kozan.gr: “Κονταροχτυπήθηκαν” Κασαπίδης – Αμανατίδης σε Debate στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3 το βράδυ της Τρίτης 10/10 – Η αναφορά – αιχμή του Γ. Κασαπίδη που ανέβασε τους τόνους, η απάντηση Αμανατίδη κι ο διάλογος – αντιπαράθεση για το θέμα των φωτοβολταϊκών (Βίντεο)

11 Οκτωβρίου 2023
00:02

 

“Κονταροχτυπήθηκαν” Κασαπίδης – Αμανατίδης σε Debate στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3 το βράδυ της Τρίτης 10/10.  Η αναφορά – αιχμή του Γ. Κασαπίδη που ανέβασε τους τόνους, η απάντηση Αμανατίδη κι ο διάλογος – αντιπαράθεση μεταξύ τους για το θέμα των φωτοβολταϊκών. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

99 σχόλια

  • Ο κύριος Αμανατιδης ακόμα δεν εχει αφήγημα να μας πείσει , πέραν του συντετριμμένου εγωισμού του που δεν εξελέγη βουλευτης , κατι που συνέπεσε με την δυσαρέσκεια αυτών που δεν κράταγαν ισόβια καρέκλα με Κασαπίδη και τον πλαισίωσαν. κατα τα αλλα δεν κατανοώ τα κίνητρα του/των

  • Α ρε Κασαπιδη εχασες τα αυγα και τα πασχαλια και αρχισες παλι τα ιδια ψεματα και την ιδια λασπη
    Παλι είπε για τα φωτοβολταικα που ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ απ΄οσους συμμετειχαν στην συναντηση που επικαλεισαι
    Λες παλι τα ιδια ΨΕΜΑΤΑ για την ΑΝΚΟ οταν ο ορκωτος λογιστης δεν βρηκε απολυτως τιποτα.
    ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

        • 1+ μήνα τώρα ο Αμανατίδης δεν έχει μπορέσει να μιλήσει και να τεκμηριώσει για όσα πράγματα τον στοχοποιουν, δεν θα έπρεπε έστω τώρα να πει να οι αποδείξεις ότι δεν είναι έτσι? Σε όσα debate έχουν γίνει χάνει στο 1vs1. Και όποτε γίνεται αυτή η αναφορά στο πρόσωπο του κάνει λες και το ακούει πρώτη φορά. Πως θα μπορέσει να εκπροσωπεισει μια δυτική Μακεδονία αύριο μεθαύριο και να αναπτυχθεί ο τόπος όπως λεει? Με τα φωτοβολταϊκά? Αν ήταν τόσο ικανός θα έβγαινε βουλευτής και θα συνέχιζε τις “καλες” πράξεις για τον τόπο

          • Η Πειραιώς συνεχίζει ακάθεκτη τα επικοινωνιακά της παιχνίδια.Κυρία μου δεν μιλάς σε ιθαγενεις.

  • Για τον Κασαπίδη : εχει στραβά αλλα ειναι αυτος που δείχνει και τέλος

    Για τον Αμανατίδη: στηρίζεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα για να στήσει προφίλ ταχα τεχνοκράτη κτλ. Τεχνοκράτης που ;;; Σε μονοπωλιακή εταιρεία με μετόχους δημόσιους οργανισμούς;;; Ας πήγαινε να γίνει στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα να δούμε ποσά απίδια εχει ο σάκος

    Για να μη μας πουλάει πρόλογο κανεις λοιπόν χίλιες φορές Κασαπίδης. Ειναι πολυ πιο αξιόπιστος

    • Τεχνοκράτη με θητεία 30 χρόνων στην ίδια εταιρεία όπου οι πελάτες (δήμοι και περιφέρεια) είναι μέτοχοι, πρώτη φορά στα χρονικά! Στην υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην αναφερθώ στην Ευρώπη, τα διευθυντικά στελέχη αλλάζουν τις εταιρείες και σε μικρότερο βαθμό το αντικείμενο τους κάθε 5-6 χρόνια και φυσικά τους γίνονται συνεχώς νέες προτάσεις τις οποίες αξιολογούν, δέχονται, απορρίπτουν κλπ κλπ.

    • Χαχαχαχα ….Αδικείσαι.Να δουλέψεις σε εταιρεία δημοσκοπήσεων.Σίγουρα θα διαπρέψεις στην πολιτική ανάλυση.Ποσα ένσημα έχει ο άεργος Κασαπίδης δεν μας είπες….

  • Δεν εχει σταματησει να λεει ΨΕΜΑΤΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    Το ΄΄καλό παιδί΄΄ που ποτε δεν ανελαβε τις ευθυνες του για τις πραξεις του και παντα εριχνε τις ευθυνες στους αλλους
    ΛΑΣΠΗ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    • Αν ήταν ψέμα αρχικά θα έπρεπε ο ίδιος ο Αμανατίδης να δείξει την αλήθεια. Αν δεν μπορεί ο ίδιος κάντε το εσείς. Δείξτε μας ποια είναι η αλήθεια, όχι στα λόγια και απρόσωπα σε ένα site. Βγείτε μα το θάρρος που έχετε και δείξτε εγγράφως τα στοιχεία που είναι η αλήθεια. Γιατί δεν το κάνετε 1 μήνα τώρα? Εγώ ξέρω ότι όταν έχεις δίκιο και ξέρεις την αλήθεια την δείχνεις. Άρα κάπου μάλλον δεν υπάρχει η αλήθεια. Μήπως λέτε εσείς ΨΈΜΑΤΆ? Λέω εγώ τώρα σαν απλός πολίτης

    • Αυτό άκουσες ρε αυλικέ ;
      Ο Αμανατίδης είπε ότι δεν ακούστηκαν οι προτάσεις που έγιναν εν μέσω κόβιντ, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν τόσο πολύ οι κάτοικοι (και όχι μόνο) της Δ. Μακεδονίας
      Ντροπή να λέτε τόσα ΨΕΜΑΤΑ

      • Ας το έκανε ο ίδιος ο βουλευτής, ας έβγαινε να το πει και σε εμάς… Το ότι δεν ακούστηκε ως βουλευτής, πως περιμένει να ακουστεί ως προς το μέλλον της δυτικής Μακεδονίας? Θα μας τρελάνεις ρε φίλε

    • Ο Αμανατιδης είπε ότι η ταλαιπωρία δεν θα υπήρχε αν είχε ασχοληθεί λίγα χρόνια πριν. Το χρονικό διάστημα αποκατάστασης θα ήταν μικρό.
      Γιατί δεν απάντησε στην τελευταία ερώτηση στο τέλος ενώ είχε χρονο; και προτίμησε επίτηδες να συνεχίζει τις συκοφαντιες;

  • Ειπε ο αυλικος του Κασαπιδη
    Καλα το προγραμμα του ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ το εχετε δει αραγε;
    Κυριακή κοντή γιορτή, σε πανικό ο απερχόμενος Περιφερειάρχης

  • Κασαπιδης πρόεδρος Ανκο, περιφερειακού ταμείου,αγροδιατροφικης σύμπραξης, εταιρείας τουρισμού και ότι άλλης καρέκλας υπήρχε και το παίζει ανιδιοτελής και Ρομπέν των δασών. Πανε βαλε καμία λεβάντα ρε Γιώργο και ασε τα παραμύθια

  • Πάντως έχει πλάκα να βλέπει κανείς να σχολιάζουν 2-3 άτομα του Κασαπίδη και να λένε το ίδιο παραμύθι
    Δεν έχουν καταλάβει τίποτα
    Όσο για τον ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Περιφερειάρχη έχει επιστρατεύσει πάλι τα ΨΕΜΑΤΑ, την ΛΑΣΠΗ και τα FAKE NEWS για να σώσει ότι σώζεται
    ΛΙΓΟΣ…..

