Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Κλείσιμο προεκλογικής σε Τοπικές Κοινότητες και συναντήσεις με κατοίκους. Μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονίας

6 Οκτωβρίου 2023
22:56

 Με το αγαπημένο του χωριό την Μεσιανή να αποτελεί ένα σταθμό της απογευματινής περιοδείας έκλεισε η προεκλογική περίοδο για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη. Μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» ο κ. Αμανατίδης επισκέφθηκε επίσης τις Τοπικές Κοινότητες Ροδιτή, Λευκάρων, Πλατανορεύματος και Χαραυγής συζητώντας με κατοίκους θέματα κυρίως του πρωτογενή τομέα, έργων και παρεμβάσεων που θα αξιοποιήσουν ανθρώπινο δυναμικό και πλεονεκτήματα της περιοχής. «Επιδιώξαμε να βρεθούμε σε κάθε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Να μιλήσουμε στους κατοίκους, να τους ακούσουμε και να τους ενημερώσουμε για το πρόγραμμα μας» ανέφερε ο κ. Αμανατίδης τονίζοντας  «οι πολίτες απέδειξαν ότι έχουν ξεκάθαρη άποψη για το ποιος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να πάει μαζί τους τη Δυτική Μακεδονίας μπροστά».

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου 6/10

3 σχόλια

  • Ο ένας υποψήφιος ενώ 4 Χρόνια πετούσε αετό ξαφνικά με την βοήθεια της Αθήνας θέλει να μας πείσει ότι θα τα κάνει όλα τώρα, ο άλλος 4 χρονια κυβερνητικός βουλευτής ψήφισε τα πάντα και τώρα μόλις έχασε την καρέκλα και τον μισθό που την συνοδεύει αποφασισε απο γενατι να μας σώσει και αυτος ,η τρίτη μόνιμα υποψήφια για την θέση του πρώτου . Και μετά λέμε γιατί η περιοχή μας έχει καταρρεύσει.

    • Δηλαδή κατηγορείς την Ζεμπιλιάδου επειδή παλεύει για την θέση των δύο αποτυχημένων ; Τέτοια …. Φοβερα μυαλά σαν τα δικά σου μας έφεραν εδώ που είμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.