kozan.gr: Η μάχη της σταυροδοσίας στο συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά σε 89 από 99 εκλ. τμήματα (δηλαδή στο 89,90%) στο Δήμο Εορδαίας – 25 εκλέγει ο συνδυασμός του Παναγιώτη Πλακεντά & 4 του Πέτρου Ταταρίδη

9 Οκτωβρίου 2023
15:44

Η μάχη της σταυροδοσίας στο συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά σε 89 από 99 εκλ. τμήματα (δηλαδή στο 89,90%) στο Δήμο Εορδαίας – 25 εκλέγει ο συνδυασμός του Παναγιώτη Πλακεντά & 4 του Πέτρου Ταταρίδη.

 

6 σχόλια

  • Εάν εξαιρέσεις τον γιατρό οι υπόλοιποι 25 πρώτοι έχουν ένα “Lower” ( στην καλύτερη των περιπτώσεων ).

    Καληνύχτα Πτολεμαΐδα ( και καλή τύχη ).

  • Υπάρχουν λίγα πραγματικά αξιόλογα άτομα στον συνδυασμό και δυστυχώς η πλειοψηφία από αυτά ΔΕΝ βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση. Εύχομαι στον Δήμαρχο να τα αξιοποιήσει…

    • Ο δήμαρχος είναι έξυπνος άνθρωπος. Γι’ αυτό προτιμάει τη μετριότητα στον συνδυασμό του… Γιατί πάνω από όλα σκέφτεται τον εαυτό του, όπως οι περισσότεροι άλλωστε.
      Φέτος είχε την ευκαιρία να αποδείξει το αντίθετο. Δεν είχε ανάγκη τους σταυρούς του κάθε άσχετου. Δεν το έκανε όμως….

  • Πιστεύω αυτή την φορά ο δήμαρχος να κάνει σωστές επιλογές στους αντιδημάρχους μην είμαστε πάλι η χειρότερη στην Ελλάδα

  • Όπως και αν το αναλύσεις, είτε αρέσει είτε όχι ο Δήμαρχος νίκησε. Διπλασίασε τη δύναμή του σε απόλυτο αριθμό ψήφων, ενώ αντίθετα δυνάμεις που φαινομενικά ήταν απέναντι του (της Τερζοπούλου, του Κοκκινίδη κ.τ.λ.) υποτάχθηκαν χωρίς να επιδείξουν καν στοιχειώδη αντίσταση. Το γιατί θέλει μακροσκελή ανάλυση.
    Η πόλη πάντως ξέρει να προσκυνάει στους επαγγελματίες του παιγνίου της πολιτικής.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.