπόν έχουμε και λέμε. Τον Κασαπιδη τον αγαπούσαμε και τον βγάλαμε με ποσοστό 53. Μας ξεγέλασε με τα σαρανταρια. Ας το βγάλουν αυτοί. Οι δικοί του που πήραν ενισχύσειςκαιδουλειές.Εμεις αλλάξαμε πλευρό. Τώρα αγαπάμε τον Αμανατιδη. Τώρα ήρθε η ώρα του Γιώργου Αμανατιδη. Για πέντε χρόνια στο πλευρό μας θέλουμε αυτόν.

  • Το ποτάμι τραβά προς Αμανατίδη. Αυτόν θέλουμε με πίστη ότι δεν λέει ψέματα σαν τον Κάτανα.Οχι άλλα ψέματα και κολοτούμπες.Δεν Θέλουμε ανθρώπους που άλλα λένε το βράδυ και άλλα το πρωί.Αμανατιδη για το καλό μας.

    • Σωστά. Βουλευτής ήθελε να ξαναγίνει ο Ανκο-τίδης, συγγνώμη Αμανατίδης μέχρι που δεν βγήκε εκείνο το βράδυ, το πρωί όμως με την αυγούλα, ξύπνησε θέλοντας να γίνει Περιφερειάρχης!
      Μετά από όλα αυτά, συμφωνώ κι εγώ ότι φτάνουν πια τα ψέμματα και οι κωλοτούμπες σας, κ. Αμανατίδη.
      Με χάλασες και ψηφίζω Γιώργο Κασαπίδη.

      • ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΖΟΥΣΑΜΕ.

  • Πολλοί από τους συνεργάτες του κ.Αμανατιδη αφηνουν να εννοηθεί με πολύ ευκολία,πως τα προβληματα που απασχολούν τους πολίτες μπορούν να λυθούν έτσι απλά με ευχολόγια και ωε προσωπικά ρουσφέτια, ώστε να υφαρπαξουμε την ψήφο των πολιτών και μετά βλέπουμε, Όμως τα μεγάλα προβλήματα λύνονται μόνο με την συνδρομή της κεντρικής κυβέρνησης και των ευρωπαϊκών πόρων

    • Τι θέλεις να πεις; Πως αν δεν βγει ο αρεστός, η κεντρική κυβέρνηση δεν θα συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων; Στην υπηρεσία των αρεστών δηλαδή;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι