kozan.gr: Η εκτίμηση κατανομής των εδρών ανά συνδυασμό στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο Γιώργος Αμανατίδης ή ο Γιώργος Κασαπίδης

9 Οκτωβρίου 2023
20:44

Το kozan.gr σας παρουσιάζει την εκτίμηση κατανομής των εδρών ανά συνδυασμό στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο Γιώργος Αμανατίδης ή ο Γιώργος Κασαπίδης.

Αν είναι 1ος Αμανατίδης λαμβάνει 21 έδρες:

11 έδρες στην Κοζάνη

3 έδρες στα Γρεβενά

3 έδρες στην Φλώρινα

4 έδρες στην Καστοριά

Σε αυτή την περίπτωση ο 2ος Κασαπίδης λαμβάνει 8 έδρες:

4 έδρες στην Κοζάνη (μία έδρα καταλαμβάνει ο ίδιος ο επικεφαλής – Κασαπίδης)

1 έδρα στα Γρεβενά

1 έδρα στην Καστοριά

2 έδρες στην Φλώρινα

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, ανεξαρτήτως, ποιος από τους δύο θα είναι πρώτος, λαμβάνει συνολικά 5 έδρες οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

3 έδρες στην Κοζάνη (μία έδρα καταλαμβάνει η ίδια η επικεφαλής Ζεμπιλιάδου)

1 έδρα στην Φλώρινα

1 έδρα στην Καστοριά

Η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Νόντα Στολτίδη, ανεξαρτήτως, ποιους από τους δύο θα είναι πρώτος, καταλαμβάνει 1 έδρα την οποία θα έχει ο ίδιος στην Π.Ε. Κοζάνης.

 

ΑΝ είναι 1ος ο  Κασαπιδης λαμβάνει 21 έδρες:

11 έδρες στην Κοζάνη

3 έδρες στα Γρεβενά

4 έδρες στην Φλώρινα

3 στην Καστοριά

Σε αυτή την περίπτωση ο 2ος Αμανατίδης λαμβάνει 8 έδρες:

4 έδρες στην Κοζάνη (μία έδρα καταλαμβάνει ο ίδιος ο επικεφαλής – Αμανατίδης)

1 έδρα στα Γρεβενά

2 έδρες στην Καστοριά

1 Φλώρινα

** Όπως προαναφέρθηκε και σε αυτή την περίπτωση δεν αλλάζει τίποτα ως προς την κατανομή των εδρών για Ζεμπιλιάδου (συνδυασμός Ελπίδα) & Στολτίδη (Λαική Συσπείρωση)

Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει συνολικά 35 έδρες

17 σχόλια

  • Συλλυπητήρια στα κομματόσκυλα της ΝΔ που νόμιζαν ότι θα εκλεγούν στον αυτόματο πιλότο, με τα νταβατζιλίκια του κόμματος. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Αμανατίδη για την σίγουρη εκλογή του την ερχόμενη Κυριακή.

    • Κοματοσκυλα έχει ο Αμανατιδης στο συνδυαμο του τα οποία και εκλέγονται από Πτολεμαΐδα μεριά. Οι περισσότεροι εκλεγμένοι με τον Κασαπιδη έχουν δείξει το έργο τους σε αντίθεση με κάποια Κοματοσκυλα αφού παφθηκαν από την καρέκλα λακισαν στον πρώτο συμφεροντολογο.
      Στηρίζω Κασαπιδη και δεν ΕΊΜΑΙ Κοματοσκυλο αλλά περήφανη ΑΓΡΟΤΙΣΑ.

  • Α ρε Σαββόπουλε τεραστιε πως τους γλεντησες ετσι…. Κασαπιδη λεβαντες τωρα και βατομουρα ομως μας συμβουλευες!!!!

  • Κασαπιδης , Αμανατίδης η ίδια όψη της ΝΔ. Απ’τούς εκλεγμένους διαφαίνεται το δεξιό δράμα που θα ζήσει ο τόπος. Περαστικά μας και μην ακούσω σε διαμαρτυρίες.

  • Και με τους μεν και με τους δεν στο ιδιο εργο θεατές εχω την αίσθηση πως θα είμαστε. Λεφτά θα υπάρχουν αλλα για μελέτες, απευθείας αναθέσεις, ερευνητικους σκοπούς κλπ. και σίγουρα όχι για σοβαρές υποδομές και την πραγματικη οικονομία πλην ελαχίστων περιπτώσεων(βλεπε 40άρια σε λιγες τσέπες). Ας τους ψηφίσουν οι αυλικοί τους…

  • ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΑΝΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.