Λάζαρος Μαλούτας: «Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις»

4 Οκτωβρίου 2023
15:05

Στην ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου Κοζάνης, καθώς και στην ουσιαστική στήριξη του αθλητισμού αναφέρθηκε ο Λάζαρος Μαλούτας, συνομιλώντας με εκπροσώπους αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023. Το πρόγραμμα επισκέψεων της ημέρας περιελάμβανε συνάντηση με τα στελέχη της ΑΝΚΟ.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» υπογράμμισε πως «Κρίσιμο στοιχείο του νέου σχεδιασμού είναι ο αθλητισμός και οι ειδικότερες μορφές του, όσες δηλαδή συνδυάζουν τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία. Θέλουμε να στηρίξουμε ουσιαστικά τον αθλητισμό κάθε είδους, τόσο στο πλαίσιο της μέριμνας που λαμβάνει για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας των δημοτών όσο και σε εκείνο της ανάδειξης του πρωταθλητισμού».

Επίσης, ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε  στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων ειδικού αθλητισμού και ψυχαγωγίας των νέων, στις οποίες θα λαμβάνουν χώρα δραστηριότητες όπως skateboard, rollers, parkour, τοίχος αναρρίχησης, πίστα για ποδήλατα ΒΜΧ κ.α., ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις κυρίως των νεαρότερων ηλικιών  και για να προαχθεί η κοινωνική ενσωμάτωση των νέων μέσω του αθλητισμού και των υπολοίπων μορφών δημιουργικής έκφρασης.

«Οι υποδομές πολιτισμού και άθλησης ποτέ δεν αρκούν, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Η ποιότητα ζωής έχει να κάνει και με την ψυχαγωγία και την άθληση. Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις σε αθλητισμό και πολισμό», υπογράμμισε ο  επικεφαλής της «Ενότητας». Ο Κ. Μαλούτας συνέχισε λέγοντας πως «Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις υφιστάμενες δομές πολιτισμού και να προγραμματίσουμε μια σειρά παρεμβάσεων που στόχο θα έχουν την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων δημιουργικής έκφρασης σε διάφορους κλάδους της τέχνης (φωτογραφία, κινηματογράφος, θέατρο, μουσική, τηλεόραση, ψηφιακά έργα, εργαστήρια STEM, κ.α.).  Εξαιρετικά σημαντικός είναι ο προγραμματισμός μας για  αναβάθμιση και  εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων Αθλητικών Κέντρων (Λιάπειο, Λευκόβρυση, Άνω Κώμης κλπ), αλλά και το συγκρότημα κλειστής κολυμβητικής δεξαμενής με παράλληλες εγκαταστάσεις αναψυχής και εμπορικού χαρακτήρα στη ΖΕΠ».

 

21 σχόλια

  • Τα λόγια του κ.Μαλουτα συμβαδίζουν με τα έργα του
    Τέλεια αποξένωση και εγκατάλειψη από μέρους του Δήμου των αθλητικών εγκαταστάσεων ,αδιαφορία για την ύπαρξη χώρων άθλησης,ανεπάρκεια πλήρης του ΟΑΠΝ και λέει μεγάλα και παχειά λόγια που δεν κοστιζουν τιποτα
    Λυπηρό το φαινόμενο αλλά σκληρή η πραγματικότητα

    • Όταν φίλε όλα γίνονται για να εξυπηρετήσεις συγγενικά συμφέροντα το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι βλέπουμε γύρω μας.

      Ο ανιψιός του δημάρχου είναι και πρόεδρος του ΟΑΠΝ. Ο ίδιος είναι μία από τις αιτίες που απομακρύνθηκε εντέχνως η νούλα τομπουλίδου.

      Επειδή η Κοζάνη δεν αντέχει άλλο.

      Επειδή πιάσαμε πάτο.

      Ψηφίζουμε σωστά.

      Ψηφίζουμε τον Χάρη Κουζιακη.

  • Η Κοζάνη αλλάζει ο ανδρισμός παιδιά και αλαζονεία στις οκτώ του Οκτώβρη θα είναι παρελθόν.

    Η γενιά των σαραντάρηδων αναλαμβάνει τα ηνία του δήμου.

    Είναι πλέον καιρός η μορφωμένη γενιά που αγαπάει και μένει στον τόπο της να αναλάβει και τις τύχες του.

    Πάμε δυνατά!!!

    Ψηφίζουμε Χάρη Κουζιάκη.

  • Η ΑΝΚΟ ο Μαλουτας και η πραγματικότητα.

    Με ποιους θα διοικήσεις;

    Με τον Κυτιδη, τον Φλώρο τον Μαγγιριδη ή τον Αλεξανδρίδη;

    Παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας.

    Η γενιά των σαραντάρηδων η οποία αποτελεί την πιο όμορφο μένει γενιά με γνώση όρεξη και δουλειά θα βγάλει από το τέλμα το Δήμο Κοζάνης.

    Ο Χάρης Κουζιάκης προσιτός μορφωμένος με εμπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση μεγάλων τεχνικών έργων είναι έτοιμος να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Κοζάνης.

    Ο Χάρης Κουζιακης είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος.

    • Εσύ είσαι σίγουρα βαλτός απ’ τον Μαλούτα. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σου και οι επαναλήψεις σου, που, σημειωτέον, μας έχουν κουράσει αφάνταστα. Αν δεν είσαι βαλτός απ’ τους αντιπάλους του Χάρη, τότε πρέπει να το ψάξεις αλλιώς το ζήτημα.

    • Φτάνει ρε φίλε. Το είπες 100 φορές. Μη γίνεσαι αστείος. Καλός ο “ηγέτης” Κουζιάκης αλλά χρειάζεται να τον ψηφίσουν και μη “αριστεροί και ακροαριστεροί” για να έχει ελπίδες. Υπάρχουν τέτοιοι ; Δε νομίζω αν κρίνω από τους υποψηφίους.

  • Ποιά είναι αυτα ρε μπάρμπα Λάζο? Τα θυμάσαι η τα ξέχασες ? Τόσα χρόνια δεν βαρέθηκες να λες ψέματα ? Σε πήραν χαμπάρι ως κι οι πέτρες ! Όπου κοιτάξεις γύρω σου εγκατάλειψη… Μαύρο θα φας : Τελείωσε …

  • Μαλούτα σε μπιζερσαμι…

    Κάνε καμιά βόλτα στην πόλη να δεις το χαλί και στις ιστορίες μου με τους δικούς σου στην ΑΝΚΟ.

    Πιάσαμε πάτο και έχεις απόλυτα την ευθύνη και εσύ και αυτή που σε στηρίζουν.

  • Κοζάνη 48η θέση κι οι αποτυχημένοι τρώνε και πίνουν χωρίς ντροπή..Μαυρίστε τους χωρίς δισταγμό ! Σ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει υποχρέωση στο φίλο , την κουμπάρα κλπ κλπ.. Έχουμε ιερή υποχρέωση στα παιδιά μας και τον εαυτό μας να φύγει Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση με την ψήφο μας..
    μερικά από τα μεγάλα έργα του μαλούτα:
    έδιωξε τους πιλότους και δεν έκανε τίποτα για να τους κρατήσει
    δεν έκανε ένα περιφερειακό δρόμο
    δεν Μάζεψε κανένα αδέσποτο Εννοείται θα τα μαζέψει σε ένα μήνα
    δεν εφερε καμιά επένδυση για να δουλέψει ο κόσμος
    δεν έφερε κανένα νέο πράγμα
    είχε με τα φωτοβολταϊκά το ξέρει ολος ο κόσμος
    εβαλε τον εαυτό του προέδρο στη βιβλιοθήκη
    το δηπεθε το εκάνε μπάχαλο γελούσε όλη η Ελλάδα
    την πισίνα ακόμα τη φτιάχνει
    έχει 30 χρόνια τους ιδιους αντιδημάρχους και δεν κάνουν τίποτα
    δεν έφερε καμία νέα σχολή στο πανεπιστήμιο
    και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω και έχει την απαίτηση να βγει
    πήραν όλοι τους φωτοβολταϊκά και τα χωράφια τα νοίκιασε με πολύ χαμηλό τίμημα
    κολυμβητήριο δεν έχουμε

    η Κοζάνη παραπαίει αν είμαστε μάγκες εμείς οι κοζανίτες θα πρέπει να τους τελειώσουμε

    • Πόσο δίκιο έχεις.

      Στην ιστορία θα καταγραφεί ως 30ετία που μετέτρεψε την Κοζάνη σε χωριό.

      Όταν η ανικανότητα συνδυάζεται με το ατομικό και οικογενειακό συμφέρον τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε γύρω μας.

      Ξεπουλήθηκαν τα πάντα προκειμένου κάποιοι να κερδίσουν.

      Ξεπουλήθηκαν τα πάντα γιατί κάποιων ερώτων οι θυγατέρες δεν θα δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους.

      Ξεπουλήθηκαν τα πάντα γιατί αυτοί που είναι μακριά μας και μετανάστευσε και ένα καλύτερο μέλλον δεν έχουν φωνή.

      Φωνή έχουμε όλοι.

      Την Κυριακή στις 8 Οκτώβρη η Κοζάνη θα έχει δήμαρχο τον Χάρη Κουζιάκη.

      Γιατί μπορεί.

      Γιατί έχει την καλύτερη ομάδα.

      Γιατί έχει πρόγραμμα που μπορεί να υλοποιήσει.

      Γιατί πρέπει να βάλουμε stop στην απραξία και τη στασιμότητα.

  • Είναι ανάγκη ξεφύγει ο Μαλουτας και θα φύγει μαζί με τους βολεμένους . Αλλά ρε φίλε αυτά τα μεγάλα κείμενα με τα υμνολογία για τον Κουζιακη και την επιστημονικότητα και τα πτυχία τι τα θες και μας κουράζεις κάθε φορά.!
    Αντί να δείτε με σοβαρότητα τις εκλογες για να φύγει ο συρφετός του Μαλουτα και να μιλάτε για προοδευτηκους ανθρώπους που υπάρχουν και στους άλλους συνδυασμούς οπωσ του ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ κλπ ,
    Κάθε φορά μου αναφέρετε τα πτυχία και τος αδοκίμαστες ικανότητες του Χάρη Κουζιακη που δεν έδειξε και τίποτα ιδιαίτερο που να ξεχωρίζει…

  • Δεν είναι σωστό να προσβάλλουμε κάποιους οι οποίοι δε διαθέτουν τίτλους σπουδών.

    Νομίζω πως σωστά προβάλλεται η επιστημονική επάρκεια του Χάρη Κουζιάκη. Γιατί αυτή συνδυάζεται με την εμπειρία λόγω άσκησης ιδιωτικού έργου ως πολιτικός μηχανικός. Επίσης εργάστηκε επί σειρά ετών στη ΔΕΥΑΚ όπου ήταν υπεύθυνος για την υλοποίηση τεχνικών έργων. Τέλος, σήμερα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα των τεχνικών έργων.

    Αν ένας υποψήφιος με μια καλή ομάδα θέλει να βοηθήσει και εμείς δεν θέλουμε…τότε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.