Στο αμαξοστάσιο της ΔΕΥΑΚ και στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη βρέθηκε ο συνδυασμός της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη

6 Οκτωβρίου 2023
19:41

 

Το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” Χάρης Κουζιάκης επισκέφθηκε με μέλη του συνδυασμού, το αμαξοστάσιο  της ΔΕΥΑΚ, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους εργαζόμενους και το τεχνικό προσωπικό και να συνομιλήσει μαζί τους, αναλύοντας τις θέσεις της Δημοτικής Κίνησης σχετικά με την βιωσιμότητα της επιχείρησης και την εύρυθμη λειτουργία της.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Κουζιάκη καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη όπου συναντήθηκε με εργαζομένους της βιβλιοθήκης και με την Διευθύντρια κα. Ιωάννα Στεργιοπούλου. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Κίνησης που ως στόχο έχουν την εξωστρέφεια και τη βέλτιστη λειτουργία της Βιβλιοθήκης.

Κοζάνη 06/10/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Ένα σχόλιο

  • Όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το καλύτερο ψηφοδέλτιο.

    Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

    Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο καλύτερος επικεφαλής.

    Ψηφίζουμε και γινόμαστε πρωταγωνιστές.

    Ψηφίζουμε Χάρη Κουζιακη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.