    • Ο πολύς Αμανατιδης, που τον εχουν επιστρατεύσει άγνωστο ποιοι, εχει πάντα τη μαγικό λύση αλλα αν έβγαινε βουλευτής θα ηταν μαζί με τον Κασαπίδη τωρα που κατηγορείτε. Σου αρεσει αυγή η στάση ; Ναι η όχι ;

  • Χαωδη διαφορά Άρχοντα ειναι οι 6500 χιλιάδες ψήφοι που πήρε ο Σαββόπουλος σε σχέση με τους άλλους… Πάρε το Βασιλάκη και παντε για γαριδακια στο περίπτερο

  • Κασαπίδη είσαι τόσο εγωμανής που έχεις πάρει ότι καρέκλα υπάρχει για την πάρτη σου αδιαφορώντας για το καλό της Δ. Μακεδονίας (Πρόεδρος ΑΝΚΟ, Αγροδιατροφικής σύμπραξης, εταιρείας τουρισμού…)
    Λίγος

  • κασαπίδης + κάτανας = 00000000000000
    καλά αυτούς περιμένετε να σώσουν την δυτική μακεδονία;
    ο κατανας ήθελε να κατεβεί και για περιφερειάρχης και πήρε 2.400 σταυρούς με το δικαίωμα του ψηφοφόρου να βάζει 4 σταυρούς .

    • ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΕΦΥΡΑ .

      ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙς ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ

      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

  • …..είναι εκτός τόπου και χρόνου ο πρώην περιφερειάρχης….
    ….πόσο λυπηρός και πόσος λίγος, όταν ΔΕΝ ξέρει καν τη διαδικασία για την Αναθεώρηση του Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου, ούτε καν ξέρει τι σημαίνει Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο (για τις ΑΠΕ, κλπ…), ούτε Γενικό Χωροταξικό Πλαίσιο της χώρας μας, ούτε βέβαια έχει ιδέα για διαδικασίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων….
    ….και το χειρότερο όλων -εφόσον ΔΕΝ ξέρεις καν -ΡΩΤΑ και κανένα υπάλληλο για τις ορθές διαδικασίες ….
    …πόσο κρίμα
    ….πόσο κρίμα
    … αλλά τώρα ήρθε η ώρα…ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα(???)

  • Το καλό παιδί της εκκλησίας μπροστά στον επερχόμενη συντριβή επιστρατεύει τα πάντα ψέματα ,συκοφαντίες μπας και σωθεί

    • Προκαλούν αηδία …
      Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνουν ότι προκαλούν την αηδία με τα προφανή ψέματά τους αλά σωτήρες στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και Δ. Μακεδονία.

      Μάλλον το καταλαβαίνουν, αλλά … κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι όλες οι … «ταινίες» του Χόλιγουντ που μας «πλασάρουν» για … «»»γεγονότα»»» είναι παραμύθια

      Όμως τι να περιμένει κανείς από πληρωμένους (όχι αναγκαστικά με χρήμα) απολογητές του ιμπεριαλισμού και των φίλων τους, που όταν έρθει η ώρα τρώγονται μεταξύ τους καταστρεφοντας ακόμη και τον εαυτό τους.

  • Κασαπιδη έχασες στην Καστοριά από τον Σαββόπουλο με επτά μονάδες διαφορά .αυτόν που υποτιμούσες ,που τον πέταξες κακήν κακώς με ένα τηλεφώνημα του ενός λεπτού , μία ώρα πριν την λήξη της θητείας του, μη λαμβάνοντας υπόψην τις γνώσεις του ,την εμπειρία του και το λαϊκό έρεισμα από όλους τους πολιτικούς χώρους που επιβεβαιώθηκε και σε αυτές τις εκλογές . Την Κυριακή θα χάσεις με 60- 40 . Με τις συκοφαντίες δε που εκτοξεύεις χειροτετευεις τη θέση σου .δεν σε θέλει η δυτική Μακεδονία .αυτοκτόνησες με τα τραγικά λάθη σου ,πέρα της ανεπάρκειας που επέδειξες.

    • Στην Καστοριά ήταν ο Κασαπιδης κάθε ημέρα μπας και κόψει κανέναν ψήφο από τον Σαββόπουλο!δεν το κατάλαβε ότι έκανε στον Σαββόπουλο τον καλύτερο προεκλογικό αγώνα!
      Ακόμη και σε αυτό όπως λέει και ο κόσμος λαϊκά “χαμπάρι δεν εχει”…
      Άρε Κασαπιδακο εσύ και τα τρολακια σου τι θα πάθετε!

  • Κασαπίδης μιλούσε συνεχως για τον πρωτογενή τομέα και το υδρογόνο χωρίς εφαρμογή , γιατί σαν «Γεωπονος» και σαν δήθεν καινοτόμος δεν στην ουσία είχε ούτε το ένα ούτε το άλλο.! Γενικότερα συμβιβάστηκε δουλικα με την κυβερνητική πολιτική της απόλιγνιτοποιησης και μαζί με το συνεταιράκια του το Μαλουτα έλεγαν ναι σε όλα . ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.!
    Ο

  • Επειδή όπως έγραφε ο μεγαλος και πρωτος ιστορικός ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ( κι όχι οι συγκυριακόι ομοιδεατεσ αντίπαλοι Κασαπίδης Αμανατίδη) ότι η πολιτική είναι πάντα συγκριτική πρέπει να επιλέξουμε στο δεύτερο γύρο τον Αμανατίδη γιατί έβλαψε μεν κι αυτος αλλά ισως να προσπαθήσει ενδεχομενως κάτι περισσότερο να κάνει από τον ανύπαρκτο ..!

  • Οπως παντα αρες μαρες κουκουναρες ο Κασαπιδακος με τις κοτες και τους κηπους! Αντε λιγες μερες ακομη και μετα γεια χαρα!
    Εργο μηδεν , ουσια μηδεν , μονο μπλα μπλα και προπαγανδα

  • Καταρχήν το χτεσινό δεν ήταν συζήτηση, ένα 13αχρονο παιδί φώναζε χωρίς να ξέρει να σταματά για να μιλήσουν και οι υπόλοιποι. Τώρα κατάλαβα γιατί κάθε μέρα έρχεται και ένα στέλεχος της κυβέρνησης.
    Αν η θητεία του περιφερειαρχη ήταν επιτυχημένη δεν θα χρειαζόταν την συνεχή υποστήριξη κανενός ούτε θα προχώραγε σε προσωπικές επιθέσεις (τα οποια ειναι ψεματα). Απλα ο λαος θα ηταν μαζι του.
    Έφτασε σε τέτοιο σημείο απελπισίας που τα παίζει όλα για όλα. Στην τελευταία ερώτηση που του έκαναν δεν απάντησε επίτηδες και συνέχισε να στολίζει.
    Γενικά το είδα ως εξής: Θείο δεν φταιω εγω αυτός το έκανε…

  • Σημειολογική παρατήρηση :
    Οι τρεις κύριοι υποψήφιοι Κασαπίδης, Αμανατίδης και Ζεμπιλιάδου έχουν τόσα πολλά κοινά, σαν κάποιος να θέλει να μας πει πως “ότι και να ψηφίσετε, είναι το ίδιο” :
    1ο) Έχουν το ίδιο όνομα
    2ο) Έχουν την ίδια καταγωγή
    3ο) Δεν δούλεψαν στον ιδιωτικό τομέα

    Λαέ της Δυτικής Μακεδονίας όποιον και να ψηφίσεις, η πορεία του τόπου μας είναι προδιεγραμμένη:
    μια χωματερή των ΑΠΕ.

    Υ.Σ.
    Επιχείρησα να κατασκευάσω με ίδια κεφάλαια ένα μικρό φωτοβολταϊκό για να ρίξω τα κοστολόγιο της επιχείρησής μου και μου έχουν βγάλει ένα σκασμό προβλήματα έχοντας χαρτιά πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την ώρα που γέμισε ο ντουνιάς με ΑΠΕ. Αποτέλεσμα; Τα πουλάω όλα και φεύγω στο εξωτερικό, όπου ζεις σαν άνθρωπος και δεν παλεύεις για τα αυτονόητα με το κράτος.

  • Ο Κασαπιδης θα έχει κάθε τετραετία μιακαρέκλα και όλοι εμείς θα βάλουμε κότες.

    Ε καλά τα λέω? Έτσι δεν μας είπε να βάλουμε κοτουλες?

  • Πόσο λίγος και υπερόπτης είσαι ρε κασαπιδη κατά τα άλλα το δήθεν καλό παιδί, ευτυχώς καταλάβαμε έστω καί αργά τον χαρακτήρα σου, πόσο χάρηκα πού πήρε ο Σαββόπουλος στην Καστοριά 6224 σταυρούς προτίμησης πού προσπάθησες με άτιμο τρόπο να εξαφανίσεις όταν σού επέβαλαν παρακεντρα την αλλαγή,σε λίγο θα είσαι παρελθόν καί νά ξέρεις πρώτα οι αυλικοί σού θα σε κατηγορούν γιατί θα χάσουν τίς καρέκλες καί τούς μισθούς.Παμε γερά την Κυριακή με Αμανατίδη να τελειώνουμε με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό του κασαπιδη.

  • Δοκιμάστηκαν και οι δύο. Ο Κάσαπίδης εκανε πολλά λάθη, απομάκρυνε από δίπλα του μόνο τους πιο ικανούς και κράτησε τους εμπαθεστερους οι οποίοι τον έβλαψαν. Τελικά με αυτούς τεριαζει από ότι φάνηκε και χθες. Τα ίδια και τα ίδια λέγοντας πράγματα που δεν έπρεπε να τα πει. Ο Αμανατιδης ως βουλευτής έλυσε πολλά προβλήματα, στον αγροτικό τομέα και στους συναιτερισμους, πέρασε νομοθεσίες γιατί ήξερε. Αν μιλήσουμε για κακοδιαχειρηση δεν ξεχνιούνται τα σαρανταρια. Δεν ξεχνιέται ούτε ο κακός διοικητικός χειρισμός της γέφυρας με πισωγύρισματα.Βοηθησε πάρα πολλούς αυτούς που δεν άξιζαν.

  • ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΑΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΣΗ ΑΝΟΧΗ.ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ .ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η’ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ .

  • Το καλό παιδί….τόσα χρόνια δεν ήταν πουθενά και για αυτό εκλεγόταν. Μόλις ανέλαβε διοίκηση είδαμε ποιός είναι. Πολίτες δεν δεχόταν, συλλόγους δεν δεχόταν,με τους υπαλλήλους να θέλουν να φύγουν και μια περιφέρεια που άδειασε. Κατά τα άλλα τα έκανε όλα καλά. Ξανά δώστε την περιφέρεια σε εγωισμό του Μητσοτάκη αλλά μην πει κανείς γιατί τα 40αρια, γιατί οι κοτούλες και γιατί στην Καστοριά δεν περπατάει κανείς μετά τις 22:00, γιατί ερήμωσαν τα Γρεβενά γιατί στην Φλώρινα σε πιάνει ψυχοπλακωμα.

  • Ειδα χθες το debate και αποφασισα.Με κλειστα ματια Αμανατιδη.Οχι κε Κασαπιδη αλλη θητεια.Ολο τα ιδια και τα ιδια λετε και αυτη η επιθετικοτητα και η τοξικοτητα πρεπει να τελειωσει.Αδικησατε πολυ κοσμο και νομιζατε οτι ησασταν αχαστος σαν καποιον αλλο.

  • ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ Κε ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ.ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ.

  • Φίλοι μου αν βγει ο Κασαπιδης η αλαζονεία τόσο του ίδιου όσο και των αυλικών θα αγγίξει την παρανοϊκή και εκδικητική κακία!
    Αν δεν βγει θα τρελαθεί χωρίς καρέκλα …τα πάντα για τη δόξα! Δεν θα έλεγα για το χρήμα.
    Για το χρήμα προφανώς κοπτεται η άλλη πλευρά!
    Αλίμονό μας δυτική Μακεδονία!
    ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ!

  • Κασαπιδη κατηγορεις τον Αμανατιδη για την ΑΝΚΟ,σε διαψεύδουν…
    Μετά λες για τα φωτοβολταϊκά πάλι σε διαψεύδουν…
    Ετσι περιμένεις να κερδίσεις ψήφους?! Επιχειρήματα μηδέν…νόμιζες ότι απλά με ένα χρίσμα θα ξαναγινοσουν περιφερειαρχης!
    Ο κόσμος πλέον όμως βλέπει και κρίνει!

  • Συκοφαντίες δημοσίως από νυν περιφερειάρχη προς αντίπαλο ;;;;

    Προφανώς έχει μετρήσεις ότι χανει την περιφερεια και δεν σεβεται ουτε καν τον εν ενεργεία ρόλο του

    Να δουμε που θα τον καταχωρήσει μετα ο Κυριάκος , που τριβει τα χερια του που τον ξεφορτώνεται δια παντός που καθε λιγο παραιτούνταν απο βουλευτής

  • Ντρέπομαι για τις προτιμήσεις των ΔυτικοΜακεδόνων, είμαστε ότι ψηφίζουμε
    Ενας λογικος άνθρωπος που ακούει αυτή την εκπομπή μόνο υπερήφανος Δεν μπορεί να είναι για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
    ΥΓ: οι σύμβουλοι άραγε φέρουν ευθύνη;

  • Εσυ δεν μας ελεγες ουτε με κιαλι ξανα πρωθυπουργος ο μητσοτακης? Τωρα τα ιδια λες και για κασσαπιδη? Καταλαβα νικητης ο κασσαπιδης παιδια,χαλαρα!! Συνεχισε τις πετυχυμενες προβλεψεις σου,χαχαχαχαχα…..χα!!!!!!

    • Περιμενε την Κυριακη το βραδυ
      δεν βαζει μυαλο ο δικος σου προφητη απ τα lidl
      θελει και 2ο μαυρο δεν του εφτασε της προηγουμενης Κυριακης αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
      Αντε ονειρο ηταν και παει. Κασαπιδοκατανακια αντιπολιτευση και πολυ σας ειναι απο την Δευτερα το πρωι.

  • Την τοξικοτητα κατά κανόνα την προκαλεί αυτός που αισθάνεται οτι χάνει. Η τοξικότητα στην προεκλογική περίοδο έχει ονοματεπώνυμο.

    Θα μπορούσε να μιλάει επί της ουσίας και για τα πεπραγμένα του -αλλά απουσία αυτών- έγιναν ολες οι συζητήσεις επιπέδου καφενείου.

    Το ποιος τα προκάλεσε όλα αυτά δεν χρειάζεται να το πω, το βλέπει ο απλος κόσμος ο οποίος θα δώσει την απάντηση του την Κυριακή

  • Η εικόνα και των δύο ήταν θλιβερή.Αλληλοκατηγοριες και υπονοούμενα δήθεν για το καλό του τόπου. Και η περιοχή μαραζώνει καθημερινά χωρίς φως στο τούνελ.

  • Πάντως καλό είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις γιατί λέγονται μεγάλες αλήθειες.
    Τι λέει στο βίντεο ο Κασαπίδης στον Αμανατίδη; «Εσείς ψηφίσατε τους νόμους με τους οποίους μπαίνουν παντού φωτοβολταϊκά!»!!!!!!!!!!

    Μήπως ο Κασαπίδης είναι κατά της κυβερνητικής γραμμής και δεν το ξέρουμε;
    Όταν ήρθε και ξαναήρθε ο Μητσοτάκης του τα είπε αυτά;
    Ότι έχουμε γίνει χωματερή των ΑΠΕ και ο νόμος επιτρέπει σε κάθε μεγαλοεργολάβο με τα δικηγορικά επιτελεία του να σαρώνει τους πάντες και μετά οι υπάλληλοι να ξεσπούν σε κανένα φουκαρά επιχειρηματία που θέλει να κάνει κανένα φωτοβολταϊκό για να μην μπει φυλακή, από το κόστος της ενέργειας…

  • Εγω να ρωτησω κατι: Ο Κασαπιδης εγκαλει τον Αμανατιδη για το οτι ψηφισε εναν νομο στην βουλη για τα φωτοβολταικα. Εστω, οτι εγινε ακριβως αυτο και αυτος ο νομος ειναι καταπτυστος και βλαπτει την περιφερεια.Ο Αμανατιδης δεν τον ψηφισε σαν μελος της κυβερνησης και της ΝΔ η οποια υποστηριζει τον Κασαπιδη?Αρα αυτο δεν ειναι μομφη ως προς το κομμα?Εαν ναι, τοτε γιατι πρεπει ο λαος να καταψηφισει τον Αμανατιδη που πειθαρχησε ως προς το κομμα, και οχι τον τοπικο εκπροσωπο της κυβερνησης που στηριζεται επισημα απο αυτην?Στην δευτερη μαλιστα περιπτωση, δεν θα εστελνε ο λαος ενα ξεκαθαρο μηνυμα αποδοκιμασιας της κυβερνητικης πολιτικης?Με αλλα λογια, δεν εχει κανενα νοημα το επιχειρημα Κασαπιδη και αν μη τι αλλο βλαπτει τον ιδιο και την κυβερνηση που τον υποστηριζει εαν ισχυει!

  • Γνωστή τακτική του απερχόμενου!
    ΔΕν αφήνει τον συνομιλητή ποτέ να μιλήσει!
    Μιλάει πάνω σ αυτόν με την ανοχή της υποτίθεται
    δημοσιογράφου της ΕΤ3!!!!!
    Θα το πιεις το πικρό ποτήρι κ.Κασαπίδη μέχρι τέλους!!!!

  • Ο Κασαπίδης κύριοι της ΝΔ είναι πλέον παρελθόν και ο κ.Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει ευθύνες για τα έργα και της ημέρες του στην Περιφέρεια Δυτ..Μακεδονίας.
    Γιατί ο κόσμος έχει απαυδήσει και από Λουδοβίκειες συμπεριφορές ,από σκοτεινά
    δωμάτια εξουσίας από αδιαφάνεια και έπαρση.
    Δεν μπορεί ένας Πρωθυπουργός να δίνει έναν τιτάνιο αγώνα να ξεπεραστούν όσα
    κακά βρήκαν την χώρα μας τα τελευταία χρόνια και κάποιοι να υποδαυλίζουν και να ακυρώνουν με τις συμπεριφορές την τιτάνια αυτή προσπάθεια.
    Ας μεταφέρουν κάποιοι αντικειμενικά τα έργα και τις ημέρες του ΚΑΣΑΠΙΔΗ στον
    Πρωθυπουργό και ας μην τα κρύβουν κάτω από το χαλί της υποκρισίας και της αδιαφάνειας.
    Οι πολίτες της Δυτ.Μακεδονίας που εμπιστεύτηκαν δυο φορές τον Κυριάκο Μητσοτάκη
    και έδωσαν τον Κασαπίδη πάνω από 50% στις εκλογές δεν το έκαναν δίνοντας τους λευκή επιταγή.
    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κ.Αμανατίδης με τόσες πιέσεις, τόση, λάσπη, τόσο ρίσκο να βγει πρώτος και να είναι ο σίγουρος νικητής
    Τι έφταιξε;
    Τα έργα και οι ημέρες του Κασαπίδη!!!!!
    Ποια είναι αυτά;
    Ας φροντίσει να τα μάθει τόσο το περιβάλλον του Κυριάκου όσο και οι επιτελείς του
    που έπρεπε να προλάβουν την…επερχόμενη ήττα!
    Όσο για κάποιους παράγοντες της εκκλησίας ας αντιμετωπίσει με ψυχραιμία
    και αντικειμενικότητα την προσπάθεια προσηλυτισμού σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

  • Ήρθαν οι : Παπαθανάσης,”Παπαβοριδης’,”Παπασκρεκας” ο ίδιος ο Μητσοτάκης και τόσοι άλλοι και αυτός τους διέψευσε και βγήκε δεύτερος. Για φαντάσου να γινόταν το αντίθετο ολοιυνα ερχόταν για τον Αμανατίδη και αυτός να βρισκόταν απέναντι. Άρα λοιπόν κάτι δεν πήγε καλά. Όταν έχεις ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας και βασίζεται μόνο σε δύο η τρείς συνεργάτες αυτά παθαίνεις. Στην Πειραιώς θα λένε” αυτός είναι σε κώμα δεν βγαίνει με τίποτα”.

  • Ρε παιδιά αυτό το άτομο μας διοικούσε 4 χρόνια? Κάνε κανένα μεγάλο σταυρό Κασαπίδη (ξέρεις εσύ) γιατί δε σε σώζει τίποτα. Συμβουλή: μακριά από ανθρώπους που κάνουν μεγάλους σταυρούς. Πρώτα ο Θεός να πας τη Δευτέρα σπίτι σου, και όχι πρώτα ο Θεός θα ανοίξει η γέφυρα. Ο Θεός να μας φυλάξει μην τυχόν και ξαναβγείς! Ο Θεός μαζί μας!

    • Τι συμπεριφορα ειναι αυτη;κανεις και το Θεοσεβουμενο.Το Θεο δεν μπορεις να τον ξεγελασεις.Τους ανθρωπους ναι.

  • Για να μας πεισεις κ.Αμανατιδη,πρεπει να μας φερεις αποδειξεις.Σε εκανε “σκουπιδι”ο κ.Κασαπιδης και εσυ δεν μπορεσες να απαντησεις για μια ακομα φορα.Γιατι να σε ψηφισω;

  • Παρακολουθώντας για ακόμη μία φορά τη συμπεριφορά του Κασαπίδη σε τηλεοπτική συνέντευξη το μόνο που σκέφτεσαι είναι: όχι ρε φίλε, πόσο πιο κάτω? Δεν υπάρχει πάτος! Πως αφήσαμε ένα τόσο επικίνδυνα ανίκανο άτομο να χειριστεί τις τύχες μας? Στις 15/10 “Προφανώς με τον Αμανατίδη”! Χωρίς δεύτερη σκέψη.

  • Ο Κασαπιδης εγκαλει τον Αμανατιδη για το οτι ψηφισε εναν νομο στην βουλη για τα φωτοβολταικα. Εστω, οτι εγινε ακριβως αυτο και αυτος ο νομος ειναι καταπτυστος και βλαπτει την περιφερεια.Ο Αμανατιδης δεν τον ψηφισε σαν μελος της κυβερνησης και της ΝΔ η οποια υποστηριζει τον Κασαπιδη?Αρα αυτο δεν ειναι μομφη ως προς το κομμα?Εαν ναι, τοτε γιατι πρεπει ο λαος να καταψηφισει τον Αμανατιδη που πειθαρχησε ως προς το κομμα, και οχι τον τοπικο εκπροσωπο της κυβερνησης που στηριζεται επισημα απο αυτην?Στην δευτερη μαλιστα περιπτωση, δεν θα εστελνε ο λαος ενα ξεκαθαρο μηνυμα αποδοκιμασιας της κυβερνητικης πολιτικης?Με αλλα λογια, δεν εχει κανενα νοημα το επιχειρημα Κασαπιδη και αν μη τι αλλο βλαπτει τον ιδιο και την κυβερνηση που τον υποστηριζει εαν ισχυει!

  • Ας πάει αρχικά ξανά στο δημοτικό ο κύριος Κασαπίδης, για να μάθει διάλογο, όπου σε καμία συνέντευξη δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει, διακόπτει μόνιμος με την καραμελίτσα του, και ας αφήσει την Περιφέρεια για κάποιον πιο ικανό. Κάποιον που έχει το μυαλό, τους τρόπους και τα εργαλεία, να πάει την περιφέρεια ένα βήμα μπροστά. Κύριε Κασαπίδη κουράσατε, πραγματικά.

  • ενας λαικιστης ειναιο Κασαπιδης…
    αγενεστατος, πεταει λασπη, δεν εφερε ουτε μια θεση εργασιας στην περιοχη,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.