prwtoselida


       

Το μήνυμα του Δημήτρη Σαββόπουλου από την Καστοριά: “Ζητώ ακόμα μια φορά την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να στηρίξετε την ” Συμμαχία για την ανάπτυξη” με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη”

9 Οκτωβρίου 2023
09:36
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις συμπολιτισσες και τους συμπολίτες μας για την στήριξη τους τόσο στο συνδυασμό μας όσο και σε μένα προσωπικά. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δώσατε το μήνυμα της Νίκης. Το πρώτο βήμα για την ανάδειξη της επόμενης Περιφερειακής Αρχής έγινε.
Ζητώ ακόμα μια φορά την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να στηρίξετε την “Συμμαχία για την ανάπτυξη” με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη !!
ΜΑΖΊ θα βαδίσουμε και αυτή την διαδρομή για την νίκη.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

37 σχόλια

  • Την Κυριακή τελειώνουμε την δουλειά που έγινε χθες
    Ψηφίζουμε Γιώργο Αμανατίδη για ένα καλύτερο αύριο.

    • Ωραια…
      Και μετα τι;
      Θα εχεις απεναντι σου την οργισμενη κυβερνηση!
      Και ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο;
      Περιμενει κανεις να φερει η κυβερνηση επενδυτες στην περιφερεια των ατακτων;
      Ετοιμαστειτε για την ανεργια στα υψη και για αλλες μεταναστευσεις!!!

      • ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

        Να πω ότι ανεξαρτήτως της πολιτικής διάστασης που η Νέα Δημοκρατία έδωσε σε αυτές τις εκλογές, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με κάθε Περιφερειάρχη και με κάθε Δήμαρχο. Αυτό κάναμε εξάλλου και αυτά τα τέσσερα χρόνια, διότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Έχουμε προικήσει την αυτοδιοίκηση με σημαντικούς πόρους, πολλά σημαντικά έργα δρομολογούνται σε επίπεδο Περιφερειών αλλά και σε επίπεδο Δήμων.

        https://nd.gr/dilosi-toy-prothypoyrgoy-kai-proedroy-tis-neas-dimokratias-kyriakoy-mitsotaki-gia-ta-apotelesmata

        • ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ;
          ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!
          ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΝΔ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!
          ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ!

        • Τον εχεις για χαζο τον Μητσοτακη να πει δημοσια θα δουν τι θα παθουν οσοι δεν σεβαστηκαν την γραμμη που εδωσα;
          Πραγματικα τωρα, εσυ ψηφιζεις;

  • Που ειναι οι δημοσκοπησεις που ελεγαν “Σαρωνει ο Αμανατιδης…”
    Μπραβο σας κυριε Σαββοπουμε για την νικη σας αλλα…η δημοσκοπηση επεσε παααααρα πολυ εξω, τελικα δεν σαρωσε!

  • Ας θυμηθουμε τι εγραφαν
    “Νικητης απο την 1η Κυριακη ο Αμανατιδης”

    “Στις 8 Οκτ. Περιφεριαρχης ο Αμανατιδης”
    Κτλ….
    Τελικα ο κοσμος ειχε αλλη γνωμη…

    • Ναι αλήθεια; Το 66% καταψήφισε Κασαπίδη!
      Ξανα, αν δεν καταλαβατε, ο απερχομενος Περιφερειάρχης που τα περίμενε ολα απο τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη βγηκε 2ος!

      • Είναι σαν το κλασικό ανέκδοτο αυτο που γράφεις για το 66%.. δηλαδη την επόμενη κυριακή αν βγεί πρώτος ο Αμανατίδης θα γράψεις , πρώτος ο Αμανατίδης τελευταίος ο Κασαπίδης;

        Επίσης γιατί δεν γράφεις για την αποχή; μήπως είναι πιο πάνω απο τον Αμανατίδη ποσοτηκά; μήπως αν βγεί θα έχε βγεί με ένα 35% ενώ το άλλο 65% δεν το θέλει;

        Μια φούσκα ήταν και είναι ακόμα και αν βγεί

  • Ο Μητσοτακης πηρε σχεδον ολες τις περιφερειες!
    Πιστευει κανεις οτι θα αφησει να χαθει η Δυτικη Μακεδονια;;;

  • Η ΝΔ σαρωσε σχεδον σε ολες τις περιφερειες, οποτε αντιλαμβανεστε οτι θα παρει και την Δυτικη Μακεδονια.

  • Παιδια του Κασαπιδη λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Το παιχνίδι σχεδόν έχει σφυρίξει λήξη. Ακόμη από άλλους περιμένετε; Πόσο πια;
    Θα πάρουν τηλεφωνο τους πολίτες των άλλων συνδυασμών και θαπείσουν έστω και έναν να ψηφίσει Κασαπίδη;
    Ήδη η ΝΔ κέρδισε που δεν βγήκε ο Κασαπίδης τρίτος. Τι άλλο να ήθελε;

  • Κασαπιδη αυτα παθαίνει οποίος εχει εγωμανια και συμπεριφέρεται ετσι στον Σαββόπουλο… Την επόμενη Κυριακή θα σε στείλουμε για κοτουλες μην στεναχωριέσαι

    • Να μην έχεις δεί μάνα και πατέρα να κλαίνε γιατι τα παιδιά τους με τα εγγόνια τους μετανάστευσαν, και δεν θέλουν να μπούν στα σπίτια που τους έφτιαξαν γιατί είναι άδεια…
      Να ετοιμαστούμε για πολλές μεταναστεύσεις, αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν αρέσει στην κυβέρνηση και στους άλλους περιφερειάρχες!
      Γιατί και εγώ αν ήμουν εκλεγμένος περιφεριάρχης με ΝΔ θα απαιτούσα οι επενδύσεις να έρθουν στην περιφερεια μου και όχι στους δήθεν αντάρτες!

      • Ρε φίλε δεν βαρέθηκες να γράφεις παντού τα ίδια;ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με όποιον εκλεγεί και εσύ πετάς αετό, Αμανατίδης δαγκωτο,ας πρόσεχε ο ανύπαρκτος κασαπιδης που νόμιζε ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν ούτε το πιο δυνατό χαρτί τού τον τεράστιο Σαββόπουλο, φιλάκια κασαπιδη.

  • Όσο υπάρχουν πρόβατα η νδ θα κερδίζει όλες τις περιφέρειες. Έτσι κάνουν τα πρόβατα φοβουνται τον τσομπανι οπότε όλα τα πρόβατα στο μαντρί.

  • Σαββόπουλε είσαι άρμα, ότι καλύτερο έχει η Καστοριά στην αυτοδιοίκηση,ας τα βλέπει αυτά ο υπερόπτης κασαπιδης,το πρώτο βήμα έγινε,την Κυριακή κάνουμε το δεύτερο και αποφασιστικό, Νδκρατες είμαστε αλλά πρώτα βάζουμε τον τόπο μας, πάμε όλοι με τον Αμανατίδη και ας μείνει ο κασαπιδης με τους αυλικούς.

    • ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!
      ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!
      ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ!!!

  • Μπήκανε όλα τα τρολ του Κασαπιδη να πούνε την αερολογία τους
    Ο Μητσοτάκης δεν είπε προχθές ότι η Δ. Μακεδονία θα εκλέξει τον Κασαπίδη από την 1η Κυριακή;
    Ο Αμανατίδης κοντρα σε όλους και σε όλα κατάφερε να κόψει πρώτο το νήμα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου
    Την ερχόμενη Κυριακή ( μετά από ΄΄παρέλαση΄΄ Υπουργών και στελεχών της ΝΔ) οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας θα στείλουν το μήνυμα για την αλλαγή

  • Χαιρομαι πολυ που ο τιμιος Γιωργος Κασαπιδης δεν υπεκυψε στα μεγαλα συμφεροντα και παραμερισε τα μεγαλοστελεχοι και προχωρησε εχοντας διπλα του μονο τον λαο της ΝΔ. Την επομενη Κυριακη, αυτος ο λαος μαζι με τους “ασωτους” που θα επιστρεψουν στο σπιτι τους θα δωσουν την μεγαλη νικη στον τιμιο Γιωργο Κασαπιδη και στον ηγετη Κυριακο Μητσοτακη.

    • Τιμιος ο κασαπιδης;που φερθηκε ατιμα στον πρωτο του συνδυασμου του στην καστορια που πηρε το 2019 6700 ψηφους οταν η δευτερη και ευννοουμενη του πηρε 3000;ακουσε τα απολιθωματα του παρελθοντος που του επεβαλαν τραγικες αλλαγες στην ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ηρθε η ωρα της πληρωμης αυτων των επιλογων απο τον λαο της καστοριας που δεν τρωει κουτοχορτο,1 μηνα βγαζανε χολη και τοξικοτητα σε ολα τα ΜΜΕ αυτος και καποιες υποψηφιες του κατα του μεγαλου και καθαροτατου Σαββοπουλου αλλα η λασπη γυρισε στον αποστολεα.

      • Το σχολιο σου επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο μου. Σε ευχαριστω πολυ. Όλη η συζητηση γινεται για το 3χιλιαρο του Σαββοπουλου.

        • Πιο 3χιλιαρο ρε αυλικε,ο Σαββόπουλος δεν παίρνει ευρώ από την ΑΝΚΑΣ είναι αμισθί όταν ο άφθαρτος κασαπιδης παίρνει μισθό ΚΑΙ από την ΑΝΚΟ,βρείτε άλλο παραμύθι να πουλήσετε καί για να ξέρεις δεν είναι 3χιλιαρο αλλά 2χιλιαρο όσα δηλ παίρνει από τον μισθό του σαν γεωπόνος, δηλαδή η δαδαμογια,η κοζατσανη καί όλοι οι άλλοι είναι όλα καλά αλλά ο Σαββόπουλος όχι;Ε ρε πόσο σάς πονάει ο κορυφαίος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι