prwtoselida


       

Δήλωση Γιώργου Αμανατίδη: “Ναι είναι αλήθεια ότι δεν μπήκαμε στις συζητήσεις φθοράς του πολιτικού λόγου που επιδιώχθηκε από άλλα κέντρα αποφάσεων”

6 Οκτωβρίου 2023
23:34

 

  Σήμερα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια να προσεγγίσουμε, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις με τους συμπολίτες μας από άκρη σε άκρη στη Δυτική Μακεδονία. Ένας προεκλογικός αγώνας όπου από μέρους μας έχουν τηρηθεί αυτά που οι πολίτες θέλουν.

Να τους ακούσουμε προσεκτικά.

Να συζητήσουμε τις κοινές μας αγωνίες.

Να μιλήσουμε για το μέλλον, για την απασχόληση, για την αντιστροφή της ερήμωσης της υπαίθρου, για το πώς και με ποιο τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ώστε να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας, με ποιο τρόπο θα βοηθήσουμε να έρθουν επενδύσεις στην περιοχή μας, με ποιον τρόπο θα καταφέρουμε με αξιοποιήσουμε και το τελευταίο δυνατό διαθέσιμο οικονομικό πόρο προς όφελος του τόπου μας.

Ναι είναι αλήθεια ότι δεν μπήκαμε στις συζητήσεις φθοράς του πολιτικού λόγου που επιδιώχθηκε από άλλα κέντρα αποφάσεων.

Σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ως νέος συνδυασμός καταφέραμε να συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας όραμα, με όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας συγκροτώντας ένα συγκεκριμένο στοχευμένο στρατηγικό σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Αντισταθήκαμε, στις χωρίς μέτρο ορισμένες φορές κομματικές πιέσεις, στην επιχείρηση διαχωρισμού των ανθρώπων, διότι αρνηθήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι των χρωματισμών και των διαχωρισμών. Διότι έτσι μάθαμε να λειτουργούμε, διότι έτσι θέλουμε και την επόμενη μέρα, να εργαστούμε όλοι μαζί.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι την προσεχή Κυριακή, οι συμπολίτες μας θα δώσουν μια καθαρή εντολή στο συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”, ώστε να ασχοληθούμε ως νέα Περιφερειακή Αρχή μόνο και πρώτα για τον τόπο μας.

Γιώργος Αμανατίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

www.symanaptyxi.gr

43 σχόλια

  • Μπράβο Γιώργο! Φέραμε άπαντες όλοι. Μητσοτάκη, Βορίδης, Φάμελο, δεκάδες βουλευτές να στηρίξουν τους συστημικούς συνδυασμούς.

    Δε μασησες. Εσύ και τα παλικάρια τους συνδυασμού σου

  • Γιώργο, ό αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, και πρώην αρχηγός σου (“Είναι πολύ μικρή ή κοινωνία τής Κοζάνης”) είχε μία επιγραφή στο γραφείο του,σέ εμφανή θέση, πού έγραφε. Ουδείς αχάριστοτερος,του ευργετιθεντος. Ουδέν άλλο σχόλιο!!!!

        • Προσωπική χάρη η βοήθεια στους ψαράδες του Νομού,προσωπική χάρη η βοήθεια στους κερασοπαραγωγούς του Νομού,προσωπική χάρη στους συνεταιρισμούς,μπορώ να σου απαριθμήσω και άλλες πολλές.Ήταν ο μόνος Βουλευτής που δούλεψε για τον κόσμο και για τον τόπο του. Οι υπόλοιποι χειραψίες και φωτογραφίες και προγραμματισμους του ψηφοδελτίου για να εκλεγούν βουλευτές.Αυτή είναι η αλήθεια.

  • Η αλήθεια είναι ότι σε λίγο διάστημα έγινε συνδυασμός.
    Έφτιαξες πρόγραμμα.
    Μίλησες σε όλο τον κόσμο απευθείας μέχρι και την τελευταία στιγμή.
    Είπες όχι σε όλες τις πιέσεις και δεν σου φαινόταν.
    Έπεσε όλο το σύστημα επάνω σου γιατί τόλμησες να πεις ότι κατεβαίνω.
    Δε διαχωρίσεις τους πολίτες
    Αύριο σε στηρίζουμε.

  • ΓΙΩΡΓΟ,ΑΥΡΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ,ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

  • Γιώργο δε μου λες, υπάρχει καμία συννενόηση με κυβερνητικό βουλευτή ; Γιατί βλεπω ώσμωση στελεχων …μεγάλη υποστήριξη λαμβάνεις απο εκει

    • Έμεινες πίσω άρχοντα …οι κυβερνητικοί βουλευτές στηρίζουν Κασαπ…φοβούμενοι (!!????απορούμε γιατί ) ότι αν δεν βγει Περιφερειάρχης..θα τους πάρει τη βουλευτική έδρα …
      Ποιος ;; το καλό παιδί 😉

      • Ο Κασαπιδης δεν θα δει ξανά εξουσία. Θα φύγει γιατί τελικά δεν μας ήθελε. Ήθελε μόνο τον Κάτανα και ορισμένους με τα σαρανταρια. Για να βγάλει κάποιος ένα σαρανταρι πρέπει να δουλεύει έντιμα μέχρι τα γεράματα. Αυτός έδωσε σε μερικούς πολλά σαρανταρια. Αχαριστία σε μας που τον ψηφίσαμε.

    • Έχεις και συ τις εμμονές σου.Δεν το αξίζει να ξαναβγεί.Τοσα Χρόνια χάρη σε μας έβγαινε και μας φέρθηκε πολύ απαξιωτικά.Ηρθε η ώρα να καταλάβει ότι ο λαός κάνει κουμάντο και όχι πέντε δέκα άνθρωποι.

  • Ο Βορίδης σε τίμησε όταν είχες το ζώρι σου προεκλογικά ….Αλλά καλά είπε ο Βορίδης ότι η αχαριστία δείχνει τον ΧΑΡΑΚΤΙΡΑ του καθε ανθρώπου!!!!!!

    • ποιος; ο βοριδης; μπορείς να μου αναφέρεις από ποια κόμματα πέρασε ο βοριδης και ποτε; Τουλάχιστον αυτός δεν έπρεπε να φωνάζει για ανταρσία.

  • Αύριο οι ΔυτικοΜακεδονες θα ψηφίσουν με γνώμονα την λογική και το συμφέρον του τόπου τους χωρίς κομματικές παρωπιδες και κυβερνητικά εξαπτέρυγα. Αυτοί που μόχθησαν τόσο για να επανεκλεγεί το ανθρωπάκι που έκαναν περιφερειάρχη για να περάσουν αναζητά τα φιλιά, ντεμεκ πράσινα συμφέροντά τους θα μπουν παραδειγματικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

  • Κ. Αμανατίδη, για τα φωτοβολταϊκά τί πρόκειται να κάνεις;Μήπως αποχαρακτηριστούν και άλλες περιοχές και γίνει η Δυτ. Μακεδονία μία περιφέρεια που οι πολίτες της θα βλέπουν μόνο το μαύρο, ενώ οι τσέπες ορισμένων θα γίνονται μεγαλύτερες χωρίς καμία ντροπή;Θέλω να σε δω όταν βγεις,αν θα κάνεις πράγματα για τον τόπο ή θα πας και εσύ την περιφέρεια χρόνια πίσω, γιατί κάποιοι έχουν τα μέσα και καταστρέφουν τα πάντα, χωρίς καμιά ποινή, στη χώρα του βολέματος…

  • Βαρεθήκαμε! Ο κ.Κ λετε πήγε την περιφέρεια πίσω ενώ όλες οι άλλες περιφέρειες της Ελλαδος άνθιζαν!!!!
    Ο κ.Α ως βουλευτής τι μας προσεφερε 4 χρονια; Υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί! Έχετε μοιράσει τον κόσμο της ΝΔ στα δύο ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερα δίπλα στον νέο υποψήφιο. Οι φώτο αυτό δείχνουν!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι