Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Κοινός ο στόχος που όπως αποδείχτηκε έχουν ενστερνιστεί οι πολίτες – Μήνυμα νίκης από τους 88 υποψηφίους

10 Οκτωβρίου 2023
12:02

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ υποδέχτηκε χθες βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες. «Η νίκη στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής επιβεβαίωσε ότι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θέλουν και διεκδικούν η Περιφέρειά μας να βαδίσει σε έναν νέο δρόμο με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η προσπάθεια είναι συλλογική και διαπνέει το σύνολο του συνδυασμού μας. Όπως συλλογικά πορευθήκαμε σε αυτό το δύσκολο και πιεστικό περιβάλλον έτσι θα εργαστούμε μαζί με τους ΔυτικοΜακεδόνες για ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον. Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν, έχουν ενστερνιστεί τον κοινό στόχο μας και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο» τόνισε ο κ. Αμανατίδης.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού έστειλαν μήνυμα νίκης για το αποτέλεσμα της Κυριακής εκφράζοντας την πεποίθησή τους για την αλλαγή σελίδας που θα φέρει προοπτική και ελπίδα στον τόπο.

9 σχόλια

  • Μπράβο Αμανατιδη μαζι σου τώρα ανοικτά. Αξιοποίησε όλους από παντού
    Δεν σε ψήφισα την πρώτη φορά. Ήσουν δεύτερη επιλογή μου.

  • Λοιπόν πάμε να μάθουμε λίγα ελληνικά γιατι δεν τόχεις!
    Δεν λέμε ” Έχουν ενστερνιστεί οι πολίτες”
    δεν απευθυνόμαστε στο σύνολο, αλλά τι λέμε “Το 36-37%(πόσο πήρες τέλος πάντων) των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας ενστερνίστηκε τις απόψεις μας, καλούμε και τους υπόλοιπους”
    Και το κλείνεις έτσι, βάζεις τελεία και τέλος.
    Πάμε να δούμε και τι σημαινει:
    ενστερνίζομαι [ensternízome] Ρ2.1β : αποδέχομαι με προθυμία και θέρμη μια ιδέα, άποψη κτλ. άλλου, πιστεύω βαθύτατα σ΄ αυτήν· ασπάζομαι, εγκολπώνομαι
    Εδώ θά είμαι, να σε διορθώνω εγώ, μέχρι την Κυριακή μην ανυσηχείς.

    • Όταν βγει ο Αμανατίδης σου δίνω τον λόγο μου θα τον πιέσουμε όλοι μας να σου εκδώσει λεξικό της έλλειψης επιχειρημάτων, της αλαζονείας κτλ κτλ. Αλλά με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις…Κυριακή μαζί με τον άεργο και ανίκανο Περιφερειάρχη σου, όταν θα ταϊζετε παρεούλα τις κοτούλες τα ξαναλέμε. Μη στεναχωριέσαι..Εδώ θα μαι εγώ να σου προμηθεύω σιτάρι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.