kozan.gr: Γεμάτη η Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη και την παρουσίαση των 88 υποψηφίων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Οκτωβρίου 2023
20:18

Γεμάτη η Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη και την παρουσίαση των 88 υποψηφίων

 

 

85 σχόλια

  • ΠΑΝΙΚΟΣ
    ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΜΜΎΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
    ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    • Οχι πανικος,παπανικος!!!!!ντεμεκ νεοδημοκρατες φατε στην μαπα σας τον πασοκο Αμανατιδη και τον Αθανασιαδη που καθεται διπλα του!!!! Κιοσε,Φωτη,ολγα ,πρωην προεδρε της ΔΕΕΠ ολα καλα ?;:;:;με τους πασοκους ρε ?;?να μας δουλευουν?;?;

      • Εσύ φίλε μου θέλεις το καλό της περιφέρειας ή το καλό του κόμματος? Αυτά μας χρεοκώπησαν. Μην είστε πρόβατα.

        • Τι να πονεσω ρε ?;εσεις θελετε το καλο της περιφερειας ;?;της τσεπης σας θελετε !!!!ο κοσματοπουλος ειναι πολυ πιο σοβαρος απο τον Αμανατιδη ,ορκιζοταν στα παιδια του και την μανα του οτι δεν θα βαλει για περιφερειαρχης!!!!!Αλλοι χρεωκοπησαν !!εσεις οχι με τις επιστρετεες και τα σαρανταρια και τις επιδοτησεις των “πρωτοτυπων “μαγαζιων σας!!!!!!

          • Ηρεμα παιδια. Αυτα δεν ειναι επιχειρηματα. Δεν ειναι σοκολατακι που ειπε καποιος στο αφηνω δεν στο αφηνω. Είναι εκλογες. Ψηφίζουμε τους καλυτερους. Είναι λογικό ο Αμανατίδης και το ψηφοδέλτιο του να έχει προβαδισμα. Θέλεις να ψηφίσεις Κασαπίδη καντο. Θέλεις Ζεμπιλιαδου καντο. Κουρασα τε με επιχειρηματα κουτσομπολιου!

    • Αν και φθινόπωρο θα έρθουν και οι μέλισσες. Ότι και να λέτε θα δείτε τι θα γίνει την Κυριακή.
      Η πλειοψηφία της ΝΔ ήταν εκεί και θα φτάσει μέχρι το τέρμα.

  • Ε όχι και γεμάτη. Μέσα κατάμεστη με κόσμο και απ’ έξω!!!!! Αμανατίδης νικητής απ’ την πρώτη Κυριακή! Επιτέλους μια νέα αρχή για την περιφέρειά μας !

  • Αυτό που έγινε σήμερα είναι άνευ προηγουμένου
    Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή δείχνουν τα τελευταία στοιχεία και μακάρι να επαληθευτούν για το καλό της Δυτικής Μακεδονίας
    Είμαστε μαζί σου Γιώργο

  • Ο λαος της Δυτικης Μακεδονιας αποψε μιλησε. Η αιθουσα εβγαλε περιφερειαρχη ασχετως του αποτελεσματος της Κυριακης. Ουτε ο Μητσοτακης στην ιδια αιθουσα δεν ειχε τοσο κοσμο. Καλα για τη σημερινη επισκεψη υποστηριξης στον απερχομενο περιφερειαρχη δεν το συζηταμε. Τουλαχιστον το 1/4 του κοσμου ειχε και οι μισοι ηταν η φρουρα του.

  • Αυτό που με θυμώνει είναι ότι ο Αμανατιδης αν είχε εκλεγεί βουλευτής θα ήταν σημερα στην πρώτη σειρά και θα χειροκροτουσε τον Κασαπιδη και όλα καλά. Μα πόσο πρόβατα που τον ακολουθείται.
    Σιγά τον κόσμο ο κάθε υποψήφιος μέσο όρο από 5 άτομα γέμισε.

    • Αμανατιδης σε αίθουσα 800 θεσεων πανω από 1500 ατομα. Κασαπίδης σε αιθουσα 250 ατομων με το ζορι 200.Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

      • Δεν ειναι ετσι ακριβως. Επειδή είδα και τις 2 ο Αμανατίδης είχε 3,5 φορες παραπανω κοσμο. Απλά το δυστυχημα για Κασαπίδη είναι ότι ειχε και τον Πρωθυπουργο όπου αρκετοί ήρθαν ενώ δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Αμανατίδη!

  • Κούρασε η διαχρονική μετριότητα του κ.Κασαπίδη, από την εποχή της βουλευτικής θητείας του ακόμα. Είναι καιρός για αλλαγή, η οποία και θα κριθεί σύμφωνα με τα έργα της. Όσο για τα αντάρτικα κ.λπ. συναφή, μην λησμονούμε ότι διέγραψε τον νυν περιφερειάρχη ο κ. Πρωθυπουργός και κατοπινά τον έχρισε υποψήφιο για την περιφέρεια ως πολλά υποσχόμενο. Δυστυχώς, δεν κατόρθωσε να ξεφύγει από την μετριότητα εις βάρος της Περιφέρειας όπου ζούμε.
    Αλλαγή λοιπόν ως προσδοκία για το αύριο.

  • Μήπως κύριοι τουκ.αμανατιδηεχετε κάποια σχέση με τον κ.τσιπρα , εκείνος έλεγε πως θα μας λύσει όλα τα προβλήματα χτυπώντας το ντέφι και τους Ευρωπαίους να χορεύουν, ενώ εσείς με ένα μαγικό ραβδί και με λύσεις του ποδαριού μπορείτε να λύσετε ως δια μαγείας όλα μας τα προβληματα

  • Μπράβο στον πρώην ΒΟλευτή του ΠΑΣΟΚ. Έτσι τιμά τους ανθρώπους που τον στήριξαν και το πολιτικό κόμμα που τον ανέδειξε. Όλα για την καρέκλα και την βόλεμα των ημετέρων. Άντε γεια Αλέκο.

  • Πέτσας – Παπαθανασίου – Βορίδης – Μητσοτάκης και απέναντι ο Αμανατίδης και τους έφαγε μόνος του με την ομάδα του. η επίθεση Κασαπιδη στον Αμανατίδη του γύρισε μπούμερανγκ το ίδιο γίνεται και με τους πολλούς κυβερνητικούς.

  • Μια συγκεντρωση δεν βγαζει αποτελεσμα ηρεμηστε ρε παιδια,ο καθε υποψηφιος 4 να φερει γεμισε η αιθουσα. Η καλπη ειναι γκαστρωμενη,κυριακη κοντη γιορτη!

  • Πολλοί υποστηρικτές ενός βουλευτή βλεπω ειναι εκει ; Τυχαίο;

    Κύριε Πλακεντας εσείς με ποιον είστε τελικά ;

    • Ολη η ομαδα Παπαδοπουλου ειναι με τον Αμανατιδη. Ειναι γνωστα αυτα. Προχθες πατουσε like ο Πλακεντας σε δημοσιευση του γνωστου ξενοδοχου που εγραφε “προφανως με τον Αμανατιδη”.

      • Ο Παπαδόπουλος είναι ξεκάθαρα με τον Κασαπίδη . Αρχικά το έπαιξε χαλαρός , ότι απλά πάει κομματικά …αλλά θα στηρίξει Αμανατίδη ..εξ ού και ότι αρκετά στελέχη του γραφείου του είναι όντως με τον Αμανατίδη . Ωστόσο το λάθος του είναι ότι στην πορεία (ή εξ αρχής) πήγε όντως με τον Κασαπίδη. Το γραφείο του χωρίστηκε ..έγιναν πολλά και διάφορα ..πήρε θέση ξεκάθαρα υπέρ του Κασαπίδη . Υπέρ αυτού που κινήθηκε εναντίον του στις βουλευτικές εκλογές. Άντε να τον δούμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αν είναι υποψήφιος..

  • Σήμερα αντικειμενικά ο Αμανατίδης είχε τριπλάσιο κόσμο και από τον Κασαπίδη που έφερε πρωθυπουργό.
    Απλά και αντικειμενικα

  • 88 υποψήφιοι συν συγγενείς. Λογικό να γεμίσει. Γιατί δεν τόλμησε όμως να κάνει ομιλίες σε κάθε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας? Τόσο ακυρώνει τον κόσμο εκεί? Η φοβόταν ότι δεν θα πήγαινε κανένας ?

    • Ο κόσμος από του 4 νομους ήταν 200 άτομα. Από Κοζάνη πάνω από 1000.
      Ο Αμανατίδης μέχρι την τελευταία στιγμή περπατά και μιλά με όλους. Δεν παίρνουν κόμματα για αυτόν όπως στους άλλους 2 συνδυασμούς. Μιλά ο κόσμος.
      Την Κυριακή θα έχει διαφορά από τον Κασαπίδη και το ξέρουν στην Αθήνα από τις κανονικές δημοσκοπήσεις.

  • Αίθουσα που παίρνει 200 άτομα και 88 ήταν μόνο οι υποψήφιοι. Και πανηγυρίζουν οι άλλοι οι ανίδεοι και λένε και για πρώτη Κυριακή. Έλα Χριστέ

    • Συμφωνα με τον υπευθυνο της αίθουσας χωράει 550 καθημενα άτομα και όλοι οι διάδρομοι ήταν πιεστικά γεματοι πανω κάτω. Τουλάχιστον 450 ήταν στο φουαγιέ και έξω και βλεπαν από τις τηλεοράσεις , συνολικά 1200 με 1300

  • Για πλάκα 1.400 ατομα μεσα εξω αφου τα παρκαρισμενα αυτοκινητα εφταναν ως την οδό Φιλλιπου στα Γυμνασια σερί

  • Πάντως εσείς όλοι που λέγατε ότι ο Μητσοτάκης δεν έρχεται στην Κοζάνη
    Δεν μιλάτε στην αίθουσα αν βάλεις τους υποψηφίους και οικογένειες
    Απ’ 2 άτομα γέμισε αίθουσα
    Ο κασαπιδης θα κάνει πάταγο εδώ θα είστε 😉😉

    • Ο Μητσοτάκης ήρθε για τη Θεσσαλονίκη, για τον Ζέρβα. Εδώ απλά πεταχθηκε από υποχρέωση μίλησε 5 λεπτά και την κοπανησε. Ξέρει ότι η περιφέρεια είναι χαμένη υπόθεση.

  • Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η ομάδα του κ.αμανατιδη κατάφερε να σπείρει τη διχόνοια και το μίσος στη μεγάλη παράταξη της Ν.Δ που θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές, κατάφερε επίσης να αποπροσανατολίσει και να οδηγήσει σε πλάνη πολλά στελέχη,. Τί ειρωνεία φίλοι μου; Τί θα γινόταν άραγε εάν ο εκλογικός νόμος έδινε 3 έδρες αντί για 2, τότε ο κ Αμανατίδης θα καθόταν στην πρώτη σειρά και θα χειροκροτούσε τον υπέροχο περιφερειάρχη κ. Κασαπιδη

  • Αμανατίδη, περίπατο θα κάνεις στις εκλογές.
    Μέχρι και τον Κούλη έφερε ο άλλος για να μαζέψει κόσμο, τον βλέπω στον οαεδ για κάρτα…

  • Ε ρε αθάνατο ΠΑΣΟΚ!!!! Μπράβο. Η Νίκη Αμανατίδη είναι απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ ζει και θα συνεχίσει για πάντα! Ο ΑΝΔΡΕΑΣ θα κοιτάει περήφανος από εκεί πάνω! Μπράβο! Σκίστε τους νεοδημοκράτες!!

  • Αγαπητέ, ο Κουλης τον έκανε βουλευτή… το ξεχασατε; οπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες από την ΝΔ είχαν την στήριξη της ΝΔ. Τώρα δαγκώνουμε το χέρι που μας έφτασε στο σημείο της αναγνωρισιμοτητας και εμφανίζονται ως μεσιες;;;

    • Ξέρετε ποια είναι η διαφορά σας με τον Αμανατίδη;Ότι εσείς περιμένετε να πάρετε αξία από την πολιτική.
      Ο Αμανατιδης δίνει αξία στην πολιτική
      Και για να τελειώνουμε…8/10 περνάτε στην ιστορία ως η χειρότερη Περιφερειακή αρχή που γνώρισε ο τόπος.Άλλωστε το είπε και ο Κατανας.»Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν»

  • Συγνώμη έχω μια απορία οι Νεοδημοκρατες που υποστηρίζουν τον κ.αμανατιδη ποιον χειροκροτούν στη συγκέντρωση τον κ Αθανασιάδη που κάθεται δίπλα με τον κ Αμανατίδη ,το σίγουρο είναι πάντως πως δεν χειροκροτουν κάποιον από το χώρο τους αλλά ίσως από το ΠΑΣΟΚ

  • Κασαπίδη …..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…..
    Σου εύχομαι να προσαρμοστείς….ομαλά, αν και δεν το βλέπω
    20 χρόνια στην…εξουσία…..λίγο δύσκολα!

  • Αξιόλογο ψηφοδέλτιο, αξιόλογη προσπάθεια. Υπάρχει υπόβαθρο και η περιοχή μας ταλαιπωρήθηκε από πολιτικαντισμούς. Ευκαιρία να δούμε και άλλα πρόσωπα. Κούρασαν οι επαγγελματίες πολιτική. Σε σύνταξη θα βγουν. Μια γενιά με 3 πολιτικούς όλη η περιοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι και σε άλλους συνδυασμούς δεν υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα. Αλλά ο επικεφαλής παίζει πρωτεύοντα ρόλο στο πως θα διοικήσει. Μπράβο και καλή επιτυχία κ. Αμανατίδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.