prwtoselida


       

kozan.gr: Στο 88,24% η σταυροδοσία (σε 135 από 153 εκλ. τμήματα) στο συνδυασμό Koκκαλιάρη – Ποιοι προηγούνται

10 Οκτωβρίου 2023
09:48

Στο 88,24% η σταυροδοσία (σε 135 από 153 εκλ. τμήματα) στο συνδυασμό Koκκαλιάρη – Ποιοι προηγούνται.

 

 

5 σχόλια

  • 757 ο πρώτος, όταν στον Κουζιακη ο Ιωαννίδης έχει 1424 ψήφους και ο Μαλουτας η Κουϊμτζίδου έχει 1260!
    Ξεκάθαρη αδικία το λιγότερο!

    • Επειδή προφανώς είσαι αχαμπάριστος από εκλογές, να σε ενημερώσω ότι η διασπορά ψήφων ανάμεσα στους υποψηφίους ενός συνδυασμού, σημαίνει ότι δεν υπήρξε “γραμμή” από τον επικεφαλής αυτού.

      • η πρώτη ανάγνωση είναι αυτό που γράφεις αλλά στην περίπτωση του Κουζιάκη δεν ισχύει.. Μιλάμε για συμπλεγματικούς και χαμηλών ενστίκτων ανθρώπους που έβαλαν μπροστά να μην εκτεθεί ο πρώην και υποθήκευσαν/τελικά έχασαν τις εκλογές για τον δεύτερο γύρο (όταν περιορίζεις και κρατάς για την πάρτη σου τότε δεν αναδεικνύονται νέα στελέχοι ούτε διευρύνεται η βάση των ψηφοφόρων).. θλιβεροί με την βούλα!

        • H τεταρτη ψηφος πηγε στον Ιωαννιδη, ομως δεν εφερε καινουριους φηφοφορους στον συνδιασμο, ετσι ωστε να περασει τον Κοκαλιαρη και να παει 2η Κυριακη.Θα ηταν καλυτερο να μπαιναν νεα ατομα ή εστω να μη φευγαν καποια παλια , παρα που πηρε αυτες τις ψηφους ο Ιωαννιδης.

    • o Iωαννιδης μπορει να εχει οσα λετε αλλα οι αλλοι δεν εχουν τιποτα.Το ποσοστο μετραει σαν συνολο οχι ποσα εχει ο πρωτος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι