kozan.gr: Ολοκληρώνεται η μάχη της σταυροδοσίας στο συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για τους υποψηφίους της Π.Ε. Κοζάνης σε 368 από 397 εκλ. τμήματα, δηλαδή στο 92,70% του συνόλου των τμημάτων

9 Οκτωβρίου 2023
12:24

Ολοκληρώνεται η μάχη της σταυροδοσίας στο συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για τους υποψηφίους της Π.Ε. Κοζάνης σε 368 από 397 εκλ. τμήματα, δηλαδή στο 92,70% του συνόλου των τμημάτων.

 

13 σχόλια

  • Κρίμα που δεν είσαι στον β γύρο, μακάρι τα στελέχη της Ζεμπιλιάδου να επιλέξουν βάσει ήθους και να πράξουν το καλύτερο. Εγώ σαν ψηφοφόρος Ζεμπιλιάδου προτιμώ να το ρίξω Κασαπίδη παρά στον Αμανατίδη που τα κίνητρά του ακόμα είναι ασαφή. Ακόμα πιο ασαφές είναι το ποιοι από την ΝΔ τον στήριξαν για να κάνουν αντίποινα σε άλλους. Ωραία παρέα είστε εκεί στην ΝΔ. Παραγοντισμός και εγωισμός.
    Εν πάσει περιπώση χίλιες φορές Κασαπίδης λόγω εντιμότητας

    • Φυσικά και ψηφίζουμε Αμανατίδη, κύριος σκοπός είναι να χάσει η επιλογή Μητσοτάκη και να αναλάβει την περιφέρεια ένας σαφώς ικανότερος από τον αποτυχημένο Κασαπίδη.
      Θέλουμε η περιφέρεια να πάει μπροστά και όχι στάσιμη και πίσω κάτι που σίγουρα μπορεί να επιτύχει ο Κασαπίδης, στασιμότητα και οπισθοδρόμηση χαρακτήρισε την πορεία του έως σήμερα.
      Αμανατίδη για φυγή εμπρος και να ξεκολλήσουμε απο το τέλμα.

    • Ναι μας επεισες ΑΥΛΙΚΕ του ΚΑΣΑΠΙΔΗ οτι ψηφισες Ζεμπιλιαδου πρωτη Κυριακη
      Μην τα γραφετε και εκτιθεστε

  • Συμφωνώ με την παραπάνω τοπόθετηση. Εγω έχω κάποιες ενστάνσεις για τις ικανότητες των εκλεγμένων Περιφερειακών συμβούλων του κ. Κασαπίδη.

    Προσωπικά δεν αντέχω να δώ για Αντιπεριφεριάρχες του Κασαπίδη τα ίδια άτομα.

    Ο δε Αμανατίδης έχει θεωρητικά νέα ικανά αλλά αδοκίμαστα άτομα στο ψηφοδέλτιο αλλά ο επικεφαλής επέδειξε γενικότερη αλαζονία και δεν πήγε και στο τελευταίο debate.

    Το γεγονός ότι στην ΑΝΚΟ τόσα χρόνια χώρις να δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή παρά μονό στους ιδιους τους εργαζομένους τον βαραίνει και οι Κοζανίτες το ξέρουν πολύ καλά.

    Πλήν της Καστορίας λόγω Σαββόπουλου δεν έχει δυνάμεις ο Αμανατίδης για να κερδίσει το δεύτερο γύρο.

  • Δεν πειράζει κ. Ζεμπιλιάδου, την επόμενη πεντάετία και αν δεν τα καταφέρετε την μεθεπόμενη…

    • αγωνίζεται τίμια, δε φταίει αυτή που της στέρησε τον β’ γύρο ο Αμανατίδης που διέσπασε και τον χώρο της ΝΔ αλλά και τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Κατάφερε τελικά να τον έχουν στο στόχαστρο και οι δύο. Θέλει τέχνη και αυτό για να το κάνεις

  • ΓΕΩΡΓΙΑ,ΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΜΕ ΤΗ Ν.Δ Η ΜΕ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ;

  • Έντιμη και αφθαρτη η κυρία Ζημπελιαδου,μακάρι να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στα κοινά μας..έκανε έναν έντιμο,και καθαρό αγώνα και της αξίζουν συγχαρητήρια.. Τώρα όσον αφορά τις επαναλληπτικες περιφεριακες εκλογες,βλέπω ντέρμπι,όπως και το χτεσινό αποτέλεσμα,η διαφορά δεν είναι ούτε μια (1) μονάδα.Μερικοι θεωρούσαν να κάνει περίπατο ο κ.Αμανατιδης,αλλά η κάλπη έδειξε ότι και ο κ.Καδαπιδης είναι σκληρό καρύδι…κοντός ψαλμός,αλληλούια.. είδαμε την Κυριακή!!!

  • Ότι να ναι γράφεις. Αν δεν κατέβαινε ο Αμανατίδης, ο Κασαπίδης θα είχε βγει από την πρώτη Κυριακή. Μάλλον είσαι του Κασαπίδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.