prwtoselida


       

Ευχαριστήριο του Χάρη Κουζιάκη

9 Οκτωβρίου 2023
14:50

Φίλες και φίλοι, πολίτες του Δήμου Κοζάνης,

Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμπαράσταση που δείξατε στην Δημοτική μας παράταξη είτε μας επιλέξατε με την ψήφο σας είτε όχι. Ήταν συγκινητική η επαφή μαζί σας όλη αυτή την προεκλογική περίοδο και σίγουρα αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους αλλά και τους εθελοντές και τους φίλους της Κίνησης για την υπερπροσπάθεια, την αγωνιστικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αυταπάρνηση που επέδειξαν σε αυτή μας την πορεία. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που με εμπιστεύτηκαν ως επικεφαλής.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τις παρατάξεις «Ενότητα» και τον Λάζαρο Μαλούτα και «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για την επιτυχία τους και τους εύχομαι ολόψυχα  καλή δύναμη για τις επαναληπτικές εκλογές για το καλό του τόπου. Καθώς και τις παρατάξεις «Εδώ Κοζάνη» και τον Σταύρο Καμπουρίδη και «Λαϊκή Συσπείρωση» και την Τίνα Κουζιάκη για τον αγώνα τους.

Ήταν ένα όμορφο και εποικοδομητικό ταξίδι που δυστυχώς για εμάς δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Η Δημοτική Κίνηση συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε με κύριο στόχο πάντα ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Κοζάνης και για τον τόπο γενικότερα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και ενεργοί όπως καλά γνωρίζουμε καθόλη τη διάρκεια της πορείας μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου.

Κοζάνη 09/10/2023

Με τιμή

Χάρης Κουζιάκης

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

33 σχόλια

  • Ο καλύτερος και ο μόνος με εξαιρετική ομάδα ικανών συνεργατών.
    Κριμα για την Κοζάνη.
    Χαθηκε η μόνη ευκαιρία για μια σοβαρή δημοτική αρχή με όρεξη, πλανο και με την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης.
    Κριμα κριμα κριμα….
    Καληνύχτα Κοζάνη….

    • Να τα βρείτε δημοσίως και με κανόνες. Ο κόσμος σας θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και την έμπρακτη αγάπη σας για να φύγει το παλιό.

      • Το νεο δεν σημαινει κατ’αναγκη και καλό.Ευχομαι να μην συμβεί,με οσες ενστασεις κι αν εχω με τον Μαλούτα.

  • Ύστερα δήθεν γκρινιάζουμε γιατί φεύγουν οι έξυπνοι οι άξιοι και οι ικανοί από την κοζανη. Αφού τους λίγους που μείνανε τους λοιδωρουμε. Είμαστε για το τιαλειο γηροκομείο με διευθυντή τον 67χρονο δήμαρχο και να πίνουμε όλη μέρα τσίπουρο και να ριχνομεστι στο 11.

  • ΧΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΛΕΧΗ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΛΟΥΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ …ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΖΟΥ.ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ,ΣΕΒΑΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΙΜΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

  • Κύριε Κουζιακη σε αυτό τον τόπο αξίζουν οι Μαλουτηδες και οι Μπέηδες,αν ξυπνήσουμε ποτέ ίσως αλλάξουμε μυαλά και ψήφο. Εύχομαι να μη τα παρατήσετε και να παλέψετε ξανά. Καλή δύναμη σε όλα

    • Πόσο συμφωνώ μαζί σας…
      Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, καμία ευκαιρία δεν έδωσε κανείς να δουλέψει η νεολαία…κρίμα, για την πόλη την οποία ζούμε…

      • Δώσαμε ευκαιρία στην νεολαία με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ αλλά δε τράβηξε η ομάδα…..Ίσως ο Χάρης να εινσι ο επόμενος δήμαρχος μετά τον ΜΑΛΟΥΤΑ….

  • Αξιόλογος άνθρωπος ο κύριος Κουζιάκης με σωστές θέσεις και απόψεις. Μην κάνετε το λάθος και στείλετε ψήφους στον Μαλούτα ή κρατήσετε δήθεν ουδετερότητα, γιατί θα σας μας απογοητεύσετε οικτρά.

  • Μόνο το δημοτικό διαμέρισμα Δημητρίου Υψηλάντη (και όλα τα χωριά: Μαυροδένδρι, Ποντοκώμη, Σιδερά, Λιβερά) με ποσοστό πάνω από 50% σε τίμησε όπως σου άξιζε.
    Άδικο…

  • Σημείωσε κάτι κ. Κουζιάκη: η επιλογή σου να βάλεις υποψήφιο τον κ. Ιωαννίδη σου στοίχισε την δεύτερη θέση στις Α εκλογές. Επίσης να γνωρίζεις ότι το ίδιο ισχύει και για τα χωριά που δεν είχες τοπικούς. Ανέλυσε τα δεδομένα και στη συνέχεια βγάλε τα συμπεράσματα σου..

  • Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΟΥΤΑ Η ΈΧΟΥΝ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ 11, ΜΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΚΑΛΛΙΑΡΗ.ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ Ν.Δ ΚΑΙ Ν.Δ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι