Eυχαριστήριο του Μανώλη Στεργίου για την επανεκλογή του στο Δήμο Βελβεντού

9 Οκτωβρίου 2023
11:56
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ, ώστε να έχουμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα toy 60,03 % στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Βελβεντού.
Με τα μέλη του συνδυασμού μας, μία ομάδα άξιων συνεργατών, δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες.
Θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητα την ενότητα και με το ίδιο πνέυμα θα κινηθούμε και ως νέα Δημοτική Αρχή.
Τη νέα πενταετία στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα με όρους εξωστρέφειας και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας, κάνατε έναν ευπρεπή αγώνα και δικαιωθήκατε δεν επιλέξατε τη λάσπη, καλή συνεχεία στο έργο σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.