prwtoselida


       

M. Παπαδόπουλος: «Η έγκριση πολεοδόμησης της έκτασης του πρώην στρατοπέδου «Καπετάν Φούφα» που βρίσκεται εντός της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας (Ν. Κοζάνης) και καθορισμός χρήσεων γης, όρων και περιορισμών δόμησης αυτής»

5 Οκτωβρίου 2023
11:22

 

 Μετά από τις συντονισμένες προσπάθειές μου με τον  Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά και την συμβολή του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαου Ταγάρα δόθηκε η έγκριση πολεοδόμησης του πρώην στρατοπέδου και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επόμενη μέρα του στρατοπέδου και την ανάπτυξη της περιοχής για χώρους πρασίνου κοινωφελών χώρων για το Πανεπιστήμιο, campus, Εστίες , Υπηρεσίες και λοιπές υποδομές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαο Ταγάρα

 

9 σχόλια

  • για το ” πάμε κι οπου βγει”,
    μόνο δύο υπεύθυνοι, λόγω ακαταδιωκτου
    στελεχών κυβέρνησης και ΟΣΕ.
    Από την ώρα που βγήκε αυτό το
    ακαταδιωκτο,γέμισε η χώρα με εθνικές τραγωδιες!
    Ανάθεμα την ωρα,κατάρα στη στιγμή.

  • Άντε ξανά, η χαρά του εργολάβου.

    Περιορίσαμε (δήθεν) τα ΝΠΔΔ των ΑΕΙ καταργώντας τα ΤΕΙ, αλλά για τα ρουσφετάκια των βουλευτάκων στήνουμε νέα πανεπιστήμια (προς άγραν ψήφων).

    Ντροπή!

    ΥΓ: Βαδίζουμε προς τη νέα χρεωκοπία, πριν βγούμε από την τελευταία.

  • με έκανες και δάκρυσα μιχάλη με το κοινοβουλευτικό σου έργο που παράγεις και αμείβεσαι με 10.000 χιλ ευρώ τον μήνα αφου εμας που σε ψηφίζουμε μας εμπαίζεις με καθρεφτάκια.

  • Ακόμη και αυτό το μικρό έργο που θα ωφελήσει την Πτολεμαΐδα ενοχλεί την Κοζάνη και προσπαθούν οι Κοζανίτες να το συκοφαντήσουν.
    Το Πανεπιστήμιο στην Κοζάνη δίνει πάρα πολλά έσοδα στους κατοίκους της Κοζάνης.
    Αυτά τα ποσά ανήκουν και στην Πτολεμαΐδα και δεν κατανέμονται όπως θα έπρεπε.
    Πρέπει αυτό να διορθωθεί.

  • Κρίμα Μιχάλη.
    Δεν έπρεπε να παίξεις τέτοιο παιχνίδι στις περιφερειακές εκλογές..αυτό θα έχει συνέπειες μετά .. ο Κασαπ είτε από θέση περιφερειάρχη είτε από θέση Υποψηφίου Βουλευτή απέναντι θα σε έχει … οπότε λάθος μεριά διάλεξες ..κρίμα .. εμείς τρέχαμε να σε βγάλουμε βουλευτή πριν δύο μήνες και βλέπαμε το βρώμικο παιχνίδι του Κασαπ με τον έτερο φίλο του .. και τώρα συμπλευσες μαζί \..κρίμα

    • Τι βρωμικο παιχνίδι είδες ; Για πες μας . Γιατί εμείς είδαμε ενα αλλο παιχνίδι που σαν αποτέλεσμα είχε πολλοί εορδαιοι και πολιτικοί φίλοι του κυρίου Μιχάλη συντάχθηκαν με τον κύριο Αμανατίδη. Λέω κατι λάθος ; Μπορει και να σφάλλω αλλα εξήγησε μας λιγο περισσότερο να καταλάβουμε και εμείς

      • Θα δείξει ..θα δείξει …πολλές φωτογραφίες με χαμόγελα βγήκε ο ίδιος και το γραφείο του..
        Ότι πει ο λαός ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι