kozan.gr: Ώρα 00:40: Ικανοποίηση στο “στρατόπεδο” του Γ. Αμανατίδη – Φωτογραφίες από το εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη (Βίντεο)

9 Οκτωβρίου 2023
00:56

Ικανοποίηση στο “στρατόπεδο” του Γ. Αμανατίδη. Φωτογραφίες από το εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Γ. Αμανατίδη στο youtube για να δείτε τη δήλωσή του

6 σχόλια

  • Πάμε γερά για την περιοχή! Να φύγει επιτέλους η κατάντια της περιοχής από πάνω μας και να έρθει η αλλαγή!

  • Το πρωτο βημα εγινε,μια βδομαδα υπομονη και τελειωνουμε με τον υπεροπτη και αλαζονα κασαπιδη,στην καστορια ο Σαββοπουλος πεταει,ο κοσμος ξερει να εκτιμαει την αξιοσυνη και ικανοτητα του κορυφαιου αυτοδιοικητικου που προσπαθησε ο κασαπιδης να υποβιβασει αλλα δυστυχως για τον ιδιο επεσε μεσα στον λακο που εσκαψε ο ιδιος.

    • Ο Κασαπίδης ανέδειξε αυτούς που τωρα πανε εναντίον του. Σου φαινεται πολυ ηθικό ; Επίσης ποσο μένος έχεις εναντίων του βρε τρολ ηρέμησε και λιγο

      • Τί έκανε;τον ανέδειξε;ΧΑ,ΧΑ, ακόμα καί τώρα κάνετε ορισμένοι πώς δεν καταλαβαίνετε, κοιτάξτε πόσους ψήφους του έδωσαν οι Καστοριανοί πολίτες καί βγάλτε τις παρωπιδες, μακράν ο κορυφαίος στην Καστοριά,αν μπορούσαν ας παίρνανε και τα πουλεν του κασαπιδη τόσους,οι ευνοούμενοι του που παρά το χρίσμα βλέπουν την σκόνη του, μεγάλε Σαββόπουλε είσαι κορυφή.

    • Ικανότατος! 4 χρόνια με Κασαπίδη και Γκατζαβέλη μοιράσαν χρήμα σε επιχειρήσεις φάγανε κι αυτοί και τώρα έρχεται ο Αμανατίδης να γίνει σούπερ περιφερειάρχης αφού ήταν τέλειος με το Κασαπίδη δεν άντεχε αυτό το κόμμα τόση τελείοτητα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.