kozan.gr: Η κεντρική συγκέντρωση – ομιλία του Yπ. Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας το βράδυ της Παρασκευής 6/10 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Οκτωβρίου 2023
20:12

 

Η κεντρική συγκέντρωση – ομιλία του Παναγιώτη Πλακεντά στην κεντρική πλατεία Εορδαίας το βράδυ της Παρασκευής 6/10

10 σχόλια

  • Την Κυριακή ο δήμος Πτολεμαΐδας έχει δημοψήφισμα, αν θέλει τον κο Πλακετα για δήμαρχο ναι ή όχι, και όχι δημοτικές εκλογές, όπως όλοι υπόλοιποι δημοι τις επικρατειας

    • Εύστοχο. Ναι ή όχι λοιπόν. Στο πολιτικό κατεστημένο της περιοχής. Προχθές με τον αμανατίδη κσι δεν ήταν ο παπαδόπουλος. Σήμερα με τον παπαδόπουλο και δεν ήταν ο αμσνατίδης. Λίγο σανό ακόμη!

  • πλακεντας απο τον καμμενο ατον συριζα και απο εκει στην νεα δημοκρατια,αν αυτο δεν λεγετε πολιτικαντισμος τοτε τι ειναι;

  • Γενικόλογη ,ανούσια κεντρική ομιλία.
    Καλός ο απολογισμός ,η προσδοκία για το αύριο που ξημερώνει στο δήμο μας που βρίσκεται;
    Η προσδοκία κρατάει τον παραγωγικό κόσμο στην πόλη του.
    Η δική μας προσδοκία είναι μηδενική.
    Ποιος ενδιαφέρεται για τους δικούς σας στόχους που θέλετε να κάνετε πράξη;
    Οι στόχοι των νέων της πόλης πως θα γίνουν πράξη σε μία πόλη χωρίς προσδοκία;
    Οι στόχοι σας κι οι στόχοι μας δεν συναντώνται.
    Γιατί; γιατί συνεχίζετε να μην ακούτε ,δεν θέλετε να ακούτε παρά μόνο να μιλάτε λέγοντας τα δικά σας .
    Τα ίδια πράγματα.
    Η πόλη φθίνει.Οι παραγωγικές ηλικίες μετανάστευσαν εντός κ εκτός Ελλάδας.Όσοι δεν μετανάστευσαν δουλεύουν σαιζόν απουσιαζοντας από την πόλη σχεδόν μόνιμα.
    Πλήρης αδιαφορία των πολιτών για τα κοινά.Εξ ου και η μονοκαθεδρία του συνδυασμού
    Η ενωμένη Εορδαία δυστυχώς δεν ενώνει κανέναν παρά μόνο αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν τις καρεκλιτσες και τα μικροποστα τους .
    Αδιάφοροι παντελώς τύποι για το σύνολο των πολιτών.Αναγνωρίσιμοι μόνο μεταξύ τους..

    Πριν ψηφίσει ο πολίτης καλό θα ήταν να δει την Ελληνική ταινία “Ξύπνα Βασίλη “.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.