Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας: “Για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών καλούμε τον λαό της Εορδαίας να επιλέξει λευκό ή άκυρο”

10 Οκτωβρίου 2023
12:00

Χαιρετίζουμε το λαό της Εορδαίας, όλες και όλους όσους στήριξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Χαιρετίζουμε επίσης όλες και όλους όσους συνέβαλαν στην εκλογική διαδικασία με ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά. Τους υποψηφίους μας, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τους φίλους του συνδυασμού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται σήμερα πολύ πιο ενισχυμένη τόσο σε ψήφους όσο και σε ποσοστά αλλά και σε αριθμό δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Δώσαμε μια σκληρή μάχη, έχοντας απέναντι μας ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό των αστικών κομμάτων και των μηχανισμών τους που δρουν στην περιοχή μας, της ΝΔ, των ακροδεξιών, του ΠΑΣΟΚ και μιας μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αθροίστηκαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Πλακεντά.

Ο αρνητικός συσχετισμός που εκφράστηκε στις εκλογές μαζί με την άνοδο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε ποσοστά, μεγαλώνει την ευθύνη μας ώστε να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, τη μαζικότητα του εργατικού – λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού μας, για να αποτρέψουμε τα χειρότερα μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Τα πανελλαδικά αποτελέσματα αλλά και στην περιοχή μας δείχνουν ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών – λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα και τους τοπικούς υποστηριχτές τους, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση σε ολόκληρη τη χώρα.

Για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών καλούμε τον λαό της Εορδαίας να επιλέξει λευκό ή άκυρο καθώς και οι δυο υποψήφιοι συνδυασμοί για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κινούνται στην ίδια γραμμή και υπηρετούν την τοπική διοίκηση «μακρύ χέρι» του κράτους, των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων. Θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε πως θα είμαστε όπως πάντα δίπλα στο λαό και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά, μαχητικά και ανυποχώρητα!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας

Πέτρος Ταταρίδης

10/10/2023

17 σχόλια

  • Τα γνωστά δεκανίκια της δεξιάς πάλι γίνονται πόντιοι πιλάτοι, υπόγειες συμφωνίες με την ΝΔ και κατά τα άλλα αγωνιστές για το καλό του λαού

  • Από την ανακοίνωση αυτή καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν μπορέσατε να πάρετε υψηλότερο ποσοστό. Κάνατε ότι περνούσε από το χέρι σας να εκλέξετε όσο το δυνατόν λιγότερους συμβούλους.

  • Οι γνωστοί ειδικοί της θεωρίας και μόνο. Όταν είναι να πάρουν μία σοβαρή απόφαση βγάζουν την ουρά τους έξω και κατηγορούν τους πάντες , π.χ. την αστική δημοκρατία απο την οποία εισπράττουν εκατομμύρια, και έτσι συνεχίζουν να ζουν στα κόκκινα σύννεφα της αφασίας.

  • Ντροπη αυτο εχω να πω καλειται τον κοσμο να ψηφισει λευκο η ακυρο;Παγκοσμια ημερα ψυχικης υγειας σημερα αλλα μου φαινεται εσας δεν σας αγγιζει γιατι ειστε ολοι τρελλοι.Στα λαγουμια γρηγορα να κρυφτειται που ζητουσατε κ την ψηφο μας κ λογο εχουμε κ αποψη εχουμε κ θα ψηφισουμε οποιον γουσταρουμε.Απο εμας παντως φαγατε ΑΚΥΡΟ.

  • Καλά εσείς εκεί στο ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο θα μιλάνε για έργα κλπ και εσείς θα λέτε έξω οι βάσης του ΝΑΤΟ και τα άλλα γνωστά για ιμπεριαλισμού και τέτοια. Σοβαρευτείτε επιτέλους και πάρτε θέσεις για τα προβλήματα της πόλης και αφήστε τόν κόσμο να κρίνει αυτός τί θα ψηφίσει. Δεν σας πέφτει λόγος!!!

  • Πρώτον : οι κομμουνιστές είναι πρόββατα που θα κάνουν ότι πει ο επικεφαλής? Ντροπή σας.
    Δεύτερον : δεν έχω δει φτωχό κομμουνιστή. Όλοι είναι βολεμένοι κομματικά σε θεσάρες.

  • Στην Πάτρα όμως να ψηφίσουμε Πελετίδη ε;;; Εκεί έχουμε λαϊκή συσπείρωση εεεε;; Βρε άιντε τραβάτε παρακάτω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.