prwtoselida


       

kozan.gr: Σταυροδοσία υποψηφίων συνδυασμού Κοκκαλιάρη σε 107 από 153 εκλογικά τμήματα (ποσοστό 69,93%)

9 Οκτωβρίου 2023
17:38

Σταυροδοσία υποψηφίων συνδυασμού Κοκκαλιάρη σε 107 από 153 εκλογικά τμήματα (ποσοστό 69,93%).

 

 

 

13 σχόλια

  • Τα στρατηγικά παιχνίδια των βουλευτών και των εκλεκτων της ΝΔ έφεραν την πόλη σε αυτή την κατάντια. Είναι ντροπή και κρίμα για την Κοζάνη.

    • Μεγαλύτερη κατάντια απτους πολιτικούς ειναι οι ψηφοφόροι τους. Ρίχνοντας μια ματια στο. Ελλησποντο ασπουμε. Να καταστραφουν ολα Για ενα πρόσκαιρο κέρδος. Γιατι αυτοι ειμαστε.

    • Προφανώς, αφού δεν ζουν στην Κοζάνη. Ζουν Θεσσαλονίκη, πολιτεύονται Κοζάνη και θέλουν να την καταντήσουν όπως την περιφέρεια. Ας κατέβουν Θεσσαλονίκη να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

    • Να ρωτήσουμε αυτούς τους εκλεκτούς και τους βουλευτές της ΝΔ που στήριξαν τον κοκκαλιάρη να μας πουν γιατί ο κοκκαλιάρης είπε τον Μητσοτάκη απατεώνα!

  • Πολλά συγχαρητήρια στους υποψηφίους και τον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Κοκκαλιάρη! Αξίζει η προσπάθεια για να γίνει η αλλαγή στον δήμο!

    • Μετα την απομάκρυνση απο το ταμειον ,ουδεν λαθος αναγνωριζεται.Με όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια μπορει να τρεφει καποιος για τον Μαλούτα,απεχει παρασάγγας απο τον Κοκκαλιαρη.

  • Αποτέλεσμα δεύτερης Κυριακής, Γιάννης 61%, Λάζος 39%. Είναι τόσο προφανές, όσο πραγματικά φαίνεται!! Ο δήμος Κοζάνης αλλάζει σελίδα.Οσοι κούρασαν,κουράστηκαν,και μας κούρασαν, θά είναι στα έδρανα της αντιπολίτευσης!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι