Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Ενισχύουμε περιοχές και κλάδους που υποβαθμίστηκαν και βρέθηκαν στο περιθώριο

6 Οκτωβρίου 2023
11:52

  Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθώς και οι παρεμβάσεις που απαιτούνται συζητήθηκαν στις συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη και των υποψηφίων συμβούλων της Π.Ε. Καστοριάς, σε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους δύο σημαντικών συλλόγων-κοινωνικών φορέων, τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Καστοριάς.

 Στις συναντήσεις αναπτύχθηκαν θέματα χρηματοδοτήσεων, θεσμικά ζητήματα του κάθε κλάδου καθώς και προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση.

Συμβολική όσο και ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του κ. Αμανατίδη με τους υποψηφίους της Π.Ε. Φλώρινας στην Κρυσταλλοπηγή και στο προσωπικό του Τελωνείου ενώ συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν θέματα του πρωτογενή τομέα πραγματοποιήθηκε στη Λιθιά Καστοριάς με παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

5 σχόλια

  • Και γιατί δεν το κάνατε ως βουλευτής; Ή οι περιφερειακοί του Κασαπίδη που τώρα είναι μαζί σας γιατί δεν το έκαναν τότε; Ε ρε κορόιδα που μας περνάτε

  • Ακόμα σε περιμένουν για ντιμπέιτ. Αλλά έτσι και αλλιώς η παρουσία ήταν το ίδιο επιζήμια για σένα όσο και η απουσία σου. Προσδοκούμε σε καταποντισμό σου, κρυμμένε υποψηφιε.

    • Ρε ότι και να γράφετε μπας και σώσετε τον ανύπαρκτο κασαπιδη το ποτάμι ξεκίνησε καί την Κυριακή θα γίνει τσουνάμι,ο Αμανατίδης θά βγεί περιφερειάρχης από την πρώτη Κυριακή,Νδκρατες είμαστε αλλά όχι πρόβατα,την Κυριακή τελειώνουμε με τον υπερόπτη και αλαζόνα κασαπιδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.