Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτό τον πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

9 Οκτωβρίου 2023
17:16

 

Θέλω να συγχαρώ για την πορεία τους όλους τους επικεφαλής των Παρατάξεων και τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που, παρά το γεγονός ότι δεν πέρασαν στη δεύτερη φάση των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, έκαναν μια αξιόλογη και καθόλα αξιοπρεπή πορεία με γνώμονα το καλό του τόπου τους.

Ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης «Πορεία Δημιουργίας» που συνυπέγραψαν μαζί με τις οικογένειές τους αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και μας τοποθέτησαν στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Καλώ τους συμπολίτες μου, να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια που μόνο στόχο έχει την ευημερία και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεχίζουμε!

43 σχόλια

  • Εσυ δεν ελεγες οτι θα βγεις απο πρωτη Κυριακή ? Εσυ δεν ελεγες οτι εξαιτιας σου Σαββοπουλος και αλλοι ειχαν παρει ψηφους ? Εσυ δεν ελεγες για δράκους και χιλάδες θεσεις εργασίας ? Ναι εσυ εισαι που βδομάδα θα βοσκεις κοτουλες σε απεραντα λιβαδια Λεβαντας.

  • Με όλη την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη εδώ και κατάφερες και έχασες..άντε γεια Γιωργάκη φτάνει τόσα χρόνια αχρηστιας στη Βουλή και στην περιφέρεια.θα σε θυμόμαστε με οργή

    • Τώρα τον Κούλη για καλό τον ανέφερες; Ο Κούλης κάνει σε όλους κακό. Μόνο ο εαυτός του ευημερεί. Ίδιος ο αείμνηστος.

  • Παλι μένος από τους δυο-τρεις σχολιαστές που καθυβρίζουν Κασαπίδη όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Τους αρέσει δε τους αρέσει ο Κασαπίδης είναι ένας έντιμος άνθρωπος και πολιτικός. Το ότι δεν τα πάει καλά με παραγοντισμούς είναι και αυτό προσόν του. Δυστυχώς ο μόνος του “εχθρός” είναι ο εγωισμός πρωην ευνοημένων από τον ίδιο που απλά τους άλλαξε από αντιπεριφερειάρχες συν τα απωθημένα ενός μη εκλεγέντα βουλευτή.
    Ειλικρινά και καθαρά σκεφτόμενοι θα τους επιτρέψουμε όλους αυτούς να κάνουν κουμάντο????
    Ε όχι.

    • Μαζεψε τους 200 υποψηφιους μαζι τον εγωισμο και την εγωμανια δεν την εχουν ολοι μαζι τοσο οσο μόνος ο αυτοκράτορας προεδρος εταιρειας τουρισμου,περιφερειακου ταμειου,ανκο,διατροφικης και υδρογονου Ροδονερος Κασαπιδης

    • Με αυτά που του λέτε δύο τρεις και σας άκουσε έπαθε τη ζημιά. Ήρεμα λέω, ο Σαββόπουλος δεν ευνοήθηκε από τον Κάσαπίδη αλλά ο Κασαπιδης από τον Σαββόπουλο.Πανω από 5000 σταυρούς. Εσείς που τον συμβούλευατε τόσα χρόνια πόσους σταυρούς θα παίρνατε;

      • Οι σταυροί δεν ειναι περιουσιακό στοιχείο αποκλειστικά ενός γιατί η δεξαμενή ψήφων ειναι πολυποίκιλη , ο παραγοντισμός προκύπτει οταν τους προτάσεις για να πιάνεσαι απο καρέκλα και οφίτσια

    • Ακόμα καί τώρα νομίζετε ορισμένοι ότι είμαστε πρόβατα, εσύ νομίζεις ότι επειδή τούς άλλαξε από αντιπεριφερειάρχες γίνανε αυτά; καί εμάς τους πολίτες αυτό μας νοιάζει; είναι ο τρόπος λειτουργίας,ο αυταρχισμός,ο μεγαλοϊδεατισμός ότι Χάρι σε μένα βγήκανε με τόσους σταυρούς αλλά η κάλπη άλλα έδειξε,δεν μπορείς να τρως ότι καλύτερο έχεις για χατίρια φαντασμάτων του παρελθόντος.

  • Με ΄΄παρέλαση΄΄ του Πρωθυπουργού, πρωτοκλασσάτων Υπουργών και Βουλευτών της ΝΔ και κατάφερες να βγεις 2ος
    Τα ψέματα τελείωσαν, ο κόσμος γνωρίζει ότι είσαι αλαζόνας, υπερόπτης και υπερσυγκεντρωτικός
    Την ΚΥΡΙΑΚΗ η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ
    ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  • Κασαπίδη κατάφερες να βγεις 2ος εξαιτίας της αλαζονικής συμπεριφοράς σου όλη την 4ετία που μας πέρασε.
    Δεν παραδέχτηκες ούτε ένα λάθος σου, είχες τους αυλικούς σου να σου χαϊδεύουν τα αυτιά και για ότι στραβό γινόταν κατηγορούσες τους άλλους.
    Στην καραντίνα δίχασες με την στάση σου, έλεγες να βάλουμε κηπάκους και κοτούλες αγνοώντας τα προβλήματα του κόσμου
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ γιατί ξέρει, θέλει και προπάντων ΜΠΟΡΕΙ

  • Ουτε μια θεση εργασιας δεν εφερες, μονο τους αυλικους σου βόλεψες 4 χρόνια. 20 χρόνια σε ταιζουμε τζαμπα αντε σπιτι λιγο να ξεκουραστεις αρκετα μας ρημαξες.

  • Μην ξεχνάς την εκκλησία στη Φλώρινα…Απ’οτι φαίνεται έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Τουλάχιστον αυτό ακούγεται

  • “συνυπέγραψαν μαζί με τις οικογένειές τους αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και μας τοποθέτησαν στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.”
    Καλά έβαλες και τις οικογένειες των υποψηφίων να υπογράψουν;
    Θεωρήθηκε επιτυχία που πήγες 2η Κυριακή; Είχαν δίκιο στη ΝΔ που λέγανε ότι ίσως δεν πας δεύτερη.

  • Ακομα μια βδομαδα θα χαιρεσαι και θα εισαι με το χαμογελο στα αυτια
    μετα θα φυτευεις στον κηπο σου ζαρζαβατικα και θα ταιζεις τις κοτες

  • Ο Μητσοτακης ειπε χθες Ανεξαρτήτως της πολιτικής διάστασης που δίνει η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με κάθε περιφερειάρχη και κάθε δήμαρχο γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Που σημαινει Κασαπίδη ετσι οπως τα εκανες δεν σωζεσαι ουτε με θαυμα.

  • Με αυτά που του λέτε δύο τρεις και σας άκουσε έπαθε τη ζημιά. Ήρεμα λέω, ο Σαββόπουλος δεν ευνοήθηκε από τον Κάσαπίδη αλλά ο Κασαπιδης από τον Σαββόπουλο.Πανω από 5000 σταυρούς. Εσείς που τον συμβούλευατε τόσα χρόνια πόσους σταυρούς θα παίρνατε;

  • Αυτοκριτική είναι το μέγα ζητούμενο κύριε περιφερειάρχη. Γιατί το ιλουστρασιον προφίλ που τόσα χρόνια καλλιέργησες ράγισε σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια.Αν αναλογιστείς τα λάθη που έκανες και τις συμπεριφορές που υιοθετησες τότε θα καταλαβεις και η ήττα θα είναι πιο εύπεπτη.

  • Είναι πραγματικά τύχη για τη Δυτική Μακεδονία η διαφαινόμενη ήττα αυτού του ανθρώπου. Μετά από 20 χρόνια βουλευτής & περιφερειάρχης, απέδειξε περίτρανα πόσο λίγος είναι. Καλή τύχη μετά την επόμενη Κυριακή (στην προσπάθειά του, να βρει μια κανονική δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του…).

  • Ένας πολιτικός τυχοδιώκτης , σε άλλους έλεγε βάλτε κήπους και κότες και άλλοι περνάν 40αρια , άντε ώρα για σπίτι !!!

    • Σωστά τα παίρναν κάποιοι που αλλάξανε στρατόπεδο μετα. Έχεις δίκαιο αλλάξανε στρατόπεδο γιατί όμως ;;; Για το κατι παραπάνω;

  • Οποιος είναι στην εξουσια λογικο είναι να φθείρεται το ιδιο θα γινει κ με τους καινοριους που θαρθουν δεν μπορει καποιος να ευχαριστησέι όλους τους πολίτες πάντα θα υπαρχουν δυσαρεστημένοι…Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν αξιοπρεπείς και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για την περιφέρεια…Αδιάφοροι δεν ήταν πάντως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